Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Evet canım aynı anda içiyorsun iki hapı bende öyle kullandı

Kizlat ben de rahim filmu cekildim sag acik sol tikali cıktı filmden sora alti ay ara veriliyo ya acaba tikali cikinca da bı tuple Gene ara mi veriliyoo bıde uludag universiresinfe gobekten lazerle aciyolarmis bilgisi olan yada cevresinde tek tuple hamıle kalan varmi

meraba kızlar dr dan geldim az önce.kontrole die gitmiştim.dr yumurtan büyümüş ve çatlamış, adeti bekliycez dedi.ve insallah da olmam.dualarınıza ihtiyacım var arkadaslar.insallah hayırlı bi haber alırım yaaa

Insallah canımm biran once hepimiz hamilee kalirizzz

meraba canm.arkadaslardan duyduguma göre bu rahim filmi çok can yakıcı, agrı verici bişeymiş.en son kontrole die gittiğmde aynen dr a sordum.hayır dedi.eğer öyle olmak zorunda kalırsamda şayet sonuç bunu gösterirse ağrısız olursun dedi.yani soruyorum bide çok can yakıyormu nasıl oluyor.. sunu diyim,evet benm halamın kızına demişlerdi sana söylenilen gibi sağ tüp açık sol tıkalı die.fazla bekletmeyip dr ları aşılamaya geçirmişti.

canim benım hıc ama hicc korkulcak biseyy. Deill agdet sancisi gibii on saniyee suruyooo zaten tupler acikca direk akıyo sivi hicc acimiyoo ben sagi hissetmedim sol tikali olnca diyom ya on saniyr surduuu oda adet sancisi kadarrr korkma biran oncr cekilll icinde suphe kalmasinnn

sağol canm.insallah oralara kadar gelmemde olur bebek ya.şuan klomen sonrası iğne olmustum adeti bekliyorum,ilk ayım bu.biyandan yani düşünüyorum da bukadar masraf yapmadan önce bu dr ların öncelikle rahim filmi çektirttirmeleri gerekmiyo mu diye düşünüyorum.mantıklı değilmi sizce arkadaslar..belki bu engeller, tüpler açık mı değilmi die.iğne filan malum pahalı.taa uzak yerden bi akrabam gelmişti.dr hemen rahim filmi,hormon testi, kocasından spermiogram falan filan herseyi istemiş,ona göre hareket ederiz die.ufff benm de işte böyle kafam karışıyo napsam die.. neyse tekrar sağol canm mesajın için.

evettt Canımmm ılkk bass tedavı yaıyolarrklomen ama klomene hıcc guvenmre bı sey oluyoo brn uc ay kullandım esıme sperm test yapıldı hersey normall benımde hatta uc ay boyunca heo yumurtalar oldu catladıı cok da ıyı dıyo doktorr ama olmuyoo bızımjı alkahtann rahım cektıı bır ıkı ay bekkeyıp uludag unıversutesıne gıtcem sol tup ıcınnn doktorun kendı demesı lazım sperm testı hormon testı dıye sen nerde oturuyonn

ist teyim canm..işte canm bende çoğu testi yaptırdım sayılır.keske dr a rahim filmini ben kendim isteyip öyle baslattırsaydım tedavimi.çıkardı aradan hiç olmazsa rahim filmide içim rahat olurdu.ondan sonra diğer testleri yaptırırdım.ama geçti artık bunca masraf yaptığmla kaldımbide özele gidiyorum.insallah da tutar pek umudum yok ama.eger bu olmazsa 2.denemide yapıcam ve sonra bırakıcam.her ay tedavi ol ol sonu hüsran bitiyo.kendiliğinden olucagana bırakcam artık yaa olursa olur napıyımm bittim ya yıldımmmm

mrb cnm bana da bu ay doktor rahim filmi çeklmemi söyledi ben de coook korkuyordum içimi ferahlattın biraz ya sağol.. bu ay klomende 3. ayım şu an ilaç ın 3. günü.. bu rahim filmini ne zamn cektirmemiz gerekiyo adet bitince mi.. ben klomen kullanıyorum iğne de vercek ilaçtan sonra yumurtalarım yeterince gelişir ise.. iğneden sonra mı rahim filmi olcak orasını anlayamadım..

Canım rahım fılmını adetın tamamen bıttıgı gun den ıkı gun sora falan cekıyolarr cunku sonucta hasta oldun gebelık yok dıye yoksa ılac verılıyo ya cocuk zarar gorur dıye dedıgım gıbı cok kolay sakın korkma bıran once cektırrr

Evet tatlımmm bende ozele gıdıyom tonla para su an kafam rahat altı ay ara olmazsa uludag orası varr bakalım ınsallah bıran ınce hamıle kalırızz ıst bulda esenler tarafta nısa hastanesı vsr guzel dıyolsr ama sen bılırsın bıde umıdını kırma bencee cunku dun bı telefon geldı benım akraba yırmı bes yıldır vocu olmuyoduuu tup bebekle suan uc aylık hamılee sokkk oldum. Bız elımızden gelenı yapalım da demekkı ya tedavı yada normal yolla bı vaktı zamanı vart allahımm onu beklıyoo hsyırlısı artık

Canım o doktordan doktora değişiyor benim gittigime bir yıldır cocogumuz olmuyo deyince.bir suru tahlil yapti ona gore tedaviye başlayın dedi.beni hemen rahim filmine gönderdi.

Canım o doktordan doktora değişiyor benim gittigime bir yıldır cocogumuz olmuyo deyince.bir suru tahlil yapti ona gore tedaviye başlayın dedi.beni hemen rahim filmine gönderdi.
aynı dediğin gibi evet bengisu doktordan doktora değişiyor.ama işte ben buralara kadar geldim tedavi olarak.basta isteseydim kafamda ki soruyu yenebilirdim.ona bağlıyorum ama bakalım adeti bekliyorum ve insallahda olmam.hakkımızda hayırlısı.doktordan da memnun değildim ama öyle böyle 5 ay geçirdim bu dr la gidip gelmekle ona hep de olumsuz düşünmekten kendimide alıkoyamıyorum.umutsuzum keyifsizim sözde bide bugün doğum günü kadınıyım

Canım. Iyıkı dohdunnn uzulme sıtres en oemlı etken mıss oluruna bırak olmazsada dunyanın sonu deılll dıyr dusun dua et o yerını bulur

Tugba dogum günün kutlu olsun.umarm yeni yaşında bebegin sana en guzel hediye olur.annesine ilk hediyesini verir.

Tugba dogum günün kutlu olsun.umarm yeni yaşında bebegin sana en guzel hediye olur.annesine ilk hediyesini verir.
tesekkürler canm iyi yürekli sizlerde iyiki varsınız.dert ortağı olduk burada.hepiniz sağolun.insallah rabbim hepimizin sabrını boşa çıkarmaz.tesekkürler canm sanada güzel dileklerin için..ve umarım en güel hediye rabbimden gelir.birbirimizden insallah yakın zamanlarda iyi haberler alırız.doğm günü dileğim tek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…