- 24 Ekim 2015
- 177
- 31
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyin cevabını?Kimse yok mu ya bana cep verecek
Kimse yok mu ya bana cep verecek
Canım geçmiş olsun,benim de kistlerim vardı 6 ay glucophage kullandım değerlerim düştü.şu an da ise çok küçülüp azaldılar.bu ay klomen kullandım.küçük küçük kistlerim var ama yumurtam da var.Kimse yok mu ya bana cep verecek
Kızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne
Kızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne
canım regl durumun ne alemde ağrın başladımı bugün 15. günün değilmi ?..Kızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne
dudrumun nedir snmclsn
canım regl durumun ne alemde ağrın başladımı bugün 15. günün değilmi ?..
tatlım sabah eczacıya sordum arkadasım aynı zamanda idrar testinde görünmeyebilir kan testi yaptır dedi.Kızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne
Canlar bende ne gelen var ne giden çok şükür , herhangi bir agrim felan da yok , adet belirtisi bile yok anlamadım sizde durumlar nasiltatlım sabah eczacıya sordum arkadasım aynı zamanda idrar testinde görünmeyebilir kan testi yaptır dedi.
doktorumun yanında calısan sağlık görevlisine msj attım 14. günü dikkate alma dedi. reglini bekle dedi..
benim ğöğüslerim ağırıyo ara arada kasıklarım ağırıyo akıntımda var sanırım regl olucamCanlar bende ne gelen var ne giden çok şükür , herhangi bir agrim felan da yok , adet belirtisi bile yok anlamadım sizde durumlar nasil
benim dün sol göğsüm acayip sızladı. kasık ve belde ağrım oldu ama bgn iyiym. normalde en geç 29 unda olmam gerekiyor. ama brz gerginim regli dönemi yaklaştığı için mi bilemedim..Canlar bende ne gelen var ne giden çok şükür , herhangi bir agrim felan da yok , adet belirtisi bile yok anlamadım sizde durumlar nasil
kimseden ses yok... hayır olsun..Canlar bende ne gelen var ne giden çok şükür , herhangi bir agrim felan da yok , adet belirtisi bile yok anlamadım sizde durumlar nasil
benim de aynı senin gibiydi geçen ay canım ilaç falan vermemişti bende 1 ay boyunca kendimi yiyip bitirdim geçmeyecek kendiliğinden diye ama bugün gittim çok şükür geçmiş ve klomene başlayalım dedi doktor. bence 1 ay şans ver kendine inş geçer bu arada ben soğan kürü yaptım onun mu faydası oldu bilmem ama istersen dene. Rabbim şifa versin inşallah.Kızlar teşekkür ederim cvplariniz için ben bu ay klomen tedavisine baslicaktim bütün degerlerim normaldi hormonlarima falan bakıldı ama adetin üçüncü günü gittiğimde kist oluşmuş dedi ilaç falan vermedi kendiliginden geçer dedi ama herkes ilaç kullanmış acaba başka bir doktora daha mi gitsem zaman kaybetmek istemiyorum
bende hafif göğüs ağrısı var arada birde kasığım ağırıyo sizde durum nasıl...kimseden ses yok... hayır olsun..
sen naptın canım var mı gelişme
Balkitom cvbin için teşekkürler içimi rahatlattin biraz ben dayanamadim dün yani adetimin 12.gunu özel bu doktora gittim kistim hala duruyor ama yanında 14 cm büyümüş bir yumurtam varmış doktor perşembe tekrar gel bakalım dedi kist varken de hamile kalabilirsin dedi doktor kızlar lütfen dua edin o yumurtam gelişsin ve bebis olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ya sabah pembemsi bsy geldi gb ama hasta da olmadım. Anlamadım vallabende hafif göğüs ağrısı var arada birde kasığım ağırıyo sizde durum nasıl...
sanki bende olucam gibi şüpedeyim sanki az evvel bendende pembe bişeyler geldi gibi allahım ne olur olmayalım sen nezman yapıcan test?..Ya sabah pembemsi bsy geldi gb ama hasta da olmadım. Anlamadım valla
Yapmiyom valla kafam bozuldusanki bende olucam gibi şüpedeyim sanki az evvel bendende pembe bişeyler geldi gibi allahım ne olur olmayalım sen nezman yapıcan test?..
sanki bende olucam gibi şüpedeyim sanki az evvel bendende pembe bişeyler geldi gibi allahım ne olur olmayalım sen nezman yapıcan test?..[/QUO
sen yapcak mısınYapmiyom valla kafam bozuldu