Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

naptin canım gittin mi doktora
meraba tatlım
2 gün geçti bugün maalesef oldum önce çok üzüldüm ama şuam atlattım takmicam diyorum ama olmuyo neyse nasip diyelim çok teşekkür ederim canm
ÖYLE CANM BENDE ÇOK TAKIYORUM KAFAMA TAKMIYCAM TAKMIYCM DİORUM AMA YİNEDE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALIKOYAMIYORUM.HAKKIMIZDA HERSEY HAYIRLISI OLSUN AMA BİRAN ÖNCEDE OLSUN BEBEKLERİMİZ YAA..BEKLEMEK COK ZOORR. NEKADARDIR BEBEK İSTİYONUZZ..PROBLEMİN NE TAM OLARAK CANM

Eşim 7 Yıldır istiyo ben ise bu 1 senedir istiyorum 27 yaşındayım 9 yıllık Evliyim bitane kızım var teyzesi neyse 2 sene önce düşük yaptım dahada bebeğim olmadı 2 seneye kadar korunuyordum zaten ama düşük beni çok etkiledi psikolojim bozuldu Canımdan can gitti düşük öncesi de eşim kızım çevrem bayram yerine döndü hamileyim die her an ları mutluluktu düşükde olunca hüsrana döndü bende karar verdim tedaviye o gün bugündür olmuyo aslında bi yanmamda adam akıllı doktor bulamadım bi tanesine milyarlar verdim hep tahlil bAska hastaneden tahlil istenip hersey kendi hastanesinde istiyo neyse hsg flan çektim temiz sol yuvada minimal ektazi oda cok önemli degil dedi ve şimdi bi Dr buldum süper ilk randevuda hemen ilaç tedavisine başladı Sağolsun süper bi Dr ayy ne kadar cok konuştum kAdın milleti

Merhaba, size bir doktor da ben önerebilirim..Ben de birkaç doktora gittim fakat bu süreçte en iyi yol gösteren ve çok güler yüzlü bir doktor buldum. İstanbul'daysanız Medical Park Fatih-Dr. Tülay Çağlar ..Bütün çekingenliklerimi onda attım ve daha ben sormadan takır takır herşeyi o anlatıyor zaten :) ve Tüp Bebek uzmanı aynı zamanda. Hatta tahlillerimi dışarıda yapıp götürüyorum çok da ekonomik oluyor.

Canım sana dktor hemen bunları mı dedı. Tuo bebrk dıye ben sımdı uludag unıversıtesıne randevu alcammm orada gobrkten lazerle tupu acıyolarmıs ona gıtcem sora bır ıkı ay da beklıcem hemen tup bebrk demrdı de

canım ben laparoskopi yapalım dedim dr dedi ki açılacağı garanti değil açıldıktan sonra yine kapanabilirde ayrıca o şekilde yapılınca yumurtanın kalitesi düşünüyormuş önermedi açıkçası.. zaten yumurtam öyle ahım şahım bişey değil bi de düşerse kalitesi o yumurtam da işe yaramaz eğer diğeri büyümezse.. o yüzden açtırmak sonra çare benim için şu sol yumurtaya bi bakalım da gelişme durumuna göre büyürse sıkıntı kalmicak..senin tüpü açtırmaya gerek var mı ki benimki gibi kapalı yerdeki yumurtan mı büyüyor eğer öyle değil se açtırmadan biraz diğeri ile uğraş derim..

evet canm bende o yandan musdaribim.bi türlü iyi bi dr a denk gelemedim.2 yıllık evliyim.evliliğimin 5-6 ayından beri idrar enfeksiyonunu geçirtedemedim gittiğim 6 dr dan da birine.bebek te istiyoruz üstelik.1yıl oldu hala bişi yok.neyse dünde 7 dr a gittim yani:/ bu enfeksiyonla başım dertte,bi türlü peşimi bırakmıyor iki kutu ftil verdi kullanıcam bakalım insallah geçer ya.çünkü çok zor oluyo.rahim filmi çekilmesini istedim bide.gelecek ay çekilcem insallah ya..korkuda var nolcak böyle bilmiyomm(((

evet canm bende o yandan musdaribim.bi türlü iyi bi dr a denk gelemedim.2 yıllık evliyim.evliliğimin 5-6 ayından beri idrar enfeksiyonunu geçirtedemedim gittiğim 6 dr dan da birine.bebek te istiyoruz üstelik.1yıl oldu hala bişi yok.neyse dünde 7 dr a gittim yani:/ bu enfeksiyonla başım dertte,bi türlü peşimi bırakmıyor iki kutu ftil verdi kullanıcam bakalım insallah geçer ya.çünkü çok zor oluyo.rahim filmi çekilmesini istedim bide.gelecek ay çekilcem insallah ya..korkuda var nolcak böyle bilmiyomm((( fertuha

Ben radyotomaa gittim hiç korkulacak bişey değil inan bana ordaki hastalara sordum onlarda öyle dedi hiç korkma zaten filmi çeken doktor seni rahatlatıyor 10 dk sürmedi desem yeridir git bi an önce Çek derim

canım bende 2 ay antibiyotik kullandım bu enfeksiyondan dolayı neredeyse böbreklerime geçiyordu iltihap.. iyi bir dr a gitmen gerekiyor o kadar çok antibiyotik kullandım ki mantar oldu o yüzden ve alerji oldum alerji iğnesi yaptırmak zorunda kaldım ki benim bünyem hassas bile değildir artık ne kadar yükleme yaptılarsa....bu rahim filmi çektirdiğim drum çok iyiydi enfeksiyonlarımın ne kadar ağır olduğunu bakar bakmaz anladı ve iğne verdi sabah akşam bir de antibiyotikli fitil verdi diğerleri gibi beyaz değildi kahverengi bir fitildi ve iğneyle birlikte çok iyi geldi.. ayaklar çok önemli kesinlikle ayaklarını sıcak tutman gerekiyor soğuk su içmemeye çalış ılık içemesende normal iç canım dikkat et..

Ben radyotomaa gittim hiç korkulacak bişey değil inan bana ordaki hastalara sordum onlarda öyle dedi hiç korkma zaten filmi çeken doktor seni rahatlatıyor 10 dk sürmedi desem yeridir git bi an önce Çek derim
evet çektirmek istiyorum canm..kafamdaki bi soru işaretleri bi gitttsin yaa..

umarım banada iyi gelir fitiller.fitillerin biri benmde kahverengimsi gibi biride beyaz canm.aynen ayakları sıck tutmak gerkiyor,bide benm ayaklar hiç ısınmak bilmez..hele kış aylarında çok acillik olmusumdur.insallah iyi gelir şu fitiller ya

Fridakahloo sen de catlatma ignesi olacak misin ben de sali basliyorum klomene ama igne korkutuyor

Benim4.gunum yarin bitiyor ilac..ama ben ilk once ilacin etkisini gormek istiyorum..doktor igne aldirdi bana ama 1-2 ay bu ilacla denemek istiyorum.igne beni de geriyor.sonucta yumurtlamayi arttirdigi icin bu da faydali olur diye dusunuyorum

Kızlar iğneden ben de korkuyordum ama inanın hiç anlamadım bile..çünkü o kadar minnak ki :) klomen i bitirmiştim çok güzel kocaman bir yumurtam oluşmuş..doktor bu kadarcık ilaçla bu hale gelmesine çok sevindi, baya güzel büyümüş dedi. şimdi iğne oldum. yarın akşam saat verdi ilişki için. sonrasında da progestan alınacak. her şey bebiş için inşallah rabbim nasip eder :) ben çoooooook umutluyum ki

Hayırlısı olsun benim olmadı kist oluşmuş klomenden dolayı 1 ay ara verdik tatilin tadını çıkarıcam sonrası ya klomen Yada direk aşılama yapacan

Merhaba arkadaşlar, Meryem Suresi ile meryem otu deneyen var mı aranızda? Bu vesileyle hamile kalan çok kişi olmuş, hatta yorumlarına ŞURADAN bakabilirsiniz. Deneyip fayda görenler tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur. Hayırlı ramazanlar..

6Öncelikle Allah yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı foldursun kucağını O an mı karar verdin iğneyi nereden yaptılar ben hala tedirginim dün klomen bitti salı gideceğim bir tsrsftan bu kadar katlandin iğneye de katlan diyorum bu arada doktor sana da ilaç bitince iki gün ilişki yok dedi mi sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…