- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 36
inşallah canım ama pek umudum yok gibi, bi belirti de yok hamilelik adına.. muayene oldum cnm fakat doktor kendi çatlar diye düşündü yumurtamın,3 gün sonra tekrar gittiğimde yumurtam çatlamamış ve 32 mm büyüklüğünde olmuşyarın gidip muayene olym inşallah.. cevabın için de teşekkürler cnm.
mrb cnm ben kan verip geldim az önce .. öğlenden sonra cıkcak sonuç, dua edin bana da lütfen olur murica ediyorum tatlımm..benm de büyüklüğü 18 mm olmus dedi dr.kendiliğinden çatlamasını bekletmeyip iğne verdi.daha bugün oldum iğneyide ,ardından ilişki önerdi.bu geceden itibaren bismillah artıkkinsallah olur.benm de senin gibi pek umudum yok açıkçası.umtlanmakta istemiyorum hakkımızda hayırlısı insallah.. dualarım hepimizle insallahh
geçmiş olsun canm insallah olumlu sonuc alırsın..allahım bizlerinde yüzünü güldürür insallah..mrb cnm ben kan verip geldim az önce .. öğlenden sonra cıkcak sonuç, dua edin bana da lütfen olur mudoktor aa dedim adetin 38. gübü bugün hiç muayene filan da etmedi kist olama ihtimaline karşı ya..direk kana gönderdi..
cnm malesef sonuç yine negatifgeçmiş olsun canm insallah olumlu sonuc alırsın..allahım bizlerinde yüzünü güldürür insallah..
Tekrardan geçmiş olsun tatlım sende bidaha gitmezsin olur biter.iyi bi dr bul bence onun bunun lafını çekme.bilmezmiyim bazı bayan dr lar çok ukala bilmiş olur, oldum olası pek sevmem.bendede vardı önceden ters bi bayan,o an dr mu değiştirmiştim.gerçi şuankide bayan dr.pek memnun değilim aslında ve ben sormadanda genel bi açıklama yapmıyo.ancak ben sorarsam cevaplıyo ve dr dan eve geldikten sonrada kafamda bin bir türlü sorular oluşuyo.bide özel hastane düşün yani.en son iğne vermişti bana.onuda dün kullandım.bikacgüne ilacındn bi fayda görmezsem bırakıcam.hakkımızda hayırlısıcnm malesef sonuç yine negatifah ah cok berbat bi gündü ya doktor 3 hasta içerdeyken beni de aldı içeri hiç etik değil ya bayan doktor ve cokkk ukala idi, çok kötü oldum bi de bağırıyo cık dısarı kapat kapıyı diye, sonucum da negatif cıkmış öğrendm net den..
malesef cnm evet devlet yakın bize oraya gidiyorum genelde ama artık o kadına asla gitcem gerçekten küçümsüyolar insanı benm randevum saat 10.20 de saat 10.30 olmuş yarım saattir bi hasta içerde kapıyı vurup bi şey sorablr miyim dedim randevulu hastaım diyecektim ki randevu der demez lafı ağzıma tıkadı kapat kapıyı cık dısarı dedi cok kötü oldum yakardelen devlet hastanesine gittin galiba maalesef devletlerde insana değer verilmiyor ,horluyorlar bende yaşadım ben başka bölüme gitmiştim daha önce.kadın doğum da sürekli özele gidiyorum muammele çok başka böyle bir türkiyede yaşıyoruz ne yazık ki..
aynen cnm bi daha o kadına gitmem..özel arastırcam artık ben de gidiyodum bi özele ama memnun kalmadım ondan daTekrardan geçmiş olsun tatlım sende bidaha gitmezsin olur biter.iyi bi dr bul bence onun bunun lafını çekme.bilmezmiyim bazı bayan dr lar çok ukala bilmiş olur, oldum olası pek sevmem.bendede vardı önceden ters bi bayan,o an dr mu değiştirmiştim.gerçi şuankide bayan dr.pek memnun değilim aslında ve ben sormadanda genel bi açıklama yapmıyo.ancak ben sorarsam cevaplıyo ve dr dan eve geldikten sonrada kafamda bin bir türlü sorular oluşuyo.bide özel hastane düşün yani.en son iğne vermişti bana.onuda dün kullandım.bikacgüne ilacındn bi fayda görmezsem bırakıcam.hakkımızda hayırlısı
36 saat sonra canım.. ama bi arkadaş da aksilik olmuş bunu uygulayamamış iğneden 1 gün önce ve iğnenin sonraki günü olmuş sadece ilişki ve şimdi hamile.arkadaşlar meraba..size sorum ; çatlatma iğnesi olduktan nekadar süre sonra ilişki öneriyo doktorunuz.bilgisi olan cevap yazabilir mi..
sağol canm bende duymustum 36 saat die ama aynen arkadaşınki gibi bende de öyle oldu.pazar sabahı çatlatma iğnesi oldum ve o gece ilişki oldu.buraya kadar tamamm. dr um bide bi gün arayla ilşki demişti.yani bigün arayla 36 saat içinde bikerecik ilşki olabiliyo hesapmalarıma göre sanırsam.bende ne yaptım.saat geçse bile bu gece yine ilşiki oldu.ama sanmam hamilelik olduğunu. ya bu gün aşırı ne demek ki zaten valla36 saat sonra canım.. ama bi arkadaş da aksilik olmuş bunu uygulayamamış iğneden 1 gün önce ve iğnenin sonraki günü olmuş sadece ilişki ve şimdi hamile.ama normalde 36 saat sonra diyolar cnm..
cnm gün aşırı yani 1 gün olcak bir gün olmayacak sonraki gün tekrar olcak şeklinde.. hergün olur ise bu defa da sperm kalitesi düşüyo imişsağol canm bende duymustum 36 saat die ama aynen arkadaşınki gibi bende de öyle oldu.pazar sabahı çatlatma iğnesi oldum ve o gece ilişki oldu.buraya kadar tamamm. dr um bide bi gün arayla ilşki demişti.yani bigün arayla 36 saat içinde bikerecik ilşki olabiliyo hesapmalarıma göre sanırsam.bende ne yaptım.saat geçse bile bu gece yine ilşiki oldu.ama sanmam hamilelik olduğunu. ya bu gün aşırı ne demek ki zaten vallahergün ve sıkmı yoksa bigün aryla ki ilişkimi anlamadım ben bu işi dr bana hem gün aşırı ve 1 gün arayla ilişki demişti.
peki sağol tatlım..ben doğru gidiyorum ozamanıcnm gün aşırı yani 1 gün olcak bir gün olmayacak sonraki gün tekrar olcak şeklinde.. hergün olur ise bu defa da sperm kalitesi düşüyo imişki cok zor da olur.. sperm vücutta kalma süresi 48 ila 72 saat arasında dahi olabliyomuş..özellikle iğnenin haftası gün aşırı ilişki olmalı,
aynen cnm inşallahpeki sağol tatlım..ben doğru gidiyorum ozamanıhaydi hayırlısı bakalımm tutarsa tutar..
merhaba canm bende sen gibi klomen kallandım.dediğin gibi arada bir kasıklarımda sancı oluyodu..neyse kontrole gittim, dr yumurtan 18mm olmus, güzel dedi ve iğne yazdı pazar günü onu oldum.sonrasında ilişki önerdi.bakalım sonucu belklyorum bende.insallah da tutmustur ..beklemedeyim suan ama benm hiç umudum yookkk..Kizlar bu ay ilk kez klomen kullanmistim.Dun adet olmam lazimdi.Olmadim...
Sag kasigimda batma oldu 5 dk surdu ama cok canim yandi...
Varmi bu ay klomen kullanip guzel sonuc alan bekleyen
aynen tatlım bende klomeni martta kullandım dr muayenede çok güzel demişti yumurtam 18mm ye ulasmış ve iğne yazmıştı.evet bendede pek belirti yapmadı sadece kasıklarımda ara ara hafif batma oluyodu.demen gibi kişiden kişiye de belirtiler farklı olabiliyo,yani bazları sancı ağrı falan çekiyo ama bazıları bişi bile duymuo.insallah sende olumlu sonuç alırsın.İnan ki bende çok merak ediyorum kaçıncı aylarında hamile kaldılar diye. Kişiden kişiye değişiyor demekki diyorum. Bende PKO var mesela ne olcak bilmiyorumklomeni ilk martta kullandım bugün doktora gidicem bakalım ne var ne yok umudum yok çünkü belirtim yok
merhaba canm bende sen gibi klomen kallandım.dediğin gibi arada bir kasıklarımda sancı oluyodu..neyse kontrole gittim, dr yumurtan 18mm olmus, güzel dedi ve iğne yazdı pazar günü onu oldum.sonrasında ilişki önerdi.bakalım sonucu belklyorum bende.insallah da tutmustur ..beklemedeyim suan ama benm hiç umudum yookkk..
İnan ki bende çok merak ediyorum kaçıncı aylarında hamile kaldılar diye. Kişiden kişiye değişiyor demekki diyorum. Bende PKO var mesela ne olcak bilmiyorumklomeni ilk martta kullandım bugün doktora gidicem bakalım ne var ne yok umudum yok çünkü belirtim yok