Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

bugün iğneyi vurulalı tam 14. günüm regl de tam 4 gün var
Ayni durumdayiz. Benim de bgn 14. Gün. Sabaha karşı göbeğimin etrafinda bi batmayla uyandim. Adette byl olmazdi ne oldugunu anlamadim. Bide 14. Gun adet olmak gerekiyor mu olmazsak hamile olma ihtimali oluyor mu

Ayni durumdayiz. Benim de bgn 14. Gün. Sabaha karşı göbeğimin etrafinda bi batmayla uyandim. Adette byl olmazdi ne oldugunu anlamadim. Bide 14. Gun adet olmak gerekiyor mu olmazsak hamile olma ihtimali oluyor mu
valla bende tam olara bilmiyorum ama öyle diyenler var ama ben regl min gecmesini beklicem sonra cok üzülüyom

Kızlar benimde 13.günüm offf yarın olmazsam büyük heyecan ama adet olacakmisim gibi gelio yaaa

mraba Arkadaşlar ben de çatlatma iğnesi oldum bes gün oldu benim daha yeni ve ilk defa yaşıyorum heyecanliyim

Biz
mraba Arkadaşlar ben de çatlatma iğnesi oldum bes gün oldu benim daha yeni ve ilk defa yaşıyorum heyecanliyim
Merhaba tatlım. Bu aralar aynı heycan bizlerde de var.
Kızlar benimde 13.günüm offf yarın olmazsam büyük heyecan ama adet olacakmisim gibi gelio yaaa

Tatlım var mı her hangi bir durum. Ağrı fln

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 1bucuk yıllık evliyim hamile kalamiyorum klomen tedavisine baslicakti doktorum ama yumurtalikta kist çıktı ve gecmeden klomen tedavisine baslayamayiz dedi sizce kendiliginden geçer mi yoksa bir ay daha mi beklicem lütfen cevap verin

Kist büyük mu yada nerde o belli değil mi.
bendede var drdi çikolata kisti ama klomen verdi. Kist icin bi ilaç yada tedaviye başladı mi

Amin canimm... bgn 15. Gün ses yok testte yapasim yok hiç. Ama tatil olcak heryer haftaya napsam bilemedim.

Sol overda 4bucuk santim büyüklüğünde ama ilaç vermicem kendiliginden geçer dedi adetin üçüncü günü tekrar gel dedi eğer gecmezse ne yapacak onu bilmiyorum

Sol overda 4bucuk santim büyüklüğünde ama ilaç vermicem kendiliginden geçer dedi adetin üçüncü günü tekrar gel dedi eğer gecmezse ne yapacak onu bilmiyorum

Amin canimm... bgn 15. Gün ses yok testte yapasim yok hiç. Ama tatil olcak heryer haftaya napsam bilemedim.
Bugün benimde 15.günüm çok ağrım tok ama göğüslerimde şiddetli bir ağrı var 3 gün sonra regl günüm olmazsam ozaman test yapıcam...

Kızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne

ben,mde bugün 15. günüm daha yeni kasıklarımda ağrı başladı göğüslerim ağrıyo reglime 3 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…