hayal kırıklı yasamak ıstemıyom onun ıcın hastalıgım gecsın. Oyle bakak dıyommm zaten hamklelık belırtılerı adet belırtılerıyle aynı hemen hemen anlamak zorHadi hayirlisi acaba bugun baksan idrarda cikar mi...adet belirtilerin yoksa dene derim...cevap yaz...
Canim profiline baktim simdi cok gencmissin ...hayal kırıklı yasamak ıstemıyom onun ıcın hastalıgım gecsın. Oyle bakak dıyommm zaten hamklelık belırtılerı adet belırtılerıyle aynı hemen hemen anlamak zor
Saol cnm oleyım ama ne bılım su bır yılda yaslandım. Cocul tedavısınde resmenCanim profiline baktim simdi cok gencmissin ...
Canim senin yasinda daha ben bekardim sen simdi su anin tadini cikar ikerde cocuk cigliklarindan bunalacsksin...kendine iyi bak...canini hic sikma..Saol cnm oleyım ama ne bılım su bır yılda yaslandım. Cocul tedavısınde resmen
Beni adetin 12. günü çağırmıştı yumurtalar geliştiği için aynı gün de iğne yapmıştı cnmkızlar selam..bende klomen tedavisi görüyorum..ilk ay günde 1 doz kullandık olmadı. arada 1 ay kullanmadık..şimdi günde 3 doz kullandım..adetin 5.günü başladım..5 gün kullandım..14.gün kontrole gidicem..sormak istediğim 14. gün normalmi geçmi acaba..
Canım üzülmeeee rahim filmini çektir ondan sonra olur inşallahhh..Kirmizi geldiii
Normal canım benide 14. gün çağırmıştı tamda yumurtalam günlerimmiş ertesi 2 gün ilişki vermiştikızlar selam..bende klomen tedavisi görüyorum..ilk ay günde 1 doz kullandık olmadı. arada 1 ay kullanmadık..şimdi günde 3 doz kullandım..adetin 5.günü başladım..5 gün kullandım..14.gün kontrole gidicem..sormak istediğim 14. gün normalmi geçmi acaba..
Canim cok uzuldum...vakti saati gelmemis ne deyim hayirlisi...bakalim benim ne olacak bu aksam yumurtlama gunum ama sehir disindan yatili misafirim var ev kalabalik artik napalim hayirlisiKirmizi geldiii
Evet öyle bişey varmış canım çektir hemende beraber hamiş kalalım inşallah. adetin 8. günü çektirdim ben 10 marttaKizlar doktor bana genelde rahimmm filminden sora hastalarimiz inanilmaz sekilde hamıle kaliyo dedı bilgisi olan neden acaba
Canim nekadar fiyati rahim filmininEvet öyle bişey varmış canım çektir hemende beraber hamiş kalalım inşallah. adetin 8. günü çektirdim ben 10 martta