ayy insallah tatlım..böyle mesajlar gelipte okumak bi nevi iyi geliyor bana rahatlık veriyor çok tesekkurler.ve uarım dedğin gibide hamilelik şansı artıyodur,tum arkadaslardan duyuyorum böyle insallahh.yoksa aşırı korku var bendede.2-3 güne kadar adet olucam bende bitiminde gidicem insallah filmi çektirmeye.allahım insallah da temiz çıkar.stres yapıyorum bütün o biçim yani. çok tesekkürlerrr.. umarım korkacak bişi yoktur da kolay geçirirm o günüü.alllah yardımcımız olsun insallah ya rahim filmi çektireceklerinn..Bende rahim filmi çektirdim mayısta bu ayın 15ne kadar beklicez.. dr. Gebelik ihtimalin yüksek oldu dedi ... bende çook ama çook korkuyordum arkadaşlar korkmanızı gerektiren hiç bir şey yokk.. hemen çektirin zararı yok faydası var inşallah. .
yani tüpler açıkmış dimi canm senin..güzel haber almıssın darısı benm başıma artıkk.. 15 ine kadar neden beklemenizi söylediki.. ilişki mi önermedi yani ogüne kadarr.Bende rahim filmi çektirdim mayısta bu ayın 15ne kadar beklicez.. dr. Gebelik ihtimalin yüksek oldu dedi ... bende çook ama çook korkuyordum arkadaşlar korkmanızı gerektiren hiç bir şey yokk.. hemen çektirin zararı yok faydası var inşallah. .
Arkadaşım folikül kisti olması gereken birşey yani yumurtlama kisti diye geçer. o olmazsa bebeğin olmaz zaten. iyi birşey yani korkmaarkadaşlar nolur bn acil cevap yazın hiç bişey anlamadım bu işten. lüften yazın vakit geçdene ne yapacağımı bilmiyorum.pazartesi doktoraa gittim tabiki yine acele etme bekle dedi 2 sene 3 sene olsun dedi. bn bu ay klomen kullandım dedim boşuna kullanma çok gereksiz bi ilaç dedi. neyse ultrason verdi bugüne idrara sıkışık bir şekilde gitti ultrasonda şöyle yazıyo. her iki overde normal boyutlarda. sağ overde 25.5 mm solda 15.8 mm boyutlarında folikül kisti izlendi yazıyo bn ne yapacam şimdi bu nedemek oluyo nolur bişey yazın
Ben doktora sordum. Bana olması gereken birşey o dedi. Kist olarak algılama adı öyle dedi. o Olmazsa yumurtan olmaz dedi. Klomene gelince onuda sordum. Onu kullanmamızın sebebi folikül kistinin yani birden fazla yumurtayı büyütüyormuş. Sizin normal hayatınızda rahimde kist yok ise bu ilaç kist yapmazmış. ama rahimde kisti olan bir kişinin kistini büyütürmüş.arkadaşlar nolur bn acil cevap yazın hiç bişey anlamadım bu işten. lüften yazın vakit geçdene ne yapacağımı bilmiyorum.pazartesi doktoraa gittim tabiki yine acele etme bekle dedi 2 sene 3 sene olsun dedi. bn bu ay klomen kullandım dedim boşuna kullanma çok gereksiz bi ilaç dedi. neyse ultrason verdi bugüne idrara sıkışık bir şekilde gitti ultrasonda şöyle yazıyo. her iki overde normal boyutlarda. sağ overde 25.5 mm solda 15.8 mm boyutlarında folikül kisti izlendi yazıyo bn ne yapacam şimdi bu nedemek oluyo nolur bişey yazın
ay valla mı canım iyi bişeymiş yani. peki o dokktor bna neden bişey demedi. bnm anlamadığım o yumurta mı kist miBen doktora sordum. Bana olması gereken birşey o dedi. Kist olarak algılama adı öyle dedi. o Olmazsa yumurtan olmaz dedi. Klomene gelince onuda sordum. Onu kullanmamızın sebebi folikül kistinin yani birden fazla yumurtayı büyütüyormuş. Sizin normal hayatınızda rahimde kist yok ise bu ilaç kist yapmazmış. ama rahimde kisti olan bir kişinin kistini büyütürmüş.
Iyi akşamlar kızlar bende Bu ay klomen kullandım ama adet oldum bakalım bu ay artık ümidim[/QUOT
Bişey diceeem adet gecikmesi oldumu benim klomenn sonrası bugün 2 günüm geçti normalim????????
canım benim de sağ tüpüm kapalı sol tüpüm açık .. aksi gibi sadece sağ taraftaki yumurta büyüyor tüpü kapalı olduğu için haliyle döllenemiyorKızlarrr ben bursada oturuyotum ve iş arıyorum bursayı pek bılmıyorum bır yıldıt butdayımmn
Merhaba arkadaşlar ..ben de nette araştırırken sizleri buldum ve üye oldum. Evleneli 2 sene oldu ben de artık çocuk istediğim için gerekli testleri yaptırdım. Hormon testi, sperm testi, hsg (rahim filmi) vs vs yani olması gereken her şeyi. Çok şükür hiçbir sorun yok fakat biraz aceleci davranıyorum sanırım bunu doktor da farketti o sebeple KLOMEN verdi ve bugün başlayacağım. Fakat doktora sormayı unuttum, bu sırada hiç ilişkiye girilmiyor değil mi? Çünkü zaten regl 5.günündeyim. Bir de çok yan etkisi var mı ilacın? Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler
Öncelikli inş bian önce hamile kalırsın canım. Klomenin yan etkisini görmedim ben. Klomenle yumurta oluşuyor. Kimisinin çatlıyor kimisinin çatlamıyor o da değişiyor. Adetiin 10. gününden itibaren 2 günde bir ilişki gerekiyor. Yumurtlama tarihin ne zman olduğunu bilmiyorsan tabi. 10.gününe kadar devam et ilişkiye. Baktın olmadı bikaç ay eşinde sperm testi yaptırsın. İnş hakkınızda hayırlı olur
klomenin yan etkisi şişiriyor insanı.. 3 ay kullandım 10 klio aldım bacaklarımın yanında portakal kabuğu halt etmiş özellikle göbek çevresi 4 aylık gibi adet döneminde daha da şişiyor hamilesin zannediyorsun ama hüsran .. psikolojik etkisi çok fazla iğne ilaç kullanıosun die hemen olacak zannedıyorsun takip ediyorsun gün gün oldu mu olacak mı derken bakmışssın 1 ay geçmiş elde var sıfır kafa gitmiş..inşallah sen öyle olmazsın hiç bir sonunun yokmuş maşallah umarım aylarca sürmez tedavin hayırlısaıyla bir an önce bebeğine kavuşursun.Merhaba arkadaşlar ..ben de nette araştırırken sizleri buldum ve üye oldum. Evleneli 2 sene oldu ben de artık çocuk istediğim için gerekli testleri yaptırdım. Hormon testi, sperm testi, hsg (rahim filmi) vs vs yani olması gereken her şeyi. Çok şükür hiçbir sorun yok fakat biraz aceleci davranıyorum sanırım bunu doktor da farketti o sebeple KLOMEN verdi ve bugün başlayacağım. Fakat doktora sormayı unuttum, bu sırada hiç ilişkiye girilmiyor değil mi? Çünkü zaten regl 5.günündeyim. Bir de çok yan etkisi var mı ilacın? Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler
klomenin yan etkisi şişiriyor insanı.. 3 ay kullandım 10 klio aldım bacaklarımın yanında portakal kabuğu halt etmiş özellikle göbek çevresi 4 aylık gibi adet döneminde daha da şişiyor hamilesin zannediyorsun ama hüsran .. psikolojik etkisi çok fazla iğne ilaç kullanıosun die hemen olacak zannedıyorsun takip ediyorsun gün gün oldu mu olacak mı derken bakmışssın 1 ay geçmiş elde var sıfır kafa gitmiş..inşallah sen öyle olmazsın hiç bir sonunun yokmuş maşallah umarım aylarca sürmez tedavin hayırlısaıyla bir an önce bebeğine kavuşursun.
yok canm yapmazgerçi kendi adıma konuşursam benm yapmamıştı gecikme falan.sadece 2-3 gün geçmişti fazla değill..Klomen adet geciktirmedi yaparmı kızlar
2 gün geçti bugün maalesef oldum önce çok üzüldüm ama şuam atlattım takmicam diyorum ama olmuyo neyse nasip diyelim çok teşekkür ederim canmyok canm yapmazgerçi kendi adıma konuşursam benm yapmamıştı gecikme falan.sadece 2-3 gün geçmişti fazla değill..