Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

amin inş hayırlısı olur hakkında

Ohh bu gün hiç agrım olmadı dedim aksam olunca yoklamaya başladı. Kaldı 5 gün:) dayanın kızlar!

Al benden de o kadar isten eve geldim ağrım başladı son günler dayanın hanımlar hayırlı haberler inş

ben klomeni kullanırken her sabah 1 kupa kuru incir suyu tükettim. hep duyardım denedim. faydası olduğunu düşünüyorum... inşallah bu ay dileğin olur ama olmayacak olursa diğer aya doktor tekrar klomen verirse tavsiye ederim kullanmanı. tabi nasıl ve nezaman kullannacağın internette daha net. programını ona göre yapabilirsin. ben bu ay olmazsa soğan kürü ile incire başlıycam tekrar.. canım bu arada hoşgeldin... bende çok eski sayılmam

günaydın canım... sen cmrt yaptırmıstın ben pazar demi... ya ben en son 29 unda oldum regl. 3 4 günüm kaldı. ama acaba kasımın 3 ne 4 ne kadar beklesek mi...

Gunaydın kızlar ,

Çatlatma ıgnesını vurulalı bugun 12. gunum .
14.gunu pazar gunune denk gelıyor .(herkes ıgnenın 14.gununde eger hamılelık oluşmamışsa regl oluyormussun dıye okudum , bunun ıcın son 2 gün pazar gunune denk gelıyor .) Normal regl döngume göre eger adet olucaksam oda 5 gün sonra . off offff

TEŞEKKÜRLER CANIM.EĞER SONUÇ ALAMAZSAM TAVSİYENİ UYGULAYACAĞIM

evet şimdi bu durumda biz pazar günü hasta mı oluyoruz? ondan mı karnım erken ağrımaya başladı ya

evet şimdi bu durumda biz pazar günü hasta mı oluyoruz? ondan mı karnım erken ağrımaya başladı ya
normalde benimde iğneye göre yarın olmam lazım yarın on dördüncü günüm benimde karnım ve belim ağırıyo hastalanıyomuyum acaba göğöslerimde ağırıyo

günaydın canım... sen cmrt yaptırmıstın ben pazar demi... ya ben en son 29 unda oldum regl. 3 4 günüm kaldı. ama acaba kasımın 3 ne 4 ne kadar beklesek mi...
bende 30 unda oldum ama kasımın 5 ine kadar beklicem idrar testi yapıcam sonra eğer regl olmazsam tabi

Evet canım bu benım ıkıncı klomen ve catlatma ıgnem .
canım bana doktorum 2 mm kistin var klomenden sonra olmazsa gel rahim filmi çekicem dedi. eğer tüplere yapışıksa direkt tüp bebek dedi. anlamadım yani 2 mm bu kadar önemli olabilir mi. ayrıca onun da tedavisi yok mudur..
gerçi bende yaştan dolayı bir an önce olsun istiyorum.. bu ay olmazsa tüp bebek mi yaptırsam

tatlım benım gecen haftaydı kontrolum ıgne vurulmak ıcın gıtmıstım , senın kı yıne ıyıymıs benım 4 cm lik kistim varmıs , hemorojik kist ara ara oluyor zaten bende , senınkının cınsı ne bılmıyorum , doktorum bana adet olursan adetle bırlıkte atarsın temızlenır dedı , eger gebe kalırsan cocugun eşi oluştuktan sonra kist onla kaybolur dedı , bende bu ay eger adet olursam rahım fılmı cektırcem . zaten tüpler kapalıysa aşılama felan da olmuyormus , dırek tüp bebek .

Çalıştıgım şirekette bır arkadas var onunla ara ara muhabbet edıyoruz , o sey dedı bana hıc tedavıyle felan ugrasma dırek tüp bebek yaptır demıstı . yanı demek ıstedıgı dogal yollarla olmuyorsa tüp bebek yaptır demıstı .onun 3 sene olmadı ondan sonra ılk tüp bebek denemelerınde oldu cok sukur . ama şöyle bırsey var 1 yıl dogal yollarla denemedıgın surecede tüp bebek ıstıyorum dıye tüp bebek yapmıyorlar . senın soyledıgıne gore yaşın varmış , belkı yastan dolayı yaparlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…