Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

tatlım benim ki çikolata kisti. 1 yıllık evliyim 11 aydır da olmuyor. 6. ayda doktora gittim yaş için acele etme dedi. yaşım 33. ama 1 yıl olmazsa gel dedi. bu ay işte ilk defa ilaç kullandım yumurtalar fena değildi. iğne işe yarar umarım.. bugün de ağrı var brz. işin kötüsü akşama kadar dairede sandalye tepesinde uzanıp dinlenemiyorum da.

anladım canım ozaman bence yaptır hıc zaman kaybetme , benım yaşım 27 .

Insallah faydası olur da bu ay hamıle kalırsın .

Arkadaşlar 33 hemen tüp bebek yaa ni sabir o son kademe ona gidersen olmazsa bu tedavileride vücut artik kabul etmez ki benim gecen ay 33 mm lik kistim vardi dr onemli değil dedi geçen ay femera ya başladım 2. Doz ve daha umutluyum olursa yazarim 30du.27.ye döndü regli dönüm 3 gece öne geliyor sa 24. 25 olmalıyım ki vücut isim yüksek adet olacagim gunler 36.5.4.yakinken ki sicakligin üstünde bu sabah 36.9 yarin ve sonraki günler Yükselmeye devam ederse supelerimi testle onayliycam inşallah

hayırlısı olur inş hakkında umarım hamilesindir. tabi bende umarım öyleyimdir tüm isteyen hanımlar umarım hepimiz hamileyizdir rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)

Cnm bende 1 yıllik evliyim 32 yasindayim. 2 aydir deniyoruz olmadi. Doktor acele etme diyor. Dedim doktor ben 32 yasindayim nasil acele etmeyeyim

Cnm bende 1 yıllik evliyim 32 yasindayim. 2 aydir deniyoruz olmadi. Doktor acele etme diyor. Dedim doktor ben 32 yasindayim nasil acele etmeyeyim
eskiden olsa biz çok geç kalmıştık. ama bu devirde çocuk sahibi olmak için 30 lu yaşlar geç sayılmıyor. tabiki bir an önce olması dileğimiz. rabbim aratmasın. ama stres yapma. 2 ay çok yeni.. olur inşallah tez zamanda :)

tatlım 33 derken yaşın geçti hemen yaptır mı diyosun tüp bebeği... anlama sorunu var bgn bende
yoksa acele etme az daha bu yolları mı dene demek istedin

Canım bencede 2 ay daha cok yeni , bıraz sakin bıraz relax
ben ilk hamileliğimi 18 yaşındayken yaşadım aradan 14 yıl geçti bukadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim rabbim bu süreci yaşayan herkese yardım etsin şuan fena halde bel ve kasıl ağrısı yaşıyorum midem bulanıyo ragl mi olucam acaba yarın iğneyi vurulalı 14 günüm olucak

Benimde yarın 14. Gün bende de ağrı var

tatlım 33 derken yaşın geçti hemen yaptır mı diyosun tüp bebeği... anlama sorunu var bgn bende
yoksa acele etme az daha bu yolları mı dene demek istedin
Cok erken ben 36.38 felan sandım tüp bebek en sonarama ön tedavileri elinin tersiyle itersen ve Tüp bebek te olduya tutmazsa malum dogal süreç değil olduya 2.3 olmadi.4aylik bebek düşüyor tüp bebek riskli ve bu tedavilere de dönemez sin sonuç alamazsin heme 3 mm kist icin tüp bebek diyen dr Güle güle de benim ilk gebelikten once 66.33 iki tane çikolata ksti vardi dr bebekle gecer dedi zaman verdi 6 ay lakaraskopi ile alindi vs sonra klomenle hamile kaldım ikizdi teki düştü biri suan 9 yaşında rabbim hayırlısıni versin Inşallah bu mübarek günde inşallah

Slm herkese..Bende yeni yaziyorum.bugun ilk asilamami yaptirdim
.36 yasindayim.5 yasinda bi oglum var.iki senedir olmuyodu ..asilama tedavisine klomenle basladim.bes gun gunde bir tane.duzenli ultrasonda 18 mm yumurta goruldu.catlatma ignesini oldum..36 saat sonrabugun asilama oldum...agri olmamisti..ama yeni yeni kasik agrisi basladi..ayni zamanda tablette kullaniyorum..oniki gun sonra kan testinde belli olcak dediler..Allah isteyen herkese versinn

Doğru calisin
aman deme olmasın ya regl falan herseyin hayırlısı ama yine aynı seyleri yaşamak okdar zor geliyoki hele çaılışaan bi bayan olunca hepten zor :)
Doğru çalışınca zor gerçekten. Izin almak her seferinde gerekeni söylemek sıkıntı veriyor. Allah yardım etsin hepimize

S
Şimdi anladım tatlimya herkes hani
Amin canım allah uzun ömür versin. Bakalım son 5 gün ne olacak görcez..☺☺

Yaa yaa o hani çocuklarduymasın da konu vardiya selaminin çocuk çalışmalari iste tamda onlari yaşadık inanin ayiyyy eşim isten izin alıp gelirdi ayyiy ne kötü eşimin psikolojisini düşünemiyorum tabi ben patronun esine caya gittim durumu izah ettim ki esim izin isteyince gelebilsin patron detaylı sormasin felan rabb yardimciniz olsun anlayisli insanlarla karsilasin calisanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…