Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

bilmiyomm canm ama korku sardı işte içimi bir kere.arkadaslardan da duyduğuma göre can yakıcı bişi die duyorm,sende basit diosun.gerçi her kişiden kişiye değişir ama tabi.böyle giderse çektircem galba.hiç yoktan içim rahatlarda tam sebebini öğrenirim insallah tıkalımı değilmi die.insallah sende bebeğine kavusursun biran önce

rahım fılmı okadar basıtkı anlatamam ben ılacsız oldu altı dak falan surdu ama sadece otuz sanıye bıle deıl agrı sadece ılacı verırken oda tup tıkalıysa agrı hıssedersın okadar ınan dayanılmıcak gıbı deılll kesınlıkle ben cektırdım bu gunde gelmedı kırmızıı ınsallah hamıleyımdır ama bılme tabı bellı olmaz. Gıt dktora ılerde cok psmsn olursunnn hem bısey cıkmazsa fılmden sora kolay hamıle kalıyonn benımde prolaktın yuksek cıktı ıkı adet ılac ıctım ıkı hafta ara ıle okadarr ınsallah jıran oncer bebıss gelıtr

Kizlar rahim filminden inanılmaz korkuyordum. Yaptirmam dedim sonra dayanamadim dedim icim rahat etsin. Sakin korkma 1 dk lik adet sancısı dusun baska agri yok :) sakin narkoz almayin 1 dk adet sancisi icin ;-) temiz cikti benim sukur. Yaptırın iciniz rahat etsin. Cok basit bi islem. Özellikle ozel hastane tavsiyemdir ilgi alaka guzel oluyor :)

rahım fılmı okadar basıtkı anlatamam ben ılacsız oldu altı dak falan surdu ama sadece otuz sanıye bıle deıl agrı sadece ılacı verırken oda tup tıkalıysa agrı hıssedersın okadar ınan dayanılmıcak gıbı deılll kesınlıkle ben cektırdım bu gunde gelmedı kırmızıı ınsallah hamıleyımdır ama bılme tabı bellı olmaz. Gıt dktora ılerde cok psmsn olursunnn hem bısey cıkmazsa fılmden sora kolay hamıle kalıyonn benımde prolaktın yuksek cıktı ıkı adet ılac ıctım ıkı hafta ara ıle okadarr ınsallah jıran oncer bebıss gelıtr

yanı ben hıc korkmuyodum acımadıda sen nwzamandır ıstıyonuz cocuk

yanı ben hıc korkmuyodum acımadıda sen nwzamandır ıstıyonuz cocuk
canm ben daha bir yılım dolmadan 8. ayımdan sonra tedaviye baslamıştım. 5-6 aydırda tedavi görüyodum.bu nisanda da 1 yılım doldu ama hala bişi yookkk.rahim filmi insallah çektirebilirimm

aynen bende içim rahat etsin deyip yaptırmak istiyorum.bana doktor agrısız olursun demişti.yani ağrısız dediği bu mu oluyor canm narkoz almak mı yani.bende özel hastaneleri iyi bulmuyorum canm tersine.daha da yeni bıraktım dr u.özele gidiyordum 6 aydır.pek de memnun değildim aslında zorum giitti kac aydır.inan kadının ağzından lafı zor alıyosun,ancak sen soru sorarsan cevap veriyo sinir olyodum ya.ilk klomen ve iğne tedavisinden olumsuz sonuc alıncada gitmedim bidaha.bosuna zaman kaybetmeyip baska bi dr a gidp rahim filmi çektircem insallah yaptırablirsem onu da

Canım klomen ıkıncı aydan sora daha cok ıse yarıuooı benım ılk ay bı. Ikıncı ve ucuncu ay ucer. Yumurtam oldu hatta dkt cok umıt verdı ama bende ıse yatamadıı rahım fılmı cekıldım gecen ay. Adet gecıkmesı yapıyomu bılmıuom ama dort gun grctı hasyalıgımm belım agrıyoo gogudlerım cok sıstı. Gece daha fazla bıcak gıbı agrım oluyo sag ve soll. Neden bılmıuommm ama

Krsınlıkle cekılll rahım fılmııı

sağol da canm nebilim işte bebek böylede olmıycak die bosuna zamanımı kaybetmek istemedim.birazda sinirimi bozdu bütün dr ya.ilk önce idrar yanma-enfeksiyonu iyi etmeden tedavi baslattırdı bana die.idrar yaptıktan sonra o yanma hissi çekecek gibi değil.napıyım ya olacaksa öylede olur böylede oluryoksa ilaçlarda bozuyor insanı hep kullanmaktan.acaba diorum tüplermi tıkalı diye.ilk olarak bana rahim filmini çekilp ondan sonra 3 ay boyunca klomen iğne tedavisi verseydi çok mantıklı olurdu diyorum. insallah bebişin gelir seninde.bi gebelik testi yapmadınmı canm,belirtiler insallah hamileliktendir insallah

uapmadım cnö pazartesı kan tahlılı yaptırcam bakalım. Rahım fılmı mejbur kalınmadıkca cekılmıyoo belkı dogal yolla olcak dıye beklıyolar bendede. Yanma vardı kıs oldugu ortaya cıktıı

Kızlar kırmızı hala gelmedı tahlıl yapmaya korkuyorum ya deılsem dıye ama karnımdakı agrılar dvam edıyo. Ara sıra hamış olunca boylemı oluyo

Kızlar kırmızı hala gelmedı tahlıl yapmaya korkuyorum ya deılsem dıye ama karnımdakı agrılar dvam edıyo. Ara sıra hamış olunca boylemı oluyo
Canım nasılsınnnnn ? Bende hsg çekindiğim ay 3 gün gecikmişti sonra test yaptım negatifi görünce rahatladım herhalde adet oldum hemen. Seninki inşallah hamileliktirrrr. Bu arada cumartesi günü ibrahim beye gittim çok memnun kaldım. Enfeksiyon için bir antibiyotik verdi işe yarıyormuş baya merak etme hamile kalacaksın dedi o bile çok rahatlattı beni .

Canım ıyıyım ne olsunsen nasılsın ıbrahım bey ıyı ben memnunum pekı sen hsg den sora hastalıgın gecıkınce bu belırtılrr oldumu benım karnımda saglı sıllu batmalar var belım popom cokk agrıyo halsızom goguslerde sıss ama hasta olcam zamanda sıvılce cıkıyodu oda cıktıı ama ne bılımmm ya kafayı sıyırcam ya bebıs yuzunden hıc olmucak gıbı gelıyo

Kalçalarım çok ağırdı benim anlam verememiştim göğüslerim çok şişmedi biraz ve elleyince hafif acıyordu. Kasıklarımda da ara ara ağrı vardı stresten gecikti diye düşündüm ben çünkü diyorum ya testi yaptım negatifi görünce rahatladım akşam yapmıştım testi ertesi gün öğlene doğru adet oldum işte 3-4 gün gecikmişti sonraki ay da günü gününe geldi 6 nisanda olmuştum 6 mayısta oldum bir daha. Bence test yap öğren rahatla gecikince daha cok umutlanıyorsun sonra daha kötü oluyor acısı

Mrb arkadaşlar benim rezervim çok az doktorlar direk tüp bebeğe yonlendirdiler tüp bebek negatif sonuçlandı. Ama bugün başka bir doktora gittim bana degerlerimin ve yumurtalarimin normal olduğunu söyledi klomen tedavisi başlattı günde 4 tane kullanıcam. Bugün başlıyorum. Benim gibi rezervi az olup klomenle sonuç alan var mi

Canim tüp bebek ile mi klomen ile mi hamile kaldin ? Benimde rezervim az şimdiye kadar doktorlar tüp bebekten başka şans vermediler ama dün bir doktora gittim bana klomen tedavisi başlattı çok şaşırdım. Emin değilim bizim gibilere bu tedavi oluyor mu acaba

canım tüp bebek tedavisine başlamıştım 8. iğneyi vurulurken doğal yolla hamile kaldım rabbime şükürler olsun..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…