merhabalar bende bugün dr dan geldim.dr vajinal ultrasonda yumurtama baktı 18mm olmus çok güzel dedi dr.yarına kadarda 20 falan olur dedi.iğne verdi yarın sabah olucam sonrasında gün aşırı ilişki önerdi.umarım iş yarar.. hemen de sevinmek istemiyorummkızlar dün kontrole gittim. yum 14.5 mm olmuş :) çok sevindim adetimin 18. günüydü dün. çok yavaş büyüdü nerdeyse 3 kutu klomen kullandım bu ay. iğne için rapor çıkarmaya çalışıyorum. yarın yine çağırdı dr. bakalım bi tane de 11 mm var ama artık o büyümezz. 4.klomen denemem iğneye geçecez olmazsa
merhabalar bende bugün dr dan geldim.dr vajinal ultrasonda yumurtama baktı 18mm olmus çok güzel dedi dr.yarına kadarda 20 falan olur dedi.iğne verdi yarın sabah olucam sonrasında gün aşırı ilişki önerdi.umarım iş yarar.. hemen de sevinmek istemiyorumm
canm benm de belki yarına kadar çatlardı yumurtam ama iğne yazdı.malum iğnede pahalı..insallah ilk denememde tutarÇok iyi canım benim de kontrol vardı bugün gittim yum catlamis iğneye gerek kalmadı:) yeni catlamis bugün ilişki olsu n dedi. Bi yum daha varmış 15 mm belki o da çalar bu hafta ilişkiye devam dedi:)
Canim daha önce catlatma iğnesi kullanmıştım. Ama pahalı değildi.. 20 tl idi.. Sana ne verdi ki zor bulmuştum ama.. Ben de bu sefer saat hesaplama derdine düştüm::) yeni catlamis dedi aksami beklesem mi:) öğleden sonra misafir gelecek onlar gelmeden calissak mi bilemefim:)canm benm de belki yarına kadar çatlardı yumurtam ama iğne yazdı.malum iğnede pahalı..insallah ilk denememde tutar
ben 70 tl verdim ya canm ilaca.ilacın adı ovitrelle.saat filanda vermedi ancak iğnemi olduktan sunra 1 gün arayla ilşki demişti. misafir yatıya mı geliyo :)aksamda çalışabilrsin..seni anlayabilyorum benimde evime annem geldi..tam bugünleri rast geldi..napsam bende düşünüyom :)Canim daha önce catlatma iğnesi kullanmıştım. Ama pahalı değildi.. 20 tl idi.. Sana ne verdi ki zor bulmuştum ama.. Ben de bu sefer saat hesaplama derdine düştüm::) yeni catlamis dedi aksami beklesem mi:) öğleden sonra misafir gelecek onlar gelmeden calissak mi bilemefim:)
çok güzell sevindim adına canm..evet ilşki devam etmeye bak bence :) yumurta çatladıysa hamilelik olasılığı fazla demektir..güzel haberlerde bulusalım insallahh.Kizlarrrr çok heyecanlıyim ya.. Yumurtlama olmuş catlamis ya benim ki.. Dün gece ilişki olmuştu bugün öğle de oldu gece de calistiririm mi adami:)
ben 70 tl verdim ya canm ilaca.ilacın adı ovitrelle.saat filanda vermedi ancak iğnemi olduktan sunra 1 gün arayla ilşki demişti. misafir yatıya mı geliyo :)aksamda çalışabilrsin..seni anlayabilyorum benimde evime annem geldi..tam bugünleri rast geldi..napsam bende düşünüyom :)
insallah canm bende iğne olduktan sonra yani yarın akşam baslıycamm ...Ovitrelin pahalı olduğunu duymuştum canım ya hadi inşallah:) dün gece ilişki oldu Öğle oldu geceyi zorlayacam:)))
insallah canm bende iğne olduktan sonra yani yarın akşam baslıycamm ...insallah. peki seni kontrole cağırdımı hemen canm dr.yumurtaya bakcaz diye yani.ben adet olmazsam gelirim demiştim dr a ama o da adet olmadanda gelceksin dedi.sana böyle bişi dedimi drun canm
tesekkürler canm.bende iğnemi oldum bakalım hayırlısı artıkk insallahhCanim muhtemelen yum catlamis mı ona bakacaktir. Benimki catlamis ya o yüzden adeti bekleyecez dedi. Progesteron verdi salı başla vajinal al dedi. Estrofem kullanıyorum bi de
meraba canm sen iğne olmadan önce kontrole falan gitmedinmi.yani ozaman belli olurdu demek istiyorum.bende kist olusmadı.ama evet adet gecikmesi de yapar die biliyorum ben.ya biraz daha bekle yada bi dr a görünmende fayda var insallah da hamilesindirmrb arkadaşlar benim bugün iğnemin 23. günü hala regl olmadım10 gün önce kan testi yapmıştım negatif idi.. klomen ve iğne adet gecikmesi yapar mı, yoksa kist mi oluştu bende de.. iğneden önce muayenem de 1 tane yumurtam vardı ve baya büyüktü malesef.. inşallah kiste dönüşmemiştir
inşallah canım ama pek umudum yok gibi, bi belirti de yok hamilelik adına.. muayene oldum cnm fakat doktor kendi çatlar diye düşündü yumurtamın,3 gün sonra tekrar gittiğimde yumurtam çatlamamış ve 32 mm büyüklüğünde olmuşmeraba canm sen iğne olmadan önce kontrole falan gitmedinmi.yani ozaman belli olurdu demek istiyorum.bende kist olusmadı.ama evet adet gecikmesi de yapar die biliyorum ben.ya biraz daha bekle yada bi dr a görünmende fayda var insallah da hamilesindir
canım normalde ilk ayımda benim klomen bittikten 2 gün sonra doktorum çağırmıştı ve o şekilde bi kac gün yumurta büyüklüğünü takip ediyo, yani tahmini olrak klomen bittikten sonra 1 hafta içersince yumurta çatlar diye düşünüyorum, tabi yumurta gelişimi herkeste aynı olmuyo ..kızlar muhtemelen klomenden sonra adetin kaçıncı günü yumurtanız çatlıyor ?
öyle canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında..anladım canım benim bugün 13.günüm idi bu sabah ilşki oldu sonra salı-perşembe diye gitmek istiyorum,eşimin sperm değerleri düşük çıktı girip bakmıycam dedim ama elim gidiyor kadınlar kulubune ..bi umut işte Allah dan umut kesilmezmiş.
rica ediyorum tatlımm..benm de büyüklüğü 18 mm olmus dedi dr.kendiliğinden çatlamasını bekletmeyip iğne verdi.daha bugün oldum iğneyide ,ardından ilişki önerdi.bu geceden itibaren bismillah artıkkinşallah canım ama pek umudum yok gibi, bi belirti de yok hamilelik adına.. muayene oldum cnm fakat doktor kendi çatlar diye düşündü yumurtamın,3 gün sonra tekrar gittiğimde yumurtam çatlamamış ve 32 mm büyüklüğünde olmuşyarın gidip muayene olym inşallah.. cevabın için de teşekkürler cnm.