Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Canim hayirli olsunn klomenin agrii yapmasii cokk guzell. Biseyy bu yumurtalarin buyudigie isaret imudunu kaybetmee bol bol dua ETT.

Canim hayirli olsunn klomenin agrii yapmasii cokk guzell. Biseyy bu yumurtalarin buyudigie isaret imudunu kaybetmee bol bol dua ETT.
insallah salı günü bitiyo ilacım umarım iyi sonuç alırım ozamana kadar..dualarım hepimize insallah.. hiç çocuğum olmıycakmış gibi hissediorum.en kötüsü böyle bunları siz hariç başkasına anlatamamak.anlatsan bile anlamıyolar..tek bildikleri çocuk yap demesi çok basit geliyo onlara.. bunalıma giricem ressmeennn

merhabalarr..bende daha yeni üye oldun sana yazmak istedim.klomen kullanalı bu 2.günüm ve salı bitiyo.yani demek istediğim dr beni ilac biitikten 3 gün sonra çağırdı yumurtalıklara bakcaz die.büyümüşse çatlatma iğnesi demişti.bakım sabırsızlıkla o gunü bekliyorum hayırlısıyla.sana çağırmamşsa doktorun vardır bir bildiği.zaten edet olmazsan hamile kalırsan gel demek istemiştir die düşünüyorum ben hayırlısı hakkımızda canm..

canım iğneyi önceki ay ben de aldım ya 70 liraydı ya da 50 tam hatırlayamadm.canım ben de uzun süredir bebek isteyenlerdenm ama olmuyo.doktor bana her ay yumurtanın catladığı 2 gün var ilişki bu iki güne denk gelmezse diğer ilişkilerin hiçbir önemi yok dedi.işte bu yumurta takibinde doktor sana önce hap veriyo yumurta kaliteli olsun diye.sonra büyüyüp iyi kalitede olunca göbekten (hiç ağrısı yok ben hiç hissetmedm)iğneyi vuruyo ve sana ilişki zamanını söylüyor.ben de2.defa bu tedaviye başladm ve bugün hapın 2.günü adetmn 12. gününde de iğne için gidecm inş

Canim meraba insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz..Emeklerimiz bosa gitmez..Ben ilaci gunde iki defa kullandim ve hep ayni saatte. Sabah 11 aksam 11 mesela.
Evet hafif hafif agri yapti.Ilac 5 gun surdu zaten,gecen hafta pazar bitti carsamba yani adetin 12.gunu gittim doktora yumurtam 16 mm olmus ilac ise yaramis dedi.Ama benim yumurta buyumemesi sorunum yoktu cok sukur.Cunku 2014 eylul ayinda yum takibine gittim 14.gunumde yumurtam 18 mm di ama hamile kalamiyodum o yuzden bu sefer klomene basladik.Carsamba gunu yani 12.gun gittigimde yumurta iyiydi fakat polip cikti (et parcasiymis) cok kucuk belki bu engelliyor gebeligi dedi ama biraz daha klomenle devam edelim olmazsa aliriz polibi denildi.Suan bana dedigi gunleri degerlendiriyorum.Ve dun muhtemelen yumurta catladi kasiklarimda ince ince hala agri var siskinlik var..Klomende hafif agri yapti bende ama normalmis..Hatta buyumesine isaretmis...
Insallah guzel haberler veririz birbirimize..Dinlemeye bak bol bol...Umutsuzluga dusme hakkimizda hayırliysa bizlerde anne oluruz elbet...

Canim 4 gun var demissin gelmedi dimi kirmizilar Insallah guzel haberler verirsin

mrblar bende bu ay klomen kullandım 12. gün doktora gitiim kontrole iki tane yumurta var dedi iğne vermedi beraber olun dedi bugün ve yarın . daha sonra ben evde ovulasyon testi yaptım doktor kontrolünden 3 gün sonra gördüm pozitifi neden böyle oldu anlamadım ama tabi değerlendirdik o günleri umrım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu ay

Banada bi doktor onermisti rahim filmi korkumdan cekinmedim baska doktora gidiyorm simdi klomen kullandm iste..filmden sonra hamile kalanda cok arkadas var cnm insallah sende kalirsin hemen
geldii canim uc gun once geldii bu ay anlamadim moeal sifirr rahimm filmi cekincem hftaya

'
Banada bi doktor onermisti rahim filmi korkumdan cekinmedim baska doktora gidiyorm simdi klomen kullandm iste..filmden sonra hamile kalanda cok arkadas var cnm insallah iisende kalirsin hemen
Insallah cnM. Umidimi kaybetmemeye clisiyomm amaa hıc olmucakmiss gibii icimdenn korkuyu da atamiyomm canimda da yansa cekincemm hersee degerr bnmm doktorda olee dedii rahimden sora hadtalar hamıle kakiyoo dedii

insallah istediklerimiz gerçekleşir..cok bunaldım artık hast.ye giderken.bazen boş veriyorum olmazsa olmaz ama yinede kendimi düşünmekten alamıyorum.çevreden sürekli bebek sorulması insanın canını sıkıyor.daha doğrusu evden dışarı bile çıkmmak istemiyorum,sırf bebek sorcaklar diee..psikoloji de alt ustt.. insallahh bu klomende işe yaramiştır allahım yardımcımız olsunn

kızlar dün kontrole gittim. yum 14.5 mm olmuş :) çok sevindim adetimin 18. günüydü dün. çok yavaş büyüdü nerdeyse 3 kutu klomen kullandım bu ay. iğne için rapor çıkarmaya çalışıyorum. yarın yine çağırdı dr. bakalım bi tane de 11 mm var ama artık o büyümezz. 4.klomen denemem iğneye geçecez olmazsa

BENDE CUMARTESİ GİDİCEM İNSALLAH YUMURTALARIM İYİ GÖZÜKÜR.SONUÇ NEYSE YAZICAM ARKADASLAR..NASIL DİEDE ÇOK MERAK EDİYOM ŞİMDİDEN.DUANIZA İHTİYACIM VAR ...

BENDE CUMARTESİ GİDİCEM İNSALLAH YUMURTALARIM İYİ GÖZÜKÜR.SONUÇ NEYSE YAZICAM ARKADASLAR..NASIL DİEDE ÇOK MERAK EDİYOM ŞİMDİDEN.DUANIZA İHTİYACIM VAR ...

Bugün ko trol vardı Yine.. Yum 18 mm.. Olmuş biri de 12. Cumartesi sabah yine gidecem. Yeterince buyuduyse catlatma iğnesi verecek. Güzel haberler de bulusalim:)

Ben uc ay kullandim klomenii yumurtalarimm hepp buyuktuu rahimde olee amaa hamilelik olmadii yarin rahimm filmim varr bakalimm ne cikcakk ınsallah bısey cikmazz

MALESEF KIRMIZI KARTTTTTTTTTT COK KÖTÜYÜM

geçmiş olsun canım ne zor işmiş bu

kızlar gonal f yazdı dr ama rapor işi uzadığı içi bu ay kullanmayacağım. eğer bu ay olmazsa glecek ay iğneye geçecez artık. bugün raporu da aldım. size sormak istediğim rapor tarhnden sonra kaç gün içinde almamız gerekio. bu ay sonuçlandıktan sonra gerekirse alacağım çünkü.

Canımm cekildimmm oncee borugibi acilir bısry sokuyolar rahimm agzini gormek icinn soraa ilac veriyolarr benım bı tup acik tigeri tikalii cıktı moral sifirr alti ayy Ara gebelik olmazsa. Uludag universitesii kadin doguma gidip lazerle tup acilacakkk pasoo can sikintisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…