Ayni durumdayiz. Benim de bgn 14. Gün. Sabaha karşı göbeğimin etrafinda bi batmayla uyandim. Adette byl olmazdi ne oldugunu anlamadim. Bide 14. Gun adet olmak gerekiyor mu olmazsak hamile olma ihtimali oluyor mubugün iğneyi vurulalı tam 14. günüm regl de tam 4 gün var
valla bende tam olara bilmiyorum ama öyle diyenler var ama ben regl min gecmesini beklicem sonra cok üzülüyomAyni durumdayiz. Benim de bgn 14. Gün. Sabaha karşı göbeğimin etrafinda bi batmayla uyandim. Adette byl olmazdi ne oldugunu anlamadim. Bide 14. Gun adet olmak gerekiyor mu olmazsak hamile olma ihtimali oluyor mu
Bende hiç acele etmiyorum.valla bende tam olara bilmiyorum ama öyle diyenler var ama ben regl min gecmesini beklicem sonra cok üzülüyom
DÜN bana da öyle oldu adet sancısı yaşadım ama bgn yok. Ya bu 14. Gün muhabbetini doktoruna konuşan var miKızlar benimde 13.günüm offf yarın olmazsam büyük heyecan ama adet olacakmisim gibi gelio yaaa
Benim bugün 14. Günüm ara ara oluyor sancım yarın regl olmazsam hamile mi olmuş oluyorum acabaKızlar benimde 13.günüm offf yarın olmazsam büyük heyecan ama adet olacakmisim gibi gelio yaaa
Bende onu merak ediyorumBenim bugün 14. Günüm ara ara oluyor sancım yarın regl olmazsam hamile mi olmuş oluyorum acaba
Merhaba tatlım. Bu aralar aynı heycan bizlerde de var.mraba Arkadaşlar ben de çatlatma iğnesi oldum bes gün oldu benim daha yeni ve ilk defa yaşıyorum heyecanliyim
Kızlar benimde 13.günüm offf yarın olmazsam büyük heyecan ama adet olacakmisim gibi gelio yaaa
Biz
Merhaba tatlım. Bu aralar aynı heycan bizlerde de var.
Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah hep destek tam destek
Kist büyük mu yada nerde o belli değil mi.Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 1bucuk yıllık evliyim hamile kalamiyorum klomen tedavisine baslicakti doktorum ama yumurtalikta kist çıktı ve gecmeden klomen tedavisine baslayamayiz dedi sizce kendiliginden geçer mi yoksa bir ay daha mi beklicem lütfen cevap verin
yok kızlar stres yapmayın klomen ve iğnenın yan etkileri bunlar.eger değilse de hamılelık olabilşir insDur hemen sende cok panik yapma. Nolcsk em fazla regl isaretidir.
Bugün benimde 15.günüm çok ağrım tok ama göğüslerimde şiddetli bir ağrı var 3 gün sonra regl günüm olmazsam ozaman test yapıcam...Amin canimm... bgn 15. Gün ses yok testte yapasim yok hiç. Ama tatil olcak heryer haftaya napsam bilemedim.
ben,mde bugün 15. günüm daha yeni kasıklarımda ağrı başladı göğüslerim ağrıyo reglime 3 gün varKızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne