Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Haklisin bende gecen ay adet belirtilerim oldugu halde ve adetime 4 gun kaladan baslayarak 4 kez idrar testi yaptim donuc husrandi...ben sabirsizim bu ay ama bekleyebilirsem bekliycem bakalim bu ay umitliyim...ya bir arkadasi gordum 7 aylik hamilrymis 3. Uyu 36 yadinda dedimki hemen oldumu evet dedi korunmayi birakir birakmaz kalmis ben cok aliciyim dedi...kimiside boyle hayirlisi cok ksfaya takmamak lazim aslinda...birde tabi en onemlisi rabbim ne zaman yazdiysa o zaman olucak..

kızlar selam..bende klomen tedavisi görüyorum..ilk ay günde 1 doz kullandık olmadı . arada 1 ay kullanmadık..şimdi günde 3 doz kullandım..adetin 5.günü başladım..5 gün kullandım..14.gün kontrole gidicem..sormak istediğim 14. gün normalmi geçmi acaba..

Beni adetin 12. günü çağırmıştı yumurtalar geliştiği için aynı gün de iğne yapmıştı cnm

Normal canım benide 14. gün çağırmıştı tamda yumurtalam günlerimmiş ertesi 2 gün ilişki vermişti

Kizlar doktor bana genelde rahimmm filminden sora hastalarimiz inanilmaz sekilde hamıle kaliyo dedı bilgisi olan neden acaba

rahim filminde rahim içi temizlenip yolları açıldığı için hamilelik kolaylaşıyor diye duymuştum. çünkü hsg de ilaç kullanarak film çekiliyo diye biliyorum, dolayısı ile o etki ediyodur büyük ihtimal ile..

Kizlar doktor bana genelde rahimmm filminden sora hastalarimiz inanilmaz sekilde hamıle kaliyo dedı bilgisi olan neden acaba
Evet öyle bişey varmış canım çektir hemende beraber hamiş kalalım inşallah. adetin 8. günü çektirdim ben 10 martta

300 tl film 52 tl muayene toplamda 352 ödedim anestesisiz anestezi istersen 150 daha istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…