Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

peki canm yumurta takibinde yumurtaların nasıldı.dr ne diodu. benm ilk kullanımımda 18 mm olmus çok güzel emişti dr.sonra iğne demişti neyse onuda olmustum kontrolde çatlamiş yumurtan demişti bana.neyse buraya kadar bi problem olmadı.sonrasında ilişki önermişti işte ama tutmadı tabii..ikinciyede morel bozukluğundan gitmek istemedim yaa senin adına sevimdim.allah kucağına almayıda nasip eder insallahh

kızlar bende dr umu değiştricem ptesi akşamı başka bir dr a randevu aldım ve artık bir kaç ay adet düzensizliği gidermek için doğum kontrol hapı kullanıp pesine korunmadan aylar geçmesini istemiyorum. aslında bilmiyorum dr bana nasıl bir tedavi gösterir ama ben bebek istiyorum

benim de ilk etapta 3 yumurtam olustu sagdaki dominant dedi onu takip etti 18mm oldugunda bana test yapip iliski onerdi testte ikinci cizgi cok koyu cikinca o gun ve takibindeki 2 gun iliski oldu ben catlatma ignesi olmadim ilk ay kendiliginden beklicez dedi. 5 gun sonra doktora gittim catlama olmus dedi sol tarafta da bir yumurtan gelisiyor dedi cok sasirmisitim hatta buraya yazmistim onu da 17 mm olarak olcmustu bugun yarin iliski olsun dedi en azindan sansin ikiye katlanir yada ikiz olur dedi hangisinden tuttu bilmiyorum belki ikiz de olabilir insallah Allah tamamina erdirir

Birde klomen ilk kez kullananlara doktorlar %40 sans veriyor umidini kaybetme ben pek umitli degildim

bende cenm bende..değiştiriyorum dr u ilk klomen kullanışımdan sonra değiştirmeyi düşündüm yani..çarsamba gitmeyi düşünüyorum bakalım insallah.. insallah hayırlı haberler alırız yaa

Birde klomen ilk kez kullananlara doktorlar %40 sans veriyor umidini kaybetme ben pek umitli degildim
iyiymiş tatlım seninki.işte benm bu eski dr pek açıklama yapmıyodu canm ya,sen sorunca anca cevap veriyodu,sonra ben de hastaneden eve gelince kafama bi sürü sorular takılıyodu.klomen kullandıktan sonra yumurtan güzel çatlamiş demişti ve ardından kendiliğinden bile catlmasını beklettirmeden iğnede vermişti bana.olumsuz sonuçlanıncada kafam attı bigün gitmedim bu ay.iyi mi yaptım bilmiyorum ama söylediklride beni pek tatmin etmiyordu.ilgisiz hisstetim birdende,bosuna zamanımı harcamak istemedim bunda.çarsamba baska bi dr a görünücem insallah ama bu seferde rahim filminden korkuyorum,can yakıcıymıs coknapcam bilemedim.hayırlısı insallah bakım yaa.ümidimde de yok.5-6 aydır tedavideyim.daha bisey yokk

Hic uzulme herseyin bir vakti saati vardir bizler acele ediyoruz aslinda Allah en hayirli zamani biliyor o zaman olacak insallah

MERABAA CANCANLAR.. :) YARIN 2.DOKTORUMA GİDİYORUM İNSALLAH.MUAYENEDE FALAN NE DİYCEK DR ÇOK MERAK EDİYORUM.İLK DR UMDAN MEMNUN DEĞİLDİM.HAYIRLISIYLA YENİ DR A BASLIYCAM.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR( ÖZELLİKLE HAMİŞŞ OLANLAR:) ( şaka bi yana 'hamilelerin duaları çok çabuk kabul olurmus' ..BENDE ÇOK ÇOKK İSTİYORUM Bİ BEBİŞİMİN OLMASINI. İNSALLAH GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ YAZIYCAM..AMA LÜTFENN SİZLERDEN DUA DUAAA.. :-(((

naptin canım gittin mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…