Canim hayirli olsunn klomenin agrii yapmasii cokk guzell. Biseyy bu yumurtalarin buyudigie isaret imudunu kaybetmee bol bol dua ETT.meraba hayırlı tedaviler diliyorum öncelikle. klomen ilacı kullanışım bügün 2.günüm.evet buyüyüp çatlamadıysa iğne yapcaz demişti dortorum bana.büyüyüp çatlamadığına bakıp ona göre hareket ediyo dr. benm sana sormak istediğim sende klomen ilacı kasıklarında sancı yaptımı,bi bilgin varsa paylaşırmısın rica etsemm.. ufff benm pek umudum yok aslında.doktora bile zorum gidiyor.hakkımızda hayırlısı olsunn.. :-(
insallah salı günü bitiyo ilacım umarım iyi sonuç alırım ozamana kadar..dualarım hepimize insallah.. hiç çocuğum olmıycakmış gibi hissediorum.en kötüsü böyle bunları siz hariç başkasına anlatamamak.anlatsan bile anlamıyolar..tek bildikleri çocuk yap demesi çok basit geliyo onlara.. bunalıma giricem ressmeennnCanim hayirli olsunn klomenin agrii yapmasii cokk guzell. Biseyy bu yumurtalarin buyudigie isaret imudunu kaybetmee bol bol dua ETT.
merhabalarr..bende daha yeni üye oldun sana yazmak istedim.klomen kullanalı bu 2.günüm ve salı bitiyo.yani demek istediğim dr beni ilac biitikten 3 gün sonra çağırdı yumurtalıklara bakcaz die.büyümüşse çatlatma iğnesi demişti.bakım sabırsızlıkla o gunü bekliyorum hayırlısıyla.sana çağırmamşsa doktorun vardır bir bildiği.zaten edet olmazsan hamile kalırsan gel demek istemiştir die düşünüyorum ben hayırlısı hakkımızda canm..arkadaşlar yeni üyeyim. klomen ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. 14 aydır bebek istiyoruz. doktorum klomen verdi. günde 2 tane, 5 gün kullanacam. adetimin 16. gününden itibaren de progestan kullanacam. klomenin bir zararı varmı, kiste neden olabiliyormuş sanırım. forumda klomen kullanan bazı arkadaşlar yumurtlama döneminde doktora gidip yumurta oluşup oluşmadığına büyüklüğüne baktırmış. benim doktorum adet görmezsen gelirsin, kist oluşmazsa klomene devam ederiz dedi. yumurtlama döneminde gitmem gerekiyormu aceba?
canım iğneyi önceki ay ben de aldım ya 70 liraydı ya da 50 tam hatırlayamadm.canım ben de uzun süredir bebek isteyenlerdenm ama olmuyo.doktor bana her ay yumurtanın catladığı 2 gün var ilişki bu iki güne denk gelmezse diğer ilişkilerin hiçbir önemi yok dedi.işte bu yumurta takibinde doktor sana önce hap veriyo yumurta kaliteli olsun diye.sonra büyüyüp iyi kalitede olunca göbekten (hiç ağrısı yok ben hiç hissetmedm)iğneyi vuruyo ve sana ilişki zamanını söylüyor.ben de2.defa bu tedaviye başladm ve bugün hapın 2.günü adetmn 12. gününde de iğne için gidecm inşarkadaslar merhaba.bende klomen tedavisi görüyorum.5 gün boyunca kullan dedi dr.sonra bittikten 3 gün sonra kontrole çağırdı.yumurta büyümüşmü bakıcaz,büyümüşse yumurta çatlatma iğnesi vericem dedi.yani anlamadığım yumurtalar yeteri kadar büyümedği için mi veriliyo bu ilaçlar.dr a da sormuyorum pek umudum olmadığı için :-( yani bu çatlatma iğnesi pahalı mı.bilenler veya kullananlar varmı yazsınlar rica ediyorum..umutlarım daha da tükenmek üzereee... bi arkadaş cevap versin lütfeeeennnn :-( ;-(
meraba hayırlı tedaviler diliyorum öncelikle. klomen ilacı kullanışım bügün 2.günüm.evet buyüyüp çatlamadıysa iğne yapcaz demişti dortorum bana.büyüyüp çatlamadığına bakıp ona göre hareket ediyo dr. benm sana sormak istediğim sende klomen ilacı kasıklarında sancı yaptımı,bi bilgin varsa paylaşırmısın rica etsemm.. ufff benm pek umudum yok aslında.doktora bile zorum gidiyor.hakkımızda hayırlısı olsunn.. :-(
Hastalıgıma dott guun kaldı sıvılceler ımaya basladhıı kesın hasta olcm agrılarda ıkı gun kala baslar ama doktorum vok umut verdıı rahıöm cok guzel genıslemıs 22 cm ıkı tane yuöurtamda vardıı cok guzell hersey tamda olması gıbı drdı bklım oşlmazda rahımm fılmıı
geldii canim uc gun once geldii bu ay anlamadim moeal sifirr rahimm filmi cekincem hftayaCanim 4 gun var demissin gelmedi dimi kirmizilarInsallah guzel haberler verirsin
geldii canim uc gun once geldii bu ay anlamadim moeal sifirr rahimm filmi cekincem hftaya
Insallah cnM. Umidimi kaybetmemeye clisiyomm amaa hıc olmucakmiss gibii icimdenn korkuyu da atamiyomm canimda da yansa cekincemm hersee degerr bnmm doktorda olee dedii rahimden sora hadtalar hamıle kakiyoo dediiBanada bi doktor onermisti rahim filmi korkumdan cekinmedim baska doktora gidiyorm simdi klomen kullandm iste..filmden sonra hamile kalanda cok arkadas var cnm insallah iisende kalirsin hemen
insallah istediklerimiz gerçekleşir..cok bunaldım artık hast.ye giderken.bazen boş veriyorum olmazsa olmaz ama yinede kendimi düşünmekten alamıyorum.çevreden sürekli bebek sorulması insanın canını sıkıyor.daha doğrusu evden dışarı bile çıkmmak istemiyorum,sırf bebek sorcaklar diee..psikoloji de alt ustt.. insallahh bu klomende işe yaramiştır allahım yardımcımız olsunncanım iğneyi önceki ay ben de aldım ya 70 liraydı ya da 50 tam hatırlayamadm.canım ben de uzun süredir bebek isteyenlerdenm ama olmuyo.doktor bana her ay yumurtanın catladığı 2 gün var ilişki bu iki güne denk gelmezse diğer ilişkilerin hiçbir önemi yok dedi.işte bu yumurta takibinde doktor sana önce hap veriyo yumurta kaliteli olsun diye.sonra büyüyüp iyi kalitede olunca göbekten (hiç ağrısı yok ben hiç hissetmedm)iğneyi vuruyo ve sana ilişki zamanını söylüyor.ben de2.defa bu tedaviye başladm ve bugün hapın 2.günü adetmn 12. gününde de iğne için gidecm inş
BENDE CUMARTESİ GİDİCEM İNSALLAH YUMURTALARIM İYİ GÖZÜKÜR.SONUÇ NEYSE YAZICAM ARKADASLAR..kızlar dün kontrole gittim. yum 14.5 mm olmuş :) çok sevindim adetimin 18. günüydü dün. çok yavaş büyüdü nerdeyse 3 kutu klomen kullandım bu ay. iğne için rapor çıkarmaya çalışıyorum. yarın yine çağırdı dr. bakalım bi tane de 11 mm var ama artık o büyümezz. 4.klomen denemem iğneye geçecez olmazsa
ben de cuma gidecem umarım doktor ğineyi vurur.merak ediyorm.inş bu ay olurBENDE CUMARTESİ GİDİCEM İNSALLAH YUMURTALARIM İYİ GÖZÜKÜR.SONUÇ NEYSE YAZICAM ARKADASLAR..NASIL DİEDE ÇOK MERAK EDİYOM ŞİMDİDEN.DUANIZA İHTİYACIM VAR ...
BENDE CUMARTESİ GİDİCEM İNSALLAH YUMURTALARIM İYİ GÖZÜKÜR.SONUÇ NEYSE YAZICAM ARKADASLAR..NASIL DİEDE ÇOK MERAK EDİYOM ŞİMDİDEN.DUANIZA İHTİYACIM VAR ...
insallah hayırlı haberlerle döneriz birbirimize.Bugün ko trol vardı Yine.. Yum 18 mm.. Olmuş biri de 12. Cumartesi sabah yine gidecem. Yeterince buyuduyse catlatma iğnesi verecek. Güzel haberler de bulusalim:)
MALESEF KIRMIZI KARTTTTTTTTTT COK KÖTÜYÜM