Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Hayırlısı canım benim kendi büyüyüp çatlıyo bu ay ilk kez ilaç Tedavisi görüyorum sonra aşılamaya geçicez galiba... Çatlatma iğnesi verdi mi dr sana

ben doktora gttm.ik yumrta var viri 18 digeri 19 olms.dktor catlatma.igmesi vercekti bakti 25 yas altna sgrta karsilamyoms oyzden fedki kendind ealrsn dedi tamam dedm snra vazgecti aslnd aigneyi alma #edi sgrta da karslamyomus zaten alma dedi kendiligndende catlar zaten dedi bende oyzden almadm gun asiri iliski dedi sali gel dedi bakalm iste gidicem sali gnu ne yapcak bidaha blmyorm hic

anladım canım yumurta çatladı mı ona bakacaktır belki

Adetin 19.günü yarın. Geçen hafta doktora gittiğimde yumurta yoktu. Ama bu hafta hep kasıklarim ağrıdı. Acaba yarın doktora gidip baktırsam mi???geçen ay hem klomen hem soğan yaptım. Yumurtam vardı. Bu ay yoktu yumurtam. Üf?

Bende ole bi sorn olmadi hic cnm klmen kllandgmda hemen ymrtam.olstu seni cagrmadimi dktor ben gittigimde hep.su gun bidaga gel dyodu ben hep gdydum smdide yarn gidicem bidaha cnm

Klomen bitti 2gün sonra gittim doktora. Yumurta yok dedi. Benimde moralim bozuldu. Doktor adet olmazsan test yap. Tarlusal kullan gel dedi. Bende acele etmiyorum o yüzden. Daha adetime 10gün var. Hayırlısı bakalım

Kasık ağrım var. O yüzden doktora gidecektim. Gitmedim bugün. Ne bileyim hayırlısı

Kizlar ben anlayamadim Bi turlu. Klomeni adetin 5.gunu kullanmaya basliyorsun hap bitince (zaten 5 gunluk)normal zamanda mi catlama oluyor. Benim, hapi kullanmaya basladiktan iki gun sonra kasikta hafif agrim ve akintimda artis oldu. Doktor bana bisey demedigi icin anlayamadim. Size hap bitiminden sonra mi iliskiye girin dedi doktorunuz.

Ben klimeni kllandm klomen bitti kntrole gtrm ozaman iki yumrtam olsmustu ama 19mm olmamisti snra uc gn snra vidaha kntrole cagrdi ozaman yumrtam 19 mm olmstu snr aigne vermedi bana jendikiginden catlamslar agrm fejan da oldu dun dktor catlafi dedi adetni bekle dedi adet okamzsn test yap adet olrsanda besnci gnu tekrar gel ilaca baslicaz gene dedi sennde yunrtan olsyo die agrn olmstur ilac kllabirken zaten ymrta yeni olsyo catlanaz heralde

doktor sana hangi gunler Iliski dedi. Ve gunasiri mi olcakmis. Bende ona gore hareket edeyim. :)
Insallah hamilesindir :)

doktor sana hangi gunler Iliski dedi. Ve gunasiri mi olcakmis. Bende ona gore hareket edeyim. :)
Insallah hamilesindir :)
Cnm cuma gunu dktora gtmistm yumrtan 199 mm olms.dedi ikiside catlatma ignesi vermedi kendliginden catlar zaten dedi sali gnu bidaha gel dedi saliya kadarda gun asiri iliski dedi dun gttm ki ymrtalar catlams bakalm.artkhayrlisi

Cnm cuma gunu dktora gtmistm yumrtan 199 mm olms.dedi ikiside catlatma ignesi vermedi kendliginden catlar zaten dedi sali gnu bidaha gel dedi saliya kadarda gun asiri iliski dedi dun gttm ki ymrtalar catlams bakalm.artkhayrlisi
Hadi insallah guzel haberini aliriz :)

Arkadaşlar merhaba bende klomen kullanıyorum 5 gün kullanicam bu süreçte incir kürü soğan kürü denemekte istiyorum ilaçla aynı anda olurmu acaba fikri olan varmı

Arkadaşlar merhaba bende klomen kullanıyorum 5 gün kullanicam bu süreçte incir kürü soğan kürü denemekte istiyorum ilaçla aynı anda olurmu acaba fikri olan varmı
Bence kürler bilimsel kanıt olmadığıniçin Güvenli değil dengeni bozmasın karıştırma klomeni kullan dua et zamanıysa olur inşallah

Merhabalar 2014 teki mesajını okudum bebeğiniz oldu mu acaba

Klomen bitti arkadaşlar dün adetimin 10.cu günüYDÜ ve bir yumurtam 24mm bir yumurtam 15mm biride 11mm bugün pregnyl yaptım 10.cu günde 24mm dikkat edin diye söylüyorum erken yumurtlama olabiliyor klomenden sonra

Ims.cnm.karbm felan hasta olcakmisim.gbi agrmaya basladi ayin 26snda hastavolcam..bakalm artk :)

canım merhaba seninle aynı durumdayız. ama bana cumartesi günü iğneyi yaptı. benimde 26 sı gibi hasta olmam lazım. şu an karnımda batmalar ve sancı oluyor. oda iğneden olabiliyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…