Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Tesekkur ederim ilgin icn dilekcim.
Doktor asilamadan bahsetmedi.klomenle 6,7 ay deniycez dedi.
Ilk kullanisim zaten her doktor sebebsiz diyor, bi ara prolaktin yuksekti oda normale donmus dun baktrdik 19 olmus. Tiroid sorunum var ama ilacimi duzenli aliyorum degerim normal seviyede.
Ben gunde 2 tane icicem saat aralari ne kadar olmali ilacin?
Günaydın zeynep. Klomen yumurta gelişimini sağlıyor. Asilama yapilacaksa ve yumurta gelistiyse catlatma iğnesi yapılıyor ve 36 saat sonraya randevu veriliyor

kızlarrrr bu ay 4. klomen denemem. bugün kontrol vardı ilk kutu bitti sabah akşam 1 tane içtim. sağda 8 mm solda 9mm en büyük iki yumurta. haliyle beğenmedi dr. tekrar bi kutu yazdı. günde 3 kez. çarşamba tekrar gidicem. günde 3 kere kullanan var mı aranızdaa

Benim 3 gün gecikti son adetimden sonra 35. günüm 32 günde bir oluyorum diye varsayıyorum bazen 30-31 oluyor çünkü ama test yapmaya korkuyorum. Adetlerim çok sancılı geçer ve birkaç gün önceden ağrılarım başlar normalde şimdi ise ara ara ağrı giriyor hemen geçiyor beklemeyi düşünüyorum ama çok meraklıyım inşallah bebeğim benimledir..

Hastalıgıma dott guun kaldı sıvılceler ımaya basladhıı kesın hasta olcm agrılarda ıkı gun kala baslar ama doktorum vok umut verdıı rahıöm cok guzel genıslemıs 22 cm ıkı tane yuöurtamda vardıı cok guzell hersey tamda olması gıbı drdı bklım oşlmazda rahımm fılmıı

merhabalar bu klomen ilac hamilelik tedavisinde nekadar etkili.ilk bi ayında hamiş olan var mı..kafam allak bullak uf uffff.. :-(

arkadaslar merhaba.bende klomen tedavisi görüyorum.5 gün boyunca kullan dedi dr.sonra bittikten 3 gün sonra kontrole çağırdı.yumurta büyümüşmü bakıcaz,büyümüşse yumurta çatlatma iğnesi vericem dedi.yani anlamadığım yumurtalar yeteri kadar büyümedği için mi veriliyo bu ilaçlar.dr a da sormuyorum pek umudum olmadığı için :-( yani bu çatlatma iğnesi pahalı mı.bilenler veya kullananlar varmı yazsınlar rica ediyorum..umutlarım daha da tükenmek üzereee... bi arkadaş cevap versin lütfeeeennnn :-( ;-(

merhabalar..aynen bende özele gidiyorum pek fazla ilgilendikleri yok.sadece ilacı nasıl kullanılacağını söylüyor.gerekli bi açıklama yapmıyolar..ve tabi böyle olunca eve dönüncede kafamda bütün sorular oluşuyo ve cevapsız kalıyo haliyle..

1.5 yıllık evliyim yaklaşık 6-7 aydır da korunmuyrz inş tedavi işe yarar rabbim sesimi duyar
merhaba bende senin gibi 1.5 yıılık evliyim 8 ay korunmadık ve hamile kalamadım :-( klomen tedavisi görmeye basladım daha bügün.yeni katıldım aranıza bu arada.aranıza kabul ederseniz sevinirm arkadaşlar insallah bebişlerimize kavuşuruz

Oncelikle hos geldin cnm tedavin hayirli olsun evet klomeni kullandiktan sora yumurta takip basliyo yimurtalar on sekiz ve ustu olrsa daha iyı cok kucuk olursa diger aya atiliyoo buyukse catlama ignesi yapiliyo on bir liraa fiyatii pahali olan bı sonraki evre tabi klomenle hamıle kalmazsan rahim filmi cekilir sora alti ay ara veriliyo vucut dinlensin diyee hem film den sora kolay hamıle kaliniyomus kanallar aciliyomuss oda olmazsa asilama o pahali bin lıra fakann umarimm yardimci olmusumdur

Tesekkür ediyorum bilgi verdiğin için..en korktugum sey zaten rahim filmi..onuda mesajında söylemişsin.duyduğuma göre can yakıcı bişimişş :-( insallah hersey iyi olur.

Gunaydin kizlar, bende dun basladim klomene 12.gunumde gidicem kontrole.
Yumurta egerki yeterince buyuduyse ama catlamadiysa mi igne veriliyor? Yada her klomen kullanan zaten igne kullaniyormu?
meraba hayırlı tedaviler diliyorum öncelikle. klomen ilacı kullanışım bügün 2.günüm.evet buyüyüp çatlamadıysa iğne yapcaz demişti dortorum bana.büyüyüp çatlamadığına bakıp ona göre hareket ediyo dr. benm sana sormak istediğim sende klomen ilacı kasıklarında sancı yaptımı,bi bilgin varsa paylaşırmısın rica etsemm.. ufff benm pek umudum yok aslında.doktora bile zorum gidiyor.hakkımızda hayırlısı olsunn.. :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…