- 12 Şubat 2015
- 273
- 65
Zeynep ilk defa martta klomen kullandım.Bugün doktora gidicem adetim düzensiz yine geçti bakalım ne diyecek doktor. Belirtim yok
Adetimin 12. günüydü canm aynen.ilk ilaç kullanımında bukadar büyümesi çok güzel demişti bana.ama ben sevinmek dahi istemiyorum zaten her sevincim sonunda tepe taklak oluyorum.Kacinci gun 18 mm di canım.Bende 12.gunumde kontrole gitmistim 16 mm.di.Adet olursan 2.gun gel dedi ama olmadim henuz insallah iyi haberler aliriz canim birbirimizden.Umutsuzluga kapilma canim bak ne guzel buyumus gunleri degerlendirmissin...Rabbim nasip eder hayirlisiyla...
adet günüm daha gelmedi canm, bu aralar beklemedeyimTuğba senin ne zaman adet olman lazımdı PKO var mı sende de ???
Adetimin 12. günüydü canm aynen.ilk ilaç kullanımında bukadar büyümesi çok güzel demişti bana.ama ben sevinmek dahi istemiyorum zaten her sevincim sonunda tepe taklak oluyorum.umudum yok.çocugum olmıycakmıs gibime geliyo.bide üstüne çevreden çocuk beklentisi olunca sizler hariç hiçkimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum insanın psikolojisi alt üst oluyor böyle oluncada.neyse uzun yazdım biraz,hepten yazsam destan olcak zaten hayatım kus bkma. insallah rabbim en hayırlısını verir hepimize ve bu gerçekten sabır işi beklemek.anında isteyipte bebeği olan inan ki anlayamaz bizi oyüzden cok kafama çok takıyor ve düşünmeye dalıyorumm,,hakkımızda hayırlısı..
Tuğba senin ne zaman adet olman lazımdı PKO var mı sende de ???
aynen canm bu halimize şükür tabii..biz elimizden geleni yapcaz artık gerisi allahtan.o herseyin en iyisini bilen ve verendir her konuda.allah bizi böyle sınıyo diyelim ve insallah bunu da en güzel şekilde mucizeviye kavuştururda bebeklerimizi kucağımza alırızTugbacimm cok haklisin.Ama bizler bu dunyada imtihandayiz.Bunu hic unutma.Eminim sende ister istemez umutsuz oluyosun anliyorum seni bende 1,5 yildir istiyorum.Ama iste hepimizin imtihani farkli kimimiz esten cocuktan cocugu olsa hastaliktan yada kendi saglimizdan farkli farkli imtihanlardayiz canim.Bize dusen sabretmek sukur etmek dua etmek.Isyana dusmemek.Eminim ki Allah bizler icin hayirlisi neyse onu vericek kullarina asla zulmetmez Yuce Rabbim.
Kızlar yine hüsran ilk klomen kullanışımdı bebek falan yok yine umudum kırıldı ve tükendim yine yok nasıl bir sınav anlamadım ben.9 ay oldu yok yok yani...Allah isteyen herkese nasip etsin inş.moralim çok bozukkk
ben kullandım bu ay adetimede iki gün kaldı ama adetim geldi gelecek ağrılar öyle bi başladı kiKizlar bu ay ilk kez klomen kullanmistim.Dun adet olmam lazimdi.Olmadim...
Sag kasigimda batma oldu 5 dk surdu ama cok canim yandi...
Varmi bu ay klomen kullanip guzel sonuc alan bekleyen
sağol canm bilgin için.ama benim adetim düzenli ama hormon tsh değerim yüksekti ve halen onun ilacını kullanıyorum.vede ilk ay klomen ilacı kullanışımda yumurtam büyümüşş..ayy kafam iyice karisti..Zeynep bugün kan verdim bekliyorum canım sonucu heyecanlaTuğba PKO (polikistik over) yani yumurtlama bozuklu. Bende kendimi bildim bileli vardı canım maalesef yani adetin düzensiz,hormonlar düzensiz oluyor. Heray 1 yumurta olacağına 6-7 tane oluyor buda gelişimi etkiliyor. Etkilenincede hepsi 5-6 mm de kalıyor genellikle yumurta olgunlaşmaması yani
mrb cnm çağırmıyo sanırım yani beni çağırmadı iadet olsan da olmasan da gel dedi beklememi söyledi.. ama aslında iğneden 2 gün sonra filan gitmek lazım bence çatlayıp çatlamadığını bilebilmek için.. ben gitmedim ama aklımda da sorular var yani çatlamadı mı acaba yoksa çatladı da tutunamadı mı ..çünkü bu ay da benim olmadı malesefarkadaşlar bi sorum olucak sizlere.ovitrelle iğne olmustum.iğneden hemen sonra dr yumurtaya bakmak için muayeneye çağırıyomu.böyle olupta giden veya gitmeyen varmı aranızda.benm gitmem mi gerekiyodu bilemedim
sağol canm bende gitmedim.yarın gitsem bişi belli olmaz galiba.ama dr da iğneden 2 gün sonra falan gel demedi.ben yarın gitsemmi ki die düşünüyorummrb cnm çağırmıyo sanırım yani beni çağırmadı iadet olsan da olmasan da gel dedi beklememi söyledi.. ama aslında iğneden 2 gün sonra filan gitmek lazım bence çatlayıp çatlamadığını bilebilmek için.. ben gitmedim ama aklımda da sorular var yani çatlamadı mı acaba yoksa çatladı da tutunamadı mı ..çünkü bu ay da benim olmadı malesef
yoo canım bişi olmaz bi bakar kontrol eder yani, iğnenin kaçıncı günü oluyo?sağol canm bende gitmedim.yarın gitsem bişi belli olmaz galiba.ama dr da iğneden 2 gün sonra falan gel demedi.ben yarın gitsemmi ki die düşünüyorumben adet olmazsam gelirim demiştim dr a ama o da adet olmadan da gelceksin demişti.simdi nezaman gitsem ki die karar veremedim..yarın kontrole die gitsem bişi belli olmaz dimi canm yani
valaa yarın giderim diyodum kontrole die vazgeçtim..gidesim gelmiyo zaten boyna yaa.iğnemin 5.günü..adet olmadan nhaftaya bigün giderim artık yaa..amaann canm olacaksa böyle de oluurrr öyle deeyoo canım bişi olmaz bi bakar kontrol eder yani, iğnenin kaçıncı günü oluyo?
aynen cnmvalaa yarın giderim diyodum kontrole die vazgeçtim..gidesim gelmiyo zaten boyna yaa.iğnemin 5.günü..adet olmadan nhaftaya bigün giderim artık yaa..amaann canm olacaksa böyle de oluurrr öyle dee
meraba canm senin klomeni kaçıncı kullanışın oluyor..yumurtlama sorunu varmıydı sende.dr um bana 'sende yumutlama sorunu var klomen veriyorum' falan demeden klomen vermiştisonra ilk ay kullanmamda büyümüş yumurtam ve iğne vermişti.geçen pazar iğneyi oldum.şuan bende beklemedeyim.bakalım nolcakkBenim kırmızılar geldi bugün3. Gün yeniden klomene başlıycam
Benim ilk kullanışımdı dr bana iğne yapmadı yumurta klomen sayesinde kendiliğinden çatlamış gakat ne hamilelil nede adet olamadım söktürücü verdi bana öle hasyalandımmeraba canm senin klomeni kaçıncı kullanışın oluyor..yumurtlama sorunu varmıydı sende.dr um bana 'sende yumutlama sorunu var klomen veriyorum' falan demeden klomen vermiştisonra ilk ay kullanmamda büyümüş yumurtam ve iğne vermişti.geçen pazar iğneyi oldum.şuan bende beklemedeyim.bakalım nolcakk