kızlar merhaba
bnde hem yeni üyeyim hem yeni evliyim..
10 aylık bi evliliğim var ve halen çocuk yokkk
doktora gittim önce baktı jinekolojik bi sorunum olmadığını söyledi... TSH LH FSH prolaktin heppsi normal düzeylerde.
kilo fazlam var doktor kilo ver gel dedi !!!
ama biliyorum ki nice kilolu insanlar tedavisiz kendiliğinden hamile kalıyo.
bide dediki kilodan dolayı yumurtlama olmuyomuş.
ve yine biliyorumki nice zayıf insanlarında yumurtlaması olmayabiliyor..
yani kısacası hiçbi tedavi önermedi.
bnde kendim gidip klomen almak istiyorum.. nisanın 2 sini bekliyorum adetim bi başlasın ki innnşaAllah başlamazda hamileyimdir..
kist oluşursada önemli olmadığını okudum kendiliğinden geri kaybolurmuş.burda 1 tane doktor var mecburuz onada değiştirme imkanım yokk o yüzzden çareyi kendimarayıp bulmaya çalışıyorum.
inşaAllah tezzz zamanda bebek isteyen herrkes bebeğine kavuşur.okuduğunuz için teşekkürler.[/QU
10 ay nedir ki.biliyorum beklemek zor ama daha çok erklen..Üstelik Klomen okadar basit küçümsenecek kafana göre alınacak bi ilaç değil.Benim eşim sağlıkçı ve hocalar klomen için bir kadın tüm ömrü boyunca en fazla 6 kez kullanabilir diyormuş..Bazı kanserleri tetikliyormuş.Hatta amerika başka bir ilaca geçmiş ama türkiyede halen kullanılıyıor..Bence doktor kontrolune gidinn 1 sene dolunca o v ersin.
aYnı anda levantiron kullaniyorum yani yapay troid hormonu.vitamin alıyomusun o acıktırırr
Canim benım umarim hamilesindir ama klomenn gecikme yapmiyor hatta gunu gunune duzene sokuyo benım ole oldu dktr klomen adet duzeni yapiyor dedı bende bugun doktora gittim ikitane saglam yumurtam olusmus rahimde genislemis hamilelige hazırlamiş kendini dedı gun asiri alti gun iliskii bu ayda olmazsaa rahim filmi ınsallah herkez Anne olur tez zamandaKlomen kullanan arkadaslar yardim lutfennn.brn bu ay klomrn kullandim fakat takibr gidemedim ama 16.gun yumurtam catladi ates olcuyorym ordan anladim.dun adet olmam gerekiyordu olmadi.bugun de gelen giden yok sorum klomen sizde adet geccikmesi yapti mi hamile oldugumu sanmiyorum adete 2 gun kala idrar trstim negatif cikti.sizinde gecikmeleriniz oldumu klomen kullandiginizda
kızlar merhaba
bnde hem yeni üyeyim hem yeni evliyim..
10 aylık bi evliliğim var ve halen çocuk yokkk
doktora gittim önce baktı jinekolojik bi sorunum olmadığını söyledi... TSH LH FSH prolaktin heppsi normal düzeylerde.
kilo fazlam var doktor kilo ver gel dedi !!!
ama biliyorum ki nice kilolu insanlar tedavisiz kendiliğinden hamile kalıyo.
bide dediki kilodan dolayı yumurtlama olmuyomuş.
ve yine biliyorumki nice zayıf insanlarında yumurtlaması olmayabiliyor..
yani kısacası hiçbi tedavi önermedi.
bnde kendim gidip klomen almak istiyorum.. nisanın 2 sini bekliyorum adetim bi başlasın ki innnşaAllah başlamazda hamileyimdir..
kist oluşursada önemli olmadığını okudum kendiliğinden geri kaybolurmuş.burda 1 tane doktor var mecburuz onada değiştirme imkanım yokk o yüzzden çareyi kendimarayıp bulmaya çalışıyorum.
inşaAllah tezzz zamanda bebek isteyen herrkes bebeğine kavuşur.okuduğunuz için teşekkürler.
Insallah canim rabbim kimsenin kucagini bos biraknasin.ben 3 ay once yine klomen kullanmistim tam gunumde hasta olmustum.ama bu kez gecikti hamilede olsam testte cikardi heralde dun idrar testi yaptim negatifCanim benım umarim hamilesindir ama klomenn gecikme yapmiyor hatta gunu gunune duzene sokuyo benım ole oldu dktr klomen adet duzeni yapiyor dedı bende bugun doktora gittim ikitane saglam yumurtam olusmus rahimde genislemis hamilelige hazırlamiş kendini dedı gun asiri alti gun iliskii bu ayda olmazsaa rahim filmi ınsallah herkez Anne olur tez zamanda
Himm inBenım ablam ikinciyi dogirdu ikiside ic hFta gec hastalandi test yapti cikmadi ikiside kanda cikti
Aynı dertten ben de muzdaribim. Bu ay klomen kullandım 10 gün sonra doktora gittiğimde yumurtanın 26 mm olduğunu söyledi ve bir şey yapılmaz dedi gönderdi ama bu ay adetim gecikti 1 haftadan beri belim aşırı ağrıyor ve ara ara mide bulantısı çekiyorum. test aldım yaptım belirsiz çizgi var ama test mi bozuk, 26 mm yumurta çatladı hamilemiyim bilmiyorum. Geçen ayda da buna benzer problem yaşamıştır. test bozukmuş bu ay farklı eczaneden aldım oysaki testi. Bütün bozuk testler benimi buluyor anlamadım ki(
Canim umarim bizim gecikmede iyiye isarettir"p.tesi ye kadar bekleyip pazartesi doktora gitcem.sende silikte olsa yine cikmis bende o da cikmiyor.benimde 10 gundur belimde acayip yanma ve agri var goguslerimde cok fazla aciyor insallah rabbim bu mubarek gunde tum isteyenlere de bize de hayirli saglikli evlatlar nasip ederHimm in
Bence testi tekrarla baska bi markayla ondada ayni cikarsa hozun aydin yada imkanin varsa kan testi yaptir orda cikiyo ben calistigim icin p.tesiyi beklemek zorundayim umAynı dertten ben de muzdaribim. Bu ay klomen kullandım 10 gün sonra doktora gittiğimde yumurtanın 26 mm olduğunu söyledi ve bir şey yapılmaz dedi gönderdi ama bu ay adetim gecikti 1 haftadan beri belim aşırı ağrıyor ve ara ara mide bulantısı çekiyorum. test aldım yaptım belirsiz çizgi var ama test mi bozuk, 26 mm yumurta çatladı hamilemiyim bilmiyorum. Geçen ayda da buna benzer problem yaşamıştır. test bozukmuş bu ay farklı eczaneden aldım oysaki testi. Bütün bozuk testler benimi buluyor anlamadım ki(
Canım Pirediktor diye markayi kullan test için çok net sonuç veriyor ben gunume dört gün kala yaptım ve çizgiyi gördüm ,bende klomenle hamile kaldım hamile ikende adet olacak gibi ağrılar oluyor inşallah hamilesindirsağol canım dedim ya geçen ayda buna benzer yaşadım soluğu hemen doktorda almıştım ama bu ay çok korkuyorum doktora gitmeye. Ben de haftaya kadar bekleyeceğim olmazsam doktora gideceğim artık. umarım hepimiz hamiyeyizdir. her ay belim ağrır aslında ama şiddetli olduğu günün ertesi gününde olurdum ama 1 haftadan beri her gün ağrıyor her gün bekliyorum gelen giden yok maalesef. İnşallah bu ay kalmışımdır.
Sen bence hamilesin göğüs ucu dahil çok hassaslasiyor ve ağrıyor kasık ve bel çok ağrıyor burdaki tüm arkadaşlar inşallah hamile kalırlarInsallah canim rabbim kimsenin kucagini bos biraknasin.ben 3 ay once yine klomen kullanmistim tam gunumde hasta olmustum.ama bu kez gecikti hamilede olsam testte cikardi heralde dun idrar testi yaptim negatifacaba kist mi olustu ondan mi gecikti diye dusunuyorum adet olacakmisim gibi bel agrim var ve goguslerime dokunamiyorum cok agriyolar.sanirim adet olcam gecikmeli de olsa ama yine de umutlaniyor insan adet olmadigi surece
aynısını bende dıyodum ama yok erteledıkce erteledim ınsaşşah allah gönlüne gore versın cnm hakkımızda hayırlısı olsunSigarayı bırakmana çok sevindim canim.Allah sabır versin.
Doktora 10 ay oldu demedim ki :) oyle desem bi sene olsun diyip yollucak biliyorum o yuzden hep nikah tarihimden itibaren soyledim bizim nikah,dugunden once olmustu.amaa hic bi ise yaramadi kilo verde geldiyo en yirmi kiloymus bide :) banane yaaâ ben hemen hemen hemennn istiyorumm.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu gunleri gulerek hatirlayalim insaallahhh