amin inş hayırlısı olur hakkındaSelam kızlar,yeni katıldım aranıza.1 yıl önce düşük yaptım.daha sonra pko olduğumu öğrendim.6 ay glucophage kullandım.insülin direncim düştü.Bu ay klomen kullandım,dün sat ın 15.günüydü yumurta takibimde 13 mm 1 tane yumurta görüldü.diğerleri daha küçüktü.ölçme gereği duymadı doktorum.yarın yine kontrolüm var.inşallah büyümüştür.
Ohh bu gün hiç agrım olmadı dedim aksam olunca yoklamaya başladı. Kaldı 5 gün:) dayanın kızlar!
Ohh bu gün hiç agrım olmadı dedim aksam olunca yoklamaya başladı. Kaldı 5 gün:) dayanın kızlar!
ben klomeni kullanırken her sabah 1 kupa kuru incir suyu tükettim. hep duyardım denedim. faydası olduğunu düşünüyorum... inşallah bu ay dileğin olur ama olmayacak olursa diğer aya doktor tekrar klomen verirse tavsiye ederim kullanmanı. tabi nasıl ve nezaman kullannacağın internette daha net. programını ona göre yapabilirsin. ben bu ay olmazsa soğan kürü ile incire başlıycam tekrar.. canım bu arada hoşgeldin... bende çok eski sayılmamSelam kızlar,yeni katıldım aranıza.1 yıl önce düşük yaptım.daha sonra pko olduğumu öğrendim.6 ay glucophage kullandım.insülin direncim düştü.Bu ay klomen kullandım,dün sat ın 15.günüydü yumurta takibimde 13 mm 1 tane yumurta görüldü.diğerleri daha küçüktü.ölçme gereği duymadı doktorum.yarın yine kontrolüm var.inşallah büyümüştür.
ben klomeni kullanırken her sabah 1 kupa kuru incir suyu tükettim. hep duyardım denedim. faydası olduğunu düşünüyorum... inşallah bu ay dileğin olur ama olmayacak olursa diğer aya doktor tekrar klomen verirse tavsiye ederim kullanmanı. tabi nasıl ve nezaman kullannacağın internette daha net. programını ona göre yapabilirsin. ben bu ay olmazsa soğan kürü ile incire başlıycam tekrar.. canım bu arada hoşgeldin... bende çok eski sayılmam
evet şimdi bu durumda biz pazar günü hasta mı oluyoruz? ondan mı karnım erken ağrımaya başladı yaGunaydın kızlar ,
Çatlatma ıgnesını vurulalı bugun 12. gunum .
14.gunu pazar gunune denk gelıyor .(herkes ıgnenın 14.gununde eger hamılelık oluşmamışsa regl oluyormussun dıye okudum , bunun ıcın son 2 gün pazar gunune denk gelıyor .) Normal regl döngume göre eger adet olucaksam oda 5 gün sonra . off offff
normalde benimde iğneye göre yarın olmam lazım yarın on dördüncü günüm benimde karnım ve belim ağırıyo hastalanıyomuyum acaba göğöslerimde ağırıyoevet şimdi bu durumda biz pazar günü hasta mı oluyoruz? ondan mı karnım erken ağrımaya başladı ya
bende 30 unda oldum ama kasımın 5 ine kadar beklicem idrar testi yapıcam sonra eğer regl olmazsam tabigünaydın canım... sen cmrt yaptırmıstın ben pazar demi... ya ben en son 29 unda oldum regl. 3 4 günüm kaldı. ama acaba kasımın 3 ne 4 ne kadar beklesek mi...
evet şimdi bu durumda biz pazar günü hasta mı oluyoruz? ondan mı karnım erken ağrımaya başladı ya
ozaman bu ay inş olmazsın regl inş bebeğini hissedersin :)ayyy bılemıyorum walla canım ya , ınternette yazılana gore 14. günü regl olmamız lazım .Ben gecen ay da 14.gunumde hasta olmuştum .
sen 2. defa mı kullanıyosun.. benim bugün 13. gün hafif bir ağrım var inşallah regl olmam..ayyy bılemıyorum walla canım ya , ınternette yazılana gore 14. günü regl olmamız lazım .Ben gecen ay da 14.gunumde hasta olmuştum .
sen 2. defa mı kullanıyosun.. benim bugün 13. gün hafif bir ağrım var inşallah regl olmam..
ozaman bu ay inş olmazsın regl inş bebeğini hissedersin :)
canım bana doktorum 2 mm kistin var klomenden sonra olmazsa gel rahim filmi çekicem dedi. eğer tüplere yapışıksa direkt tüp bebek dedi. anlamadım yani 2 mm bu kadar önemli olabilir mi. ayrıca onun da tedavisi yok mudur..Evet canım bu benım ıkıncı klomen ve catlatma ıgnem .
canım bana doktorum 2 mm kistin var klomenden sonra olmazsa gel rahim filmi çekicem dedi. eğer tüplere yapışıksa direkt tüp bebek dedi. anlamadım yani 2 mm bu kadar önemli olabilir mi. ayrıca onun da tedavisi yok mudur..
gerçi bende yaştan dolayı bir an önce olsun istiyorum.. bu ay olmazsa tüp bebek mi yaptırsam
canım bana doktorum 2 mm kistin var klomenden sonra olmazsa gel rahim filmi çekicem dedi. eğer tüplere yapışıksa direkt tüp bebek dedi. anlamadım yani 2 mm bu kadar önemli olabilir mi. ayrıca onun da tedavisi yok mudur..
gerçi bende yaştan dolayı bir an önce olsun istiyorum.. bu ay olmazsa tüp bebek mi yaptırsam