Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

benim de ara ara alt karın bölgemde ve belimde ağrılar oluyor.. Tıpkı adet olacakmışım gibi :KK43: bir de bu ay öncekilerden farklı beyaz ama kokusuz akıntım oluyor.. İğnenin etkisi galiba...
benimde aynı akıntım var kokusuz yoğun ve yumurtalarımda ağrı var göğsümde ağrı var adetmi olucam acaba :KK43:

benimde iğneyi vurulalı bugün 11. günüm gecen ay 30 regl oldum ama benim aşırı akıntım ve kasık ağrım oluyo göğüslerimde cok acıyo :KK43: acaba adetmi olucam :KK43:

en ıyısı adet tarıhı beklemek , benımde bugun ıgneyı vurulalı 10.gunum bakalım ya ınsallah canım hamıleyızdır .

en ıyısı adet tarıhı beklemek , benımde bugun ıgneyı vurulalı 10.gunum bakalım ya ınsallah canım hamıleyızdır .
amin inş öyleyizdir hamile kalan arkadaşlar burdan bizee yazarsa bizde seviniriz biraz daha ümitleniriz en azından birbirimizi bilgilendirmeyi unutmayalım ..

aminn. inşallah..
bana doktorum regl olmazsan gel dedi... 14. gün olursun falan demedi.
öyle bsy var mı iğneden snr 14. gün regl olunur gb..
inanki hiç bir bilgim yok ben daha ilk defa klomen kullanıp iğne vurdurdum ama iğne değişik reaksionlar gösterebiliyomuş olabilir ama en sağlıklısı regli gününden bir kaçgün sonra doktora gitmek veya test yapmak lazım..

evet kızlar kendımızı kandırmayalım , erm_elf ın dedıgı gıbı ıgne ve klomenden dolayı vucudunda farklı seyler oluyor , bızde onu hemen hamılelıge yoruyoruz . ben gecen ay ılk defa vurulmustum okadar farklı reaksıyon aldımkı tmm kesın hamıleyım dedım , ama olmadı , bu ayda 2. ıgnem yıne bıseyler olmaya başladı , bakalım . doktorum banada regl gecsın 2 gun ondan sonra ıdrar testı yap eger cıkmazsa ve regl olmazsa kanda bakarız dedı .

evet kızlar kendımızı kandırmayalım , erm_elf ın dedıgı gıbı ıgne ve klomenden dolayı vucudunda farklı seyler oluyor , bızde onu hemen hamılelıge yoruyoruz . ben gecen ay ılk defa vurulmustum okadar farklı reaksıyon aldımkı tmm kesın hamıleyım dedım , ama olmadı , bu ayda 2. ıgnem yıne bıseyler olmaya başladı , bakalım . doktorum banada regl gecsın 2 gun ondan sonra ıdrar testı yap eger cıkmazsa ve regl olmazsa kanda bakarız dedı .
rabbim dualarımız görür inş ve hepimize bebişler verir

Klomen hamileliğin bütün belirtilerini yapiyor ve günümüzde geciktiriyor en fazla 4.5.bende 10. Adetle yıkılanlardanim ilk gebeligim 6 ay. Doz dan sonra olmadı aşılama dedi dr 1ay sonra hamile çıktım kendiliğinden olmuştu Klomen güvencek kadar değil reçetesi abartılı bence

Gel 27 gel gelde olmasın regli kızlar basit bir dua var yaptim sabah namazindan sonra niyetini hayırlı siyla istiyorsun 100 selavat 500 la havle vele kuvvete illa billah ve 100 selavat çekip niyetini istiyorsun sizde deneyinben denedim ve uyudum ruyamda eşim kocaman bir balık tutmuş bana verdi kucağıma aldim oğlum çok seviniyordu onu bir seviyordu bende büyük diye tedirgindim

Gel 27 gel gelde olmasın regli kızlar basit bir dua var yaptim sabah namazindan sonra niyetini hayırlı siyla istiyorsun 100 selavat 500 la havle vele kuvvete illa billah ve 100 selavat çekip niyetini istiyorsun sizde deneyinben denedim ve uyudum ruyamda eşim kocaman bir balık tutmuş bana verdi kucağıma aldim oğlum çok seviniyordu onu bir seviyordu bende büyük diye tedirgindim
canım ya balık dedin de geçen gün bir arkadaşım rüyasında bana file dolusu koca koca balıklar vermiş. Biliyor bebek istediğimi... tabirlere bir baktık. Kız çocuğa yoruluyor :) İnş

Belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir ama heveslenme
Klomen hamileliğin bütün belirtilerini yapiyor ve günümüzde geciktiriyor en fazla 4.5.bende 10. Adetle yıkılanlardanim ilk gebeligim 6 ay. Doz dan sonra olmadı aşılama dedi dr 1ay sonra hamile çıktım kendiliğinden olmuştu Klomen güvencek kadar değil reçetesi abartılı bence
pozitif düşünce her zaman olmasada genelde işe yarar..:KK52:
tevekkül ettik takdir tabiki allahın..

canım rüyan çok güzel inş hayırlısı olur senin için.. bende dün gece şiddetli kasık ve bel ağrısı çektim şimdi regl olurum dedim ama yok ağrımda geçmişti biraz önce yeniden başladı acaba regl mi olcam ?.. bilemedim :KK43:

Belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir ama heveslenme

pozitif düşünce her zaman olmasada genelde işe yarar..:KK52:
tevekkül ettik takdir tabiki allahın..
çok pozitif düşününcede sonra hayal kırıklıgı büyük oluyor aslında takmamak lazım ama olmuyor işte . ben devamlı internette araştırıyorum takmıcam diorum ama olmuyo :KK43:

çok pozitif düşününcede sonra hayal kırıklıgı büyük oluyor aslında takmamak lazım ama olmuyor işte . ben devamlı internette araştırıyorum takmıcam diorum ama olmuyo :KK43:
aslında araştırdıkça insan kendinde okuduklarını görüyor... bende öyle hiç bakmazsam günde on kere bişeyler kurcalıyorum.. rahatlık çok önemli...

Selam kızlar,yeni katıldım aranıza.1 yıl önce düşük yaptım.daha sonra pko olduğumu öğrendim.6 ay glucophage kullandım.insülin direncim düştü.Bu ay klomen kullandım,dün sat ın 15.günüydü yumurta takibimde 13 mm 1 tane yumurta görüldü.diğerleri daha küçüktü.ölçme gereği duymadı doktorum.yarın yine kontrolüm var.inşallah büyümüştür.:KK17::KK17:

Selam kızlar,yeni katıldım aranıza.1 yıl önce düşük yaptım.daha sonra pko olduğumu öğrendim.6 ay glucophage kullandım.insülin direncim düştü.Bu ay klomen kullandım,dün sat ın 15.günüydü yumurta takibimde 13 mm 1 tane yumurta görüldü.diğerleri daha küçüktü.ölçme gereği duymadı doktorum.yarın yine kontrolüm var.inşallah büyümüştür.:KK17::KK17:
Büyür büyür canım hayırlı si olsun inşallah

X