Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Allah seni kiss bnde bu sabah portakal suyu istyrum die uyandm icim yanms
Rüyalar bazen haberci olabiliyor.. Uyandım eşime döndüm pırasa alalım dedim adamin uykusu bir anda açıldı sen iyi misin diyor sonrasında test yaptım çift çizgiyi gordum ... Öğleden sonra pazara indik pırasa almaya geçiyor bizimki .. Dur dedim ya yemem ben o yemeği sende bir acayipsin dedi bana ama yapacak bisey yok yaaaniii

Rüyalara çok takılma ama belirgin rüyalar haberci olabilir :)
Yok canim ruya degil de bu ucuncu igne olusum ama ilk kez bu kadar kasik bel ve gogus agrisi yasadm ara ara batmalar yasadm hala da adetim gelcekmis gibi sizi yapiyor bir kez bas donmesi yasadm ignenin 6.gunu yuzumde sivilceler cikti snra su gibi akintim gelmeye basladi derkn birden kesildi iki gundur kuruydu hicbsey yoktu bu sabah beyaz kati akintiyi gorunce tamam dedim gelcek cnku o akintidan iki uc gun snra gelir adet hep kusura bakma uzun yazdim ama kimseye anlatamiyrm gizli tedavi oluyrm

Anladım canım ama stres yapma dediğim gibi hamilelik ile adet belirtileri arasında nerdeyse hiç fark yok

Canım benim eşinin bilmesi yeterli zaten boşver .. Bende klomen kullandığımi kendi tarafıma söyledim başka da kimse bilmiyor eşim ailem kâfi
Zaten bilmedikleri halde bile uzerimde baski hissediyrken hadi olmuyor mu daha die bilseler tedavi oldugun halde mi olmuyr die daha cok baski hissedip stres yapcm o yuzden istemiyrm

Zaten bilmedikleri halde bile uzerimde baski hissediyrken hadi olmuyor mu daha die bilseler tedavi oldugun halde mi olmuyr die daha cok baski hissedip stres yapcm o yuzden istemiyrm
Ailen de mi baskı yapar ? Çok garip benim annem özellikle olur kızım sıkma canını deyip durdu hep ve Allah'a sükur istediğim ay hamile kaldım .. Biraz da destek lazım illa hemen olacak diye bisey yok ..

Ailen de mi baskı yapar ? Çok garip benim annem özellikle olur kızım sıkma canını deyip durdu hep ve Allah'a sükur istediğim ay hamile kaldım .. Biraz da destek lazım illa hemen olacak diye bisey yok ..
Yok canim annem falan deil teyzelerm kuzenlerim arkadaslarim ben anneme soylemek istemedim uzulmesin die yoksa onun destegi sonsuz

Yok canim annem falan deil teyzelerm kuzenlerim arkadaslarim ben anneme soylemek istemedim uzulmesin die yoksa onun destegi sonsuz
Çok meraklıdır zaten moral bozmaya bu millet ...neyse boşver eşin bilsin gerisi teferruat inşallah da hamilesindir de daha fazla stres yapmazsn

Benim bugun adet gunum Henuz gelmedi ama fena kasik agrisi karin agrisi var. Belimde agriyor. Midem zaten 3 gundur bulaniyor. Bide 3 gundur migrenimde tuttu. Off adet mi olcam yoksa hamilelik mi dicem ama sanmiyorum. Kesin adet olcam yine. Test yapmak istemiyorum tek cizgi cikarsa diye...

Boyle merak etmektense bi dene sansini bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…