insallah insallah insallah canm yaa sizler gibi kolayca atlatırım bunu.çok korku yaptım içimde yanii..sonuç temiz de çıkarda dahada rahatlarım insallah en büyük duam buuuu...tesekkürlerrr canm msj içn.tugba6774, sakın korkma toplamda 5 dk sürüyor işlem anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini. Ağrı ise 1 dk adet sancısı düşün hemen geçiyor. Benim kadar korkan yoktu içini ferah tut bak hepimiz yaptırdık. Tavsiyem hemen yaptır doktor hamilelik olasılığını artırıyor dedi :)
insallah insallah insallah canm yaa sizler gibi kolayca atlatırım bunu.çok korku yaptım içimde yanii..sonuç temiz de çıkarda dahada rahatlarım insallah en büyük duam buuuu...tesekkürlerrr canm msj içn.
korksamda korkmasamda yaptırcam canm mecbur dr istedi sonuçta yanii..allahım insallah temiz çıkar yoksa bebek olmayışını buna bağlıyorum ben ama insallahh iştee temiz çıkarr.canım kesinlikle yaptır ve içim rahatladı benim mesela sende yaptır kurtul acıyı düşünme zaten pek olmuyor inan bana :) oran yüksek hsg sonrası ben 3 hafta once cektirdim :)
Merhaba kızlar..yazdıklarınızı hep okuyodum ama yazmak için biraz bekledim güzel seyler öğrenince yazıyım dedim ama sabredemedim..bende ilk daha bu ay klomen kullandım cuma günü gittim yeteri kadar büyümemiş dedi bugün için çağırdı bugün gittim istediğimiz olgunluğa gelmiş dedi bu durum bile sevindirdi Allah'ım inşallah bizide duyar ve en güzel cevabını verir bizlerede çatlatma iğnesi fln vermedi sadece gün asırı ilişki dedi nolur dua edin güzel haber alayım bu ayın sonunda tabi isteyen bütün arkadaşlarda en güzel hayırlı haberi alırız..inşallah..
23 yaşındayım 11 aylık Evliyim aslımda bi problemim yok ama evlendikten kısa bi süre snra çocuk istedik hiç korunmada olmadı ama çocukda yok eşimde varikosel Başlangıcı var ilerlemesinden korkup doktora başvurdum sebep bu Sağolsun doktorumda ilgilendiAllah gönlümüze göre versin canım. canım kaç yıllık evlisin?? kaç yaşındasın? problemin ne?
amin canım Allah'ım Çaresiz bırakmasın cümlemizi inşallahAllah gönlümüze göre versin canım. canım kaç yıllık evlisin?? kaç yaşındasın? problemin ne?
amin canım amin Rabbim hiçbirimizi evlatsız bırakmasın hayırlı zamanlarda nasip etsin inş :)
maalesef kendi adıma söyliyim canm yookkkkk.. benm de aynen seninki gibi 12 ay oldu ama daha bişler yok yaa.adam kafayı yicek bütün.ilk klomenden sonra dr mu değiştirdim bende,pek memnun değildim zaten.idrar yolu enfeksiyonum var.yeni dr um rahim filmi istedi 1 2 hafta sonra onu yaptırcam,bunun can korkusu var bide yaa..eşimin sperm testinde bi sorun çıkmadı. benm kuzenime de öyle demişler canm rahim filmi sonucunda.senin gibi sağ açık sol kapalı die.şimdi tüp bebek düşünüyolardı.. bende çok sıkılıyorum neden bebek olmuyor die. kactane dr gezdim bi çözüm bulamadım.idrar enfeksiyonunu mu düşünüyim bebek olmayışını mı bilemedim yaaa.çok karmakarışığımmm canmm.Kizlarrr guxel haberi olan yok muuu ben her ay sonu husranla uyanuyom on iki ay oldu cocuk isteyli ama hala tik yok klomen uc ay kyllandim bısey olmadi ama klomen her ay yumurtam oldu rahim buyudu doktor hıc bı sorun yok dedı rahim gilmi cekıldım sag acik sol kapalu esimde. Sorun yokkj acaba bı tup acik oldu ıcın mi olmuyi kizlar cok cnm sikiliyooo
Canim ben tup bebege daha cok erkennn. Bu ay uludag a gitcem aciyolarmia tupuuu bı onu denicemmm ama ne bilim bir yildir hıc mi sag tupé gelmiyooo sprrmmm bazen hersehi bosveresim geliyomaalesef kendi adıma söyliyim canm yookkkkk.. benm de aynen seninki gibi 12 ay oldu ama daha bişler yok yaa.adam kafayı yicek bütün.ilk klomenden sonra dr mu değiştirdim bende,pek memnun değildim zaten.idrar yolu enfeksiyonum var.yeni dr um rahim filmi istedi 1 2 hafta sonra onu yaptırcam,bunun can korkusu var bide yaa..eşimin sperm testinde bi sorun çıkmadı. benm kuzenime de öyle demişler canm rahim filmi sonucunda.senin gibi sağ açık sol kapalı die.şimdi tüp bebek düşünüyolardı.. bende çok sıkılıyorum neden bebek olmuyor die. kactane dr gezdim bi çözüm bulamadım.idrar enfeksiyonunu mu düşünüyim bebek olmayışını mı bilemedim yaaa.çok karmakarışığımmm canmm.
benm de canm bosveresim geliyor kendiliğinden olsun diorum ama yinede dr un yolunu buluyorum işte.. çok iyi anlıyom seni,bizim halimizide ancak bizim gibi olanlar anlar yaa..bende sinir stres yaptım bütün 1 yıldır.. düşün düşün kafama taka taka sivilceler bastı yüzümü bütün.o biçim yani.. bide idrar yanmamla uğraşş kafayı yicem.rahim filmi olcam için çok stresde yaptım düşünür oldum bunudaCanim ben tup bebege daha cok erkennn. Bu ay uludag a gitcem aciyolarmia tupuuu bı onu denicemmm ama ne bilim bir yildir hıc mi sag tupé gelmiyooo sprrmmm bazen hersehi bosveresim geliyo
Cnm. Gecmıs olsunn ıkı sennr falan olfdu hala bekkemı dıyo bence doktorunu deıstırrr ben bır yıl olmaddan basladım o bıle gec. Gelıyoarkadaşlar nolur bn acil cevap yazın hiç bişey anlamadım bu işten. lüften yazın vakit geçdene ne yapacağımı bilmiyorum.pazartesi doktoraa gittim tabiki yine acele etme bekle dedi 2 sene 3 sene olsun dedi. bn bu ay klomen kullandım dedim boşuna kullanma çok gereksiz bi ilaç dedi. neyse ultrason verdi bugüne idrara sıkışık bir şekilde gitti ultrasonda şöyle yazıyo. her iki overde normal boyutlarda. sağ overde 25.5 mm solda 15.8 mm boyutlarında folikül kisti izlendi yazıyo bn ne yapacam şimdi bu nedemek oluyo nolur bişey yazın
Insallah cnm ya rahım fılmınden hıcc kotkma cok basıtt bı ıslem en azından ıcın rahatlarr cnm takmamaya calıs ben bazen tamamen unutuyommm dktra gıdınce uzuluyomm sadrcee sen nerde oturuyonnnbenm de canm bosveresim geliyor kendiliğinden olsun diorum ama yinede dr un yolunu buluyorum işte.. çok iyi anlıyom seni,bizim halimizide ancak bizim gibi olanlar anlar yaa..bende sinir stres yaptım bütün 1 yıldır.. düşün düşün kafama taka taka sivilceler bastı yüzümü bütün.o biçim yani.. bide idrar yanmamla uğraşş kafayı yicem.rahim filmi olcam için çok stresde yaptım düşünür oldum bunudaallah kimseyi evlat hasretyle komasın ama biran öncede hayırlısı neyse onu nasip etsin.bizleri tüm bebiş bekleyenleri fazla bekletmesin insallahh..bizde sevinelim gülelim yaa..uyuyamaz oldum artııkkk..
istnbldayım canm ben. insallah dedğin gibi kolay atlatırım rahim filmniInsallah cnm ya rahım fılmınden hıcc kotkma cok basıtt bı ıslem en azından ıcın rahatlarr cnm takmamaya calıs ben bazen tamamen unutuyommm dktra gıdınce uzuluyomm sadrcee sen nerde oturuyonnn