Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Benim ilk kullanışımdı dr bana iğne yapmadı yumurta klomen sayesinde kendiliğinden çatlamış gakat ne hamilelil nede adet olamadım söktürücü verdi bana öle hasyalandım
hmm anladım canm benm de ilk kullanışım bakalım adet olmama da 12 gün falan var.benm dr yumurta büyüyüpte çatlamasını neden beklemedi hala anlamıyorum.hemen iğne yazdı yaa.malum iğnelerde pahalı neyse adet günüm bekliyorum ve insallah da olmam.

Canim senden farkim yok. Ben ustelik daha adet olamadim doktor progesteron oranina gore olursun bir iki gune dedi. Benimde ilk kullanisimdi cok uzuldum seni cok iyi anlıyorum
peki canm senin adına üzüldm.hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bişey gelmez elimizden.biz gerekeni yapıcaz artık geriside allahtan.allahım insallah bu sabrımızın ve bekleyişlerimizin sonunu güzel eylesinamin amin amin...

Canım moralinizi hiç bozmayın ben ikinci ayda kaldım ikinci ayida doktor takipsiz hemde kendi kendime yöntemler buldum hiç umutsuz olmayın bi bakmışsiniz hamile kalmışsiniz inşallah

Canım moralinizi hiç bozmayın ben ikinci ayda kaldım ikinci ayida doktor takipsiz hemde kendi kendime yöntemler buldum hiç umutsuz olmayın bi bakmışsiniz hamile kalmışsiniz inşallah
meraba canm bende umudumu kaybedenlerdenm pek umudum yokbenm de ilk denemem ve beklemedeyim adetimi ki 10 gün falan kaldı insallhda olmam.bu ay ilk klomen ve iğne kullandm.bu ay olmazsa 2. denememide yaparım diyorum ama sonrasında bırakmayı düşünüyorum tedaviyi.inan bıktım sürekli ilaç hap kullanmaktanbende tedaviyi bırakıp kendilinden olmasına bıakıcam artık.hormon tedaviside görüyorum üstelik.sana sormak istediğim; sen nasıl yöntemler buldun,neler yapmıştın canm.bilgin için simdiden sağol

benimde bu ay rahim filmi çekilmemin ikinci ayı klomen kullanışımında ilk ayıydı iki günüm geçti ve adet oldum bugün moralim çok bozuk hiç olmayacak gibi geliyor bazen

benimde bu ay rahim filmi çekilmemin ikinci ayı klomen kullanışımında ilk ayıydı iki günüm geçti ve adet oldum bugün moralim çok bozuk hiç olmayacak gibi geliyor bazen
bu gidişle banada derler belki rahim filmi isterler.artık yavas yavas ona bağlamaktayım bebek olmayışınınve bundan da korkuyorum açıkcası.çok acı oluyomuş arkadaslarımdan duyduğuma göre.bide sana sorıyım canm ; çok can yakıyor mu bu rahim filmi dedikleri.peki bişi çıktımı sonunda tüpler tıkalı falan yani sonuç neydi senin..ben çok umutsuzum ya,aynen hiç bebk olmıycakmış gibime geliyor banada.adeti bekliyorum ve ins olmam 10 günm var..hayırlısıı..

canim kendini korkutma sakin doktorun istedi anda da cektir bende erteledim baya ama sonunda cektirdim adet sancisinin biraz daha siddetlisi ve asla dayanamam öldüm bittim bisey degil hem rahim filminden sonra hamile kalma olasiligida artiyormus benim tuplerim acik cikti cok sukur ama moralim filmden iki ay gecti gebe kalamadim hala diye bozuk doktorda bi sorun yok diyor rabbimin gonlune kalmis sadece

Canım adetim bitince akıntılarimi takip ettim akıntıniz olduğunda iki parmağınizin arasında kopmadan sünüyorsa yumurtlama zamanınız ben adetim bitince üç gün sonra gün aşırı ilişkiye girdim,ama hemen kalkmadim en az yarım saat yattım bu çalışmalar gelecek adet tarihime beş gün kalana kadar devam ettim birde usutmemeye dikkat ettim özellikle ayaklarımı.kızlar birde kansızlık problemminiz varsa onuda çözün derim daha çabuk hamile kalınıyor,gün içerisindede kuru incir tükettim gerisi zaten taktir ama pes etmeyin sakın

sağol canm ilşkiye 1gün arayla demişti dr um da.hala devm ediyom.ama yumurtlama günüm geçmiştir çoktan.aynen öyle yapıyorum bende ilşkiden sonra hemen kalkmıyorum,üstelik yumurtlama günlerimde ilşkiden sonra sabaha kadar kalkmadığım bile oluyor.evet bendede kansızlık var,ayalkarım hiç ısınmaz ve vajinal enfeksiyonum da var hiç geçmiyo olmuyo olmuyo olmuyoo

Canim senden farkim yok. Ben ustelik daha adet olamadim doktor progesteron oranina gore olursun bir iki gune dedi. Benimde ilk kullanisimdi cok uzuldum seni cok iyi anlıyorum
Üzülme tatlım bizde annelik duygusunu yaşayacağız genelde klomen kullanımının 2. Ayında daha çok hamile kalan olmuş belki bu sefer bebişlerimiz bizimle olur

Öyle yada böyle illaki bi şekilde olacak merak etme
insallah canm insallah..okadar çok istiyoruz ki hepimiz allah insallah yüzümüzü güldürücek..hersey diorum bazen kızgınlıkla ama yinede dr yolunu buluyorum sonunda.pazartesi yine gidicem..işte bak gidicem diorumne dersek diyeilm neyaparsk yapalım ama yüreğimiz hiçbir zaman tersini demiyo.haırlısyla ins gelicek bebekleriimzzaynen böyle tepen atıcak inş.

Göbüşlerimiz inşallah tez zamanda Böle olsun sonra bebişlerimiz Tepen atsın inşallah Rabbim tez zamanda yüÜmüzü güldürsün Hayırlı haberler almayı nasip etsin

mrb kızlar bi şey sorcam da ben normalde klomen kullanınca bi sabah bi akşam olarak almıştım. bu ay farklı doktora gittim de yine günde 2 hap verdi ama aynı anda al dedi yani iki hapı da peşpeşe mi yutcam böyle kullanan var mı, yanlış anlamadım ben di mi kızlar..

Bende
bu ay 1,5 kullanıcam klomeni benim dr da hepsini bir kullancan dedi

Bende aynı sorunları yaşadım kansızlık için iğne vuruldum çok şükür düzeldi isinma konusundada ayağına yün çorap ve patik giy enfeksiyon olarak usutmemeye ve bol bol su içmeye bak ben bu sıkıntıni hepsini yaşadım ama önce bunları çözdüm baktım olmuyor bebiş acaba bunların etkisi varmı dedim gerçekten varmış bunlar bitti hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…