- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
17.gune kadar olmazsa tabi bugun 14.gün.gebelik yok demisti doktor ama artar ins.igne etkisini nezamn kaybederki17.güne kadar bekle!sonra test yap!hayal kırıklığı olmasın,benim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17.gune kadar olmazsa tabi bugun 14.gün.gebelik yok demisti doktor ama artar ins.igne etkisini nezamn kaybederki17.güne kadar bekle!sonra test yap!hayal kırıklığı olmasın,benim gibi
ben asilama yaptirmistim. catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapildi ve doktor 14. gun kan dedi yani 15 gun falan sonraya geliyor test17.gune kadar olmazsa tabi bugun 14.gün.gebelik yok demisti doktor ama artar ins.igne etkisini nezamn kaybederki
Umarım adet olamazsın. Ben 15.gün oldum!o kadar çok ağladım ki!!!anne olmak için uygun insan değil miyim?diye düşünüyorum!hayırlısı artık17.gune kadar olmazsa tabi bugun 14.gün.gebelik yok demisti doktor ama artar ins.igne etkisini nezamn kaybederki
ben asilama yaptirmistim. catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama yapildi ve doktor 14. gun kan dedi yani 15 gun falan sonraya geliyor test
Öyle düşünme canm Rabbim ne veriyosa hayirlisini versin.bende test yaptim simdi negatif modum düştü iyceUmarım adet olamazsın. Ben 15.gün oldum!o kadar çok ağladım ki!!!anne olmak için uygun insan değil miyim?diye düşünüyorum!hayırlısı artık
Kimisinde 1tane kimsinde bikactane oluyo cnm normal.olursa ins 1yumurta yeterli.benimde 1tne 21 1tne 15mm bugun 15.gunum iğneden sonra bakalım hayırlısı olur Ins.27 şubatta klomene başladım 5 gün sabah akşam kullandım 2 Mart Çarşamba günü kontrole gittim birtane büyümüştü ama yeterli değil dedi bugün tekrar kontrole gittim 18 mm olmuş çatlama iğnesi verdi bakalım sonuç ne olacak ama bir yumurta olması sizce normal mi
12.gun yaptirdim canm 2.01çıktı saglik ocağında yaptırdım ordaki doktor yok dedi bidahada yapalım demedi ama bi ümit bekliyorumİnşallah güzel haberler alırsın canım doktor ne zamn gelmen gerektiğini yada ne zaman test yapmanla ilgili birşey söyledi mi
Çatlatma iğnesi vermese bile enazindan yumurta takibi yapabilirdi.neden cagirmamis acaba.Merhaba kizlar, ben de bu ay klomen Kullanmaya baslayacagim. 3 aydir denedik olmadi iki yillik evliyim dr klomen ile 3 ay kor tedavi uygulayacagiz dedi. Ama hic kontrole gel falan demedi. Herkesi doktoru kontrole cagirmis neden benimki cagirmadi anlamadim.
catlatma ignesini hemen veriyorlar mi? Yoksa bikac deneme sonrasi mi oluyor? Bende sasirdim hapi kullanip gidildiginden internette arastirmasam haberim olmazdi.Çatlatma iğnesi vermese bile enazindan yumurta takibi yapabilirdi.neden cagirmamis acaba.
bana ilk takipte vermedi sonrakinde benim israrimla verdi. zaten duzenli adet gorenleri yumurtasi catlarmis genelde kendiliginden. ama takip etmesi lazimdicatlatma ignesini hemen veriyorlar mi? Yoksa bikac deneme sonrasi mi oluyor? Bende sasirdim hapi kullanip gidildiginden internette arastirmasam haberim olmazdi.
Benim duzenli zaten. Neyse ya bu ay deneriz olmazsa giderim :)bana ilk takipte vermedi sonrakinde benim israrimla verdi. zaten duzenli adet gorenleri yumurtasi catlarmis genelde kendiliginden. ama takip etmesi lazimdi
Selamün aleyküm kızlar bende klomen kullananlar kervanına katılmış bulunmaktayım..
3. Günüm bugün haftaya yine gitcem yumurta takibi için.. İşe yarayanları okudukça umutlanıyorum.. hak.kımızda hayırlısı olsun..
Hayırlısı canım benim kendi büyüyüp çatlıyo bu ay ilk kez ilaç Tedavisi görüyorum sonra aşılamaya geçicez galiba... Çatlatma iğnesi verdi mi dr sanaIns senn icin hayurlisi olr benmde ymrtalarm vbuyumus sal gnune kadar gun asiri ikiski dedi dktir sali bdaha gidicem gayirlisi artk