Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

[QUOTEiçindua edicem ccanımbenim iinşallah yyakında mutlu haberi alırsın ba6774, post: 41119331, member: 659116"]MERABAA CANCANLAR.. :) YARIN 2.DOKTORUMA GİDİYORUM İNSALLAH.MUAYENEDE FALAN NE DİYCEK DR ÇOK MERAK EDİYORUM.İLK DR UMDAN MEMNUN DEĞİLDİM.HAYIRLISIYLA YENİ DR A BASLIYCAM.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR:KK43:( ÖZELLİKLE HAMİŞŞ OLANLAR:) ( şaka bi yana 'hamilelerin duaları çok çabuk kabul olurmus' ..BENDE ÇOK ÇOKK İSTİYORUM Bİ BEBİŞİMİN OLMASINI. İNSALLAH GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ YAZIYCAM..AMA LÜTFENN SİZLERDEN DUA DUAAA.. :-((([/QUOTE]
Senin icin

[QUOTEiçindua edicem ccanımbenim iinşallah yyakında mutlu haberi alırsın ba6774, post: 41119331, member: 659116"]MERABAA CANCANLAR.. :) YARIN 2.DOKTORUMA GİDİYORUM İNSALLAH.MUAYENEDE FALAN NE DİYCEK DR ÇOK MERAK EDİYORUM.İLK DR UMDAN MEMNUN DEĞİLDİM.HAYIRLISIYLA YENİ DR A BASLIYCAM.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR:KK43:( ÖZELLİKLE HAMİŞŞ OLANLAR:) ( şaka bi yana 'hamilelerin duaları çok çabuk kabul olurmus' ..BENDE ÇOK ÇOKK İSTİYORUM Bİ BEBİŞİMİN OLMASINI. İNSALLAH GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ YAZIYCAM..AMA LÜTFENN SİZLERDEN DUA DUAAA.. :-(((
Senin icin[/QUOTE]
amin sağoll tatlımyarın sabah erkenden gidiyorum insallahh..heycan bastı valaa uyku yok bu gece bana:KK43: ne diycek die çok merak ediyom dr. insallah mutlu haber yazmak nasip olur alllahımm insallahh

meraba arkadaslar
ben 6 senelık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz.pko hastasıym p.tesi günü doktora gittim banada klomen verdi.adetimin 5.günü baslıcam inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

naptin canım gittin mi doktora
merabaa tatlım bugün dr a gittim özel hastaneye.devlete görünemedim ya :KK43: bu özelede bi arkadaşın tavsiyesi üzerine giittm insallah hayırdı.drumu değiştirmiştm zaten.neyse lafı uzatmıyım.dr bi güzel muayene etti.bide bende idrar enfeksiyon vardı.ona baktırdım.eski gittiğim dr rahim ağzında yoğun iltihap var demişti ama bu dr da rahim temiz bişi yok dedi bana.şaşırdım.fakat yumurtamın bitanesi çok büyümüş 3 mm kadar mı ne olmuş,kist olma durumuna kadar gelmiş dedi.iyi değil dedi ya:KK43:neyse vajinal akıntımdan örnek aldı labaratuarda inceleneck neyin nesi die bakım.kan horon testi..vede en korktuğum sey başıma geldii tatlımm.. rahim filmi istedi yaa.ondan korkuyorum şimdidee..

meraba arkadaslar nasılsınızz..bugün dr yeni druma gittim ve korktugğm başıma geldi.rahim filmi istedi dr.rahim filmi çektirenlerden bilgi alabilirmiyimmmmm :KK43:(

Hİç korkma canım 1 dk adet sancısı oluyor toplam 5 dk sürüyor anestezi almana gerek yok. Ben acaip korkuyordum var ya gidince çok basitmiş gördüm. Sakın korkma abartılıyor bence :)

Hİç korkma canım 1 dk adet sancısı oluyor toplam 5 dk sürüyor anestezi almana gerek yok. Ben acaip korkuyordum var ya gidince çok basitmiş gördüm. Sakın korkma abartılıyor bence :)
işte insan yinede çekiniyor canm..kulaktan dolma şeylerle insan bi hayli ürperiyor tabii.am işte korku var yinede içimde.ancak bunu yaptırınca görücem zor olup oladığınıı..insallah kolay atlatırım yaa.yumurta sorunum pek yok ama bunu yaptırırsam içim rahatlıycak yinede insallahh1 seneyi geçicek hala çocuk yok yaa:KK61::KK61:

yaptır tabi canım hamilelik oranı artıyormuş hsg den sonra :) ama korkma sakın valla 1 dk acı oluyor anlamadım hatta dedim bittimi evet dediler tyoplam hazırlanmayla 5 dk sürüyor tavsiyem özelde yaptır :KK66:

yaptır tabi canım hamilelik oranı artıyormuş hsg den sonra :) ama korkma sakın valla 1 dk acı oluyor anlamadım hatta dedim bittimi evet dediler tyoplam hazırlanmayla 5 dk sürüyor tavsiyem özelde yaptır :KK66:
tesekkürler canm evet 2. druma basladım zaten dünde.özele gidiyorum.insallah sen gibi hiçbişi duymamda temiz çıkar sonuc.ama korku işte peşimi bırakmıyorr:KK61::KK61::KK43:peki canm bunun sonucu hemen çıkabiliyormu.elimize nezaman alabiliyorz.cevabın için şimdiden tesekkürlrr.

Canim 5 dk sonra cd aliyosun. doktora hemen gosterebilirsin :) ertesi gun benim rapor cikti. Temizdi cok sukur. Aci yok 1 dk var rahaa eger stres edersen agri hissedebilirsin gerci 1 dk zaten :) benim kadar korkan yoktu :) :) birkac hafta once cektirdim :)

merabaa tatlım bugün dr a gittim özel hastaneye.devlete görünemedim ya :KK43: bu özelede bi arkadaşın tavsiyesi üzerine giittm insallah hayırdı.drumu değiştirmiştm zaten.neyse lafı uzatmıyım.dr bi güzel muayene etti.bide bende idrar enfeksiyon vardı.ona baktırdım.eski gittiğim dr rahim ağzında yoğun iltihap var demişti ama bu dr da rahim temiz bişi yok dedi bana.şaşırdım.fakat yumurtamın bitanesi çok büyümüş 3 mm kadar mı ne olmuş,kist olma durumuna kadar gelmiş dedi.iyi değil dedi ya:KK43:neyse vajinal akıntımdan örnek aldı labaratuarda inceleneck neyin nesi die bakım.kan horon testi..vede en korktuğum sey başıma geldii tatlımm.. rahim filmi istedi yaa.ondan korkuyorum şimdidee..
Korkma canım stres yaparsan daha çok açık canın. En azından bi problem varsa tedavi olursun inş çıkmaz bişey canım

Korkma canım stres yaparsan daha çok açık canın. En azından bi problem varsa tedavi olursun inş çıkmaz bişey canım
valla canm o yataga yattım mı basıyo zaten beni sıkıntı stres.korku beni bırakmıyo bende onu:KK43: insallah temiz görünür canm yaa.allahın gücüne gitmesin usandım bıktım artıkk.. bari bundan güzel sonuc alıyımda yüzüm gülsün,bari bi umudum olur yaa..hepimizin yakın zamanda olsun insallah bebişlerimizzz

Kızlar banada klomen baslanilcak. Sizler ayrı birşeyler yapıyor musunuz. İlacın yaninda ne bilim incir yiyor musunuz..veya çörek otu bak tarçın.. Yada dikkat ettiğiniz şeyler vr mi?

Canim 5 dk sonra cd aliyosun. doktora hemen gosterebilirsin :) ertesi gun benim rapor cikti. Temizdi cok sukur. Aci yok 1 dk var rahaa eger stres edersen agri hissedebilirsin gerci 1 dk zaten :) benim kadar korkan yoktu :) :) birkac hafta once cektirdim :)
sağol canmm.bende 2 hafta sonra falan cektircem..insallah seninki gibi kolay grcer:110:tatlım senin sonuc temizse peki neydenmiş bebek olmasını engelleyen nedir problem sende.hormonlarda varmı sorun yaptırmışmıydın.yumurtlama sorunu falann

tugba6774 BENDE PKO VAR. KLOMEN KULLANDIM 1 YUMURTAM OLUŞTU VE KENDİ ÇATLADI ÇOK ŞÜKÜR. DOKTOR SENİN İLERİ DERECE DEĞİL DEDİ OLMASI LAZIMDI DEDİ 10 AY İÇİNDE. EŞİE SPERM BANA HSG YOLU GÖRÜNDÜ. HSG ŞÜKÜR İYİ ÇIKTI AMA EŞİMDE SORUN ÇIKTI MAALESEF :KK43: TOPLAM SPERM:3.8 MİLYON,İLERİ HAREKET % 0 VE TOPLAM HAREKET % 38 ÇIKTI. MORALİMİZ BOZULDU EŞİM TEKRAR YAPTIRCAK HAZIR HİSSETTİĞİNDE. BAKALIM NE OLCAK.ASLINDA RABBİM VERECEKSE HER TÜRLÜ VERİR DİYORUMÖ ÇOK FAZLA ÖRNEĞİ VAR ETRAFIMDA ANCAK YİNEDE BİZ TEDBİRİMİZİ ALICAZ.ALLAH KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BU KANDİL GÜNÜMÜZDE. BUARADA HAYIRLI KANDİLLER ARKADAŞLAR BOLCA DUA BU GECE YOKTAN VAR EDEN RABBİMİZ 1 YIL İÇİNDE DOĞAN VE ÖLECEKLERİ BELİRLEYECEK.EVLATLARIMIZDA HAYIRLICA BU DEFTERE EKLENİR İNŞ KIZLAR. BOL DUA ÇÜNKÜ ALLAH NASİP EDERSE OLUR :)

tugba6774 BENDE PKO VAR. KLOMEN KULLANDIM 1 YUMURTAM OLUŞTU VE KENDİ ÇATLADI ÇOK ŞÜKÜR. DOKTOR SENİN İLERİ DERECE DEĞİL DEDİ OLMASI LAZIMDI DEDİ 10 AY İÇİNDE. EŞİE SPERM BANA HSG YOLU GÖRÜNDÜ. HSG ŞÜKÜR İYİ ÇIKTI AMA EŞİMDE SORUN ÇIKTI MAALESEF :KK43: TOPLAM SPERM:3.8 MİLYON,İLERİ HAREKET % 0 VE TOPLAM HAREKET % 38 ÇIKTI. MORALİMİZ BOZULDU EŞİM TEKRAR YAPTIRCAK HAZIR HİSSETTİĞİNDE. BAKALIM NE OLCAK.ASLINDA RABBİM VERECEKSE HER TÜRLÜ VERİR DİYORUMÖ ÇOK FAZLA ÖRNEĞİ VAR ETRAFIMDA ANCAK YİNEDE BİZ TEDBİRİMİZİ ALICAZ.ALLAH KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN BU KANDİL GÜNÜMÜZDE. BUARADA HAYIRLI KANDİLLER ARKADAŞLAR BOLCA DUA BU GECE YOKTAN VAR EDEN RABBİMİZ 1 YIL İÇİNDE DOĞAN VE ÖLECEKLERİ BELİRLEYECEK.EVLATLARIMIZDA HAYIRLICA BU DEFTERE EKLENİR İNŞ KIZLAR. BOL DUA ÇÜNKÜ ALLAH NASİP EDERSE OLUR :)
insallah amin canm allahım bu mübarek gecede bizlerin sesimizi duyar ve tüm dualarumızı kabul eder insallahh..evet cok kötü bişi evletla sınamasın rabbim :KK43: hepimiz birbrimiz için dualar edelim tüm bebek isteyenler..dediğin gibi allah dilerse isterse olur.şunu diyim canm ayrıca,bende pko falan yok eşimde de pek bi sorun görmedi dr ama benm hormon yüksek bu mu tetikler hamileliği anlamadım olmuyoo bebek:KK61:gerçi rahim filmi de çektircem bakım insallah iyi sonuç alırım..ve inanın arkaddaslar dr rahim filmi istedği günden itibaren onun korkusunu stresini ve sıkıntısını yasıyorum.:cry::KK61:

tugba6774, sakın korkma toplamda 5 dk sürüyor işlem anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini. Ağrı ise 1 dk adet sancısı düşün hemen geçiyor. Benim kadar korkan yoktu içini ferah tut bak hepimiz yaptırdık. Tavsiyem hemen yaptır doktor hamilelik olasılığını artırıyor dedi :)

X