Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullanan varmı?

canım tüp bebek tedavisine başlamıştım 8. iğneyi vurulurken doğal yolla hamile kaldım rabbime şükürler olsun..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Oyyy ne güzel bir duygu yaa masallah Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Nasıl yani yumurtalar toplanmadan çatlayip dollenmis mi ben anlamadım bide senin sorun neydi yumurta rezervi azlığı mi

canım tüp bebek tedavisine başlamıştım 8. iğneyi vurulurken doğal yolla hamile kaldım rabbime şükürler olsun..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
meraba canm..sevindi hamile kaldığına insallah bizlerde biran önce hamiş kalırız.sana sormak istedğim ben 1.ğinemden olumsuz sonç alınca klomen ve iğneyi bıraktım.tabi bırazda dr un ilgisdizliğnden dolayı bırakmak istemiştim.bu ay gitmedim yani kontrole.muhtemelen 2.klomen ve iğne tedavisi görecektim.ve bu klomen+iğne bizlerde 3 ay uygulanıyo die biliyorum.sen 8.iğneye kadar nasıl gitmiştin tatlım.. yani bunun böyle tedavisi uzayabiliyormu

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullanan varmı?
merabaa tatlım..ben 1 ay kullandım olumsuz sonuç aldım ama tedaviyi yeni bıraktım o da dr un ilgisizliğinden bırakmış olmam.söyledikleri beni hiç tatmin etmiyordu.baska bi dr a görünmeyi düşünüyorum insallahh

canım ben bir ay klomen kullanmıştım doktor ikimiz de sorun olduğunu görmüştü bende rezerv azlığı eşimde sayı yetersizliği hareketsizlik vs..tüp bebek yaptırın dedi hiç vakit kaybetmeden biz de hemen başladık iğnelerim tüp bebek içindi lucrin iğnesini vuruluyordum göbekten

Oyyy ne güzel bir duygu yaa masallah Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Nasıl yani yumurtalar toplanmadan çatlayip dollenmis mi ben anlamadım bide senin sorun neydi yumurta rezervi azlığı mi
evet canım hem de şansım % 25ti bitik bir şekilde başladık tüp bebeğe uzun protokoldü benimki ..tüp bebek iğnesi vurulmaya başladım 8. iğnemde doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim Rabbim sizlere de nasip etsin inş canım..ayrıca eşim keçiboynuzu kürü yapmıştı o ay :) ondan biliyoruz biraz da :)ben bir ay klomen kullandım ertesi ay inofolic ve selenyum kullandım sonrasında uzun protokolde tüp bebek tedavisine başladım doğal yollan hamile kaldım Rabbime şükürler olsun :)

Anladım cnım aslında 2. denemelerde daha yüksekmiş gebelik şansı. İyi Bi doktor bulup onunla devam edersin artık.

peki anladım canm. benm eski dr eşimden de sperm testi istemişti ama bi probem yok demişti.benm yumurtalarda yi görünüyo dedi bana.2. dr a gitmeyi düşünüyorum şimdi ama o da kesin farklı bişiler der gibi düşünüyorum..

Anladım cnım aslında 2. denemelerde daha yüksekmiş gebelik şansı. İyi Bi doktor bulup onunla devam edersin artık.
evet bende öyle duymustum ama neblilm bu ay bıraktım işte canm.genel bi açıklama yapmıyodu sinir olmustum sürekli git gel git gell baska bi dr a gidicem insallah yakın bi zamanda.bueski dr hersey normal diyo esimdede bişi görülmedi.ne iş anlamadım.insallah 2.dr genel bi açıklama yapar da içim rahatlarrr

ne kadardır istiyonuz bebek ?

Canim yaaa ınan ki kendim hamile kalmış gibi sevindim Allahım o mucizeyi kucağına almayi da nasip etsin inşallah.

Bende ilk defa klomen kullanıyorum hem ümitliyim birazcıkda ümitsiz nebilim zor bişey ya rüyamda bile bebek seviyorum ağlıyorum

ne kadardır istiyonuz bebek ?
canm şöyle söyliyim benim 1 sene olmadan tedaviye baslamıstı dr. yani 8-9 ay korunmuyodum bebek istiyoz die,hemen sonrasında dr a gittim.onla beraber hormon tedavisi, idrarda yanma enfeksiyon tedavisi de gördm.ama 1 yılım böylelike nisan ayın da dolmus oldu. yani 1 yıldır dahada bebek yookkk

Hayırlısı olsun canım. Sen iyi bi doktor bul güzelce tedavine başla inşallah güzel haberler alırsın

Hayırlısı olsun canım. Sen iyi bi doktor bul güzelce tedavine başla inşallah güzel haberler alırsın
aynen tatlımm iyi bi dr bulmam lazım..çekiniyomda bi yandan..bide rahim filmi isterse die.duyduma göre çok can yakıcı bi işlemmiş yaa neolcak halim bilmiyomm

Hanimlar ben hamileyim...cok sukur 1 yildan itibaren devam eden seruvenim mutlu sonla biter insallah...darisi tum isteyenlerin basina...klomeni ilk kullanisimdi...

Hanimlar ben hamileyim...cok sukur 1 yildan itibaren devam eden seruvenim mutlu sonla biter insallah...darisi tum isteyenlerin basina...klomeni ilk kullanisimdi...
merhaba canm bende sen gibi 1 yıldır bebek isteyenlerdenm.klomen ilk lullanıim olumsuz oldu.şans insallah bizede dönerr

Iyi akşamlar kızlar bende Bu ay klomen kullandım ama adet oldum bakalım bu ay artık ümidim

merhaba canm bende sen gibi 1 yıldır bebek isteyenlerdenm.klomen ilk lullanıim olumsuz oldu.şans insallah bizede dönerr
insallah senin de yuzun guler ben ilk defa yumurta takibi yaptirmistim daha once 12.gunde ovulasyon oldugunu zannederdim ama bu ay boyle olmadigini gordum kullandigim prolaktin ilaci ovulasyon testlerimi tam gosteremedigi icin ben oyle anlamisim meger bu ay ise 15.gunde ovulasyon oldu 3 gun pespese iliski oldu cok sukur cift cizgiyi yakalayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…