Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

merhaba arkadaşlar. klomen kullandım bu ay. 15 martta çatlatma iğnesi oldum. ayın 26sında sabah dayanamadım normal idrar testi yaptım. silik çizgi çıktı. hatta resmi de koyuyorum şimdi. silik çizgiyi görünce heyecanlandım. koştum hemen erken gebelik testi aldım. hemen arkasından onu yaptım. gayet net bir tek çizgiydi. moralmen 0 a düştüm. artık umut var mı bilemiyorum bile.

Eklentiler

• IMG_2146.JPG
    25 KB · Görüntüleme: 74
Oldu canım önce şu gibiydi sonra beyaz oldu sonra sarimtrak oldu surekli renkleri değişti en son surekli sarı devam etti
Ya bnm adetime iki gun kaldi ve beyaz katimsi bi akintim geldi butun umutlarim suya dustu adetim gelcek oysa cok umutluydum bu ay

Catlatma iğnesinden 14 gün geçmeden yapılan test pozitif gösteriyor canım maalesef ve insan umut içine girebiliyor.. Su an adetine ne kdr var ?

Ya bnm adetime iki gun kaldi ve beyaz katimsi bi akintim geldi butun umutlarim suya dustu adetim gelcek oysa cok umutluydum bu ay
O katı akıntı bende de vardı peceteye bile gelirdi şimdiden uzulme lütfen.. Cidden adet belirtileri ile hamilelik belirtileri arasında çok fark yok

O katı akıntı bende de vardı peceteye bile gelirdi şimdiden uzulme lütfen.. Cidden adet belirtileri ile hamilelik belirtileri arasında çok fark yok
daha önce başlardım çatlatma iğnesinde 1 hafta sonra test yapmaya :) hiç silik çizgi bile görmemiştim. bir heyecanlandım görsen hamile moduna girdim 5 dakikada. ama sonrası fos :)

En son testi ne zaman yaptın ? Bu ayın 4unde mi adet olmustun ?
evet canım 4 mart adet tarihim 15 mart çatlatma iğnesi.cumartesi sabah yaptım işte. silik çıktı. yarım saat sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.

En dogrusu kan t
ama adet dışında hamilelik durumlarında da akıntı oluyor. direk negatif düşünme ya
Canim bnm adet oncesi de aynisi olurdu da o yuzden ne bileyim ya

evet canım 4 mart adet tarihim 15 mart çatlatma iğnesi.cumartesi sabah yaptım işte. silik çıktı. yarım saat sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Çok erken yapmissin testi .. Su erken gebelik testlerine hiç kanmayin kızlar valla bende yapmıştım ama aynı şekilde tek cizgiydi adet geçti ucuz bir test ile ikinci çizgi gorundu bazen geç döllenme olabiliyor adetin geçmesini bekle canım

Bu ay hersey farkliydi kendimi hamile gibi hissediyrdum hatta aksm bile ruyamda kizim oldgunu gordum ama psikojikti heralde

Bu ay hersey farkliydi kendimi hamile gibi hissediyrdum hatta aksm bile ruyamda kizim oldgunu gordum ama psikojikti heralde
O bebek rüyalarını bu ay bende çok fazla gordum bebek koklattilar bana sonra mavi pembe balon gordum sonrasında ikiz kız kardeş gordum daha sonrasında en son test yapmadan önceki gece iki tabak yemek vardı onumde ikisi de sevmediğim yemekti ama rüyamda resmen onlara aserdim.. Sabah kalktığımda ben pırasa istiyorum demistm

inş dediğin gibi olur ya.

Allah seni kiss bnde bu sabah portakal suyu istyrum die uyandm icim yanms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…