- 26 Ocak 2015
- 131
- 25
- 32
.300 tl film 52 tl muayene toplamda 352 ödedim anestesisiz anestezi istersen 150 daha istiyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.300 tl film 52 tl muayene toplamda 352 ödedim anestesisiz anestezi istersen 150 daha istiyorlar.
yok cnm bu aydan sora persembe ıgne olucm bu ay olmazsa rahim filmi cekilcem bir umut belki sora hamıle kalirimm hıc hamıle haberide duymuyozzz uzuluyom yaSigortalıyım canım ama fiyat bu aralar hep gerçekten çok pahalı ve bi o kadarda kısa bir işlem. Naptın çektirdinmi?
arkadaslar klomen de 2. ayım.. bugün ilaç biteli üç gün oldu . doktora kontrole gittim fakat yumurtlama geçmiş olabilir dedi normalde ilaçtan kaç gün sonra doktor kontrole çağırıyo.. benim adetim dün bitti zaten. yumurtlama nasıl bitmiş olcak anlamıyorum .. bi kaç tane yumurta gördü doktor ama cok küçüklerdi..[/QUOTkac ay kullancaksın klomen benm de 3.ayım
bir buçuk canım ^_^aminnnnnnnnnn kac yıllık evlısn
işşlllah canımda yaa kendin alıp kullanmaa acele etme brazdaha bekleyıp baska bı doktora git anlıyorum bende 1 yıl oldu daha yenı doldurdum seneyı ama bıde bana sor yıllardır evliymşim cocugum olmuyo gbi hissediyorum
neden baska doktor yok nerdesınkii.. bende kılolu değilim glukofende kullanıyorum kılo almamayı saglıyo yumurtalıkları calşrtrtyorr ama acayiipp mıde bulantısı yapyorr