Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Kızlar günaydın herkese bugün adetimin 16. Günü dün doktora gittim 18 cmlik bir yumurtam olduğunu söyledi ve iğne yaptırdı yarın tekrar kontrole çağırdı tabi bu arada iki gün boyunca ilişki önerdi yarın doktora gittiğimde ve yumurtam dollenmisse gebe kalma ihtimalim nedir bilen var mi lütfen cevap verin

Merhaba kızlar bende ilk defa bu ay klomen kullandım bu ara yumurtlama günlerim inş tutar bu ay ....en fazla kaç ay kullanılır bu ilaç bilgisi olan var mi

Merhaba kızlar bende ilk defa bu ay klomen kullandım bu ara yumurtlama günlerim inş tutar bu ay ....en fazla kaç ay kullanılır bu ilaç bilgisi olan var mi
Canım sanırım yumurtalıklara bağlı eğer oluşmadiysa dozunu arttırarak veriyor üç defa kullanılıyor sanırım ben ramazan ayında bir kutu günde iki defa olarak bes gün kullanmıştim bir yumurta oluştu ama olmadi bu ay ikinci tedavi olarak iki kutu yani günde dört tane yuttum bu olmazsa belki yine dozunu arttırarak verebilir. Ben böyle biliyorum

Dur bakalım olcsk bu iş Allahın izniyle.
sen hsg cektirmisiydin. Doktorum salı gel cekelim bu bakalım dedi. Sen ne yapmayı dusunuyorsun

Slm canım , ben butun tahlıllerı yaptırmıstım sadece HSG cektırmemıstım . Bende cektırıcem ama haftaya cumartesı sanırım , işler yogun hafta ıcı izin alıp doktora gıtmem zor gıbı gorunuyor .Sen cekıl ve dusuncelerını bana soyle bakalım .

Slm canım , ben butun tahlıllerı yaptırmıstım sadece HSG cektırmemıstım . Bende cektırıcem ama haftaya cumartesı sanırım , işler yogun hafta ıcı izin alıp doktora gıtmem zor gıbı gorunuyor .Sen cekıl ve dusuncelerını bana soyle bakalım .[/QUOT
canım mrh.. ben yarın gitcem. seninle regl günlerimiz cok yakın, tabiki sen bilirsin ama bence cmrt bekleme. yumurta gelişimi fln zaman önemli. yada en doğrusu doktorunu ara sor cmrt geç olur mu diye...

arkadaşlar ben 2 aydır hamile kalmak için deniyorum fakat hüsrana uğradımo_O hamile kalmadan 3 ay önce kontrollere gitmiştim çok şükür bir sıkıntım yoktu. şimdi tekrar doktora gitsem yanıma 1 yıl denemeden gelme diyecek. Allah nasip ederse hemen çocuğum olsun istediğim için:KK16:bende klomen kullanmak istiyorum. şimdi aklıma takılan şey klomen kullansam bir sıkıntı olur mu? klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi olmak zorunlu mu? ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmasam acaba faydası olur mu yoksa zararı mı olur? okuduğum kadarıyla klomen kullananlarda kist olabiliyormuş:KK17: çocuk sahibi olmak isterken kist sahibi olmayayım.

arkadaşlar ben 2 aydır hamile kalmak için deniyorum fakat hüsrana uğradımo_O hamile kalmadan 3 ay önce kontrollere gitmiştim çok şükür bir sıkıntım yoktu. şimdi tekrar doktora gitsem yanıma 1 yıl denemeden gelme diyecek. Allah nasip ederse hemen çocuğum olsun istediğim için:KK16:bende klomen kullanmak istiyorum. şimdi aklıma takılan şey klomen kullansam bir sıkıntı olur mu? klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi olmak zorunlu mu? ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmasam acaba faydası olur mu yoksa zararı mı olur? okuduğum kadarıyla klomen kullananlarda kist olabiliyormuş:KK17: çocuk sahibi olmak isterken kist sahibi olmayayım.
Selam cnm,dr.reçete etmeden ilaç kullanmak çok tehlikeli.kesinlikle tavsiye etmiyorum!:KK20::KK20: Ayrıca özel bir dr.a gidersen ve çocuk istediğini söylersen zaten klomen yazar sana.Ama daha 2 aydır deniyormuşsun.bence ilaç kullanmak için yetersiz bir süre.bir süre daha denemelisin..klomen kullanıp hamile kalmadıysan kesinlikle kist yapıyor bu arada:KK43::KK43:

mrh tatlım. gerçekten senin için çok erken. bugünlerin kıymetini bil tadını çıkar bence

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Klomen adlı ilacı tedavinin hangi aşamasında kullanıyorsunuz. Yani kullanım uygunlukları ne bilgilendirir misiniz beni. Hangi aşamadan sonra kullanıyorsunuz???

mr
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Klomen adlı ilacı tedavinin hangi aşamasında kullanıyorsunuz. Yani kullanım uygunlukları ne bilgilendirir misiniz beni. Hangi aşamadan sonra kullanıyorsunuz???
mrh cnm.. kan testi yaptıktan sonra verdi ve ardından çatlatma iğnesi oldum. hoş bende işe yaramadı. :)

Hmmm. Peki bu ilacı kullanmak için uygun sartlar nelerdir
valla yumurtaları geliştirsın catlatsın işi brz hızlandırsın diye veriyorlar. başlangıç için uygulanan basit bir yöntem.. çok belirgin ciddi bir rahatsızlığın yoksa verir doktorun. adetinin 3. günü fln git doktora. 5. gün başlamam için vermişti bana.

X