Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

tatlım h,ç sesin çıkmıyor. merak ettim. iyi misin. baska yerde yazıyosun da ben mi göremiyorum.
ne durumdasın..

tatlım h,ç sesin çıkmıyor. merak ettim. iyi misin. baska yerde yazıyosun da ben mi göremiyorum.
ne durumdasın..
Canım soğuk algınlığı nedeniyle pertim yatiyorum işe de gidemedim evde tek başına yatıyorum hasta hasta , bugün sabah kasiklarım ve gogus uçlarımin ağrıdigini hissettim , yarın Bat im bakalım

Cok geçmiş olsun canım. Ilac alma tabiki her ihtimale karşı. Bende bgn oldum olcam la akşam ettim.

Cok geçmiş olsun canım. Ilac alma tabiki her ihtimale karşı. Bende bgn oldum olcam la akşam ettim.
geçen ay kaçında regl oldun sen cnm bugün pembelik geldi diyosun hiç biryerinde ağrın yokmu belinde,göğsünde,kasığında sadece öyle birden bire pembelikmi geldi gününe varmı daha

Selam kızlaarr bu gün benim regl günüm ama gelen giden yok:) sizde vaziyetler nasıl? Bu arada karnım ara ara agriyor.. Bu ay ilk kez beyaz kokusuz akıntım oldu.. İgnenin etkisi sanirsam

Bende sanki regli oldum olucam kasığım ve belim ara ara ağırıyo akıntımda cok az var

geçen ay kaçında regl oldun sen cnm bugün pembelik geldi diyosun hiç biryerinde ağrın yokmu belinde,göğsünde,kasığında sadece öyle birden bire pembelikmi geldi gününe varmı daha
Tatlim 29 uydu gecen ay. Dogru duzgun agrim yok. Bi sabah bi de aksamustu ama belli belirsiz pembe bsy gordum

merhaba.. benimde klomende 2.ayım aynı zaamanda ovitrelle kullandım. pazartesi bat günüm. bu ay klomen ve iğneye ait hiç bir ağrı kramp hissetmedim hayırlısı olur hepimiz için inşallah

Merhaba hanımlar bendd 2. Bebiş için başladım femera kullanmaya dogustan pcoluyum uzun tedavi sonucunda hamile kalabiliyorum daha once klomen kullanip hamile kalmistim ama bu kez femera ile başladık allah kimseye aratmasin bugün 3. Gunum bakalim sonuc ne olucak hepinize bol dualar :)

bende bu ay cok buyuk umutlarla klomene baasladım hersey iyiydi hatta progesteron testı yapıldı yumurtlama gerceklesmıs 29,43 sonuc hemde gebelık ıcın tum belırtılerı gördm paaatttt bugun adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…