Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Sigortalıyım canım ama fiyat bu aralar hep gerçekten çok pahalı ve bi o kadarda kısa bir işlem. Naptın çektirdinmi?

Sigortalıyım canım ama fiyat bu aralar hep gerçekten çok pahalı ve bi o kadarda kısa bir işlem. Naptın çektirdinmi?
yok cnm bu aydan sora persembe ıgne olucm bu ay olmazsa rahim filmi cekilcem bir umut belki sora hamıle kalirimm hıc hamıle haberide duymuyozzz uzuluyom ya

arkadaslar klomen de 2. ayım.. bugün ilaç biteli üç gün oldu . doktora kontrole gittim fakat yumurtlama geçmiş olabilir dedi :KK43: normalde ilaçtan kaç gün sonra doktor kontrole çağırıyo.. benim adetim dün bitti zaten. yumurtlama nasıl bitmiş olcak anlamıyorum .. bi kaç tane yumurta gördü doktor ama cok küçüklerdi..

arkadaslar klomen de 2. ayım.. bugün ilaç biteli üç gün oldu . doktora kontrole gittim fakat yumurtlama geçmiş olabilir dedi :KK43: normalde ilaçtan kaç gün sonra doktor kontrole çağırıyo.. benim adetim dün bitti zaten. yumurtlama nasıl bitmiş olcak anlamıyorum .. bi kaç tane yumurta gördü doktor ama cok küçüklerdi..[/QUOTkac ay kullancaksın klomen benm de 3.ayım

kaç ay kullanacağımı söylemedi doktor ama işte bugün gittiğimde gün aşırı ilişki önerdi adet olsan da olmasan da bi daha ki ay tekrar gel dedi..

12 14 16 18 günler daha iyiyimş tutması için..kasıklarda ağrı fılan oldumu senın bu yumurtlamayamı işaret

canım benim geçen ay ilaç bittikten 9 gün sonra kasıklarda şişlik ve ağrı olmuştu baya.. o gün yaptığım ovulasyon testim de cok koyu çizgi oluşmuştu. ama bu ay henüz kasık ağrım filan olmadı

ilk ay oldu bide bu ay 2.ayımda bşe olmadı bende..yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz ağrım var hafif şişlik var alt karında bide göbek sorunum var benım düşükmüş çektirdim ama gene ağır kaldırdım ağrım bundanda olablır

geçmiş olsun canım .bence en bariz belirti böyle beyaz uzayan bi sıvı gelmesi akıntı şeklinde.. tabi herkesin yapısı farklı ,yumurtlama dönemleri de farklı olabiliyo.

saol evet ağrı olunca beyezmzı oluyor..rabbım kımseye dermansız dert vermesın kımseyı eksık bırakmmasın

amin canım.. buradaki tanıdıgım tanımadığım arkadaslara da her zaman dua ediyorum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin .. hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin, gönlünde olanı da hakkında hayırlı eylesin Rabbim.. Biraz da sabır işi olduğu için herkese de Rabbim sabır versin :KK66:

kızlar merhaba
bnde hem yeni üyeyim hem yeni evliyim..
10 aylık bi evliliğim var ve halen çocuk yokkk :KK43:
doktora gittim önce baktı jinekolojik bi sorunum olmadığını söyledi... TSH LH FSH prolaktin heppsi normal düzeylerde.
kilo fazlam var doktor kilo ver gel dedi !!!
ama biliyorum ki nice kilolu insanlar tedavisiz kendiliğinden hamile kalıyo.
bide dediki kilodan dolayı yumurtlama olmuyomuş.
ve yine biliyorumki nice zayıf insanlarında yumurtlaması olmayabiliyor..
yani kısacası hiçbi tedavi önermedi.

bnde kendim gidip klomen almak istiyorum.. nisanın 2 sini bekliyorum adetim bi başlasın ki innnşaAllah başlamazda hamileyimdir..

kist oluşursada önemli olmadığını okudum kendiliğinden geri kaybolurmuş.burda 1 tane doktor var mecburuz onada değiştirme imkanım yokk o yüzzden çareyi kendimarayıp bulmaya çalışıyorum.
inşaAllah tezzz zamanda bebek isteyen herrkes bebeğine kavuşur.okuduğunuz için teşekkürler.

işşlllah canımda yaa kendin alıp kullanmaa acele etme brazdaha bekleyıp baska bı doktora git anlıyorum bende 1 yıl oldu daha yenı doldurdum seneyı ama bıde bana sor yıllardır evliymşim cocugum olmuyo gbi hissediyorum

işşlllah canımda yaa kendin alıp kullanmaa acele etme brazdaha bekleyıp baska bı doktora git anlıyorum bende 1 yıl oldu daha yenı doldurdum seneyı ama bıde bana sor yıllardır evliymşim cocugum olmuyo gbi hissediyorum

Başka doktor seçeneğim yok malesef :KK43:
Kilo ver gel demekle beni oyaliyo doktor.vaktimden çalıyor.ben biran once Allahın izni ile anne olmak istiyorum.
Aynen bnde yillardir cocugum olmuyo olmayacak gibi hissediyorum :KK43: :KK43: :KK43:

neden baska doktor yok nerdesınkii.. bende kılolu değilim glukofende kullanıyorum kılo almamayı saglıyo yumurtalıkları calşrtrtyorr ama acayiipp mıde bulantısı yapyorr

neden baska doktor yok nerdesınkii.. bende kılolu değilim glukofende kullanıyorum kılo almamayı saglıyo yumurtalıkları calşrtrtyorr ama acayiipp mıde bulantısı yapyorr

Bir tane kadin dogum doktoru olan ki oda erkek bir İlçede yasiyorum eşimin işi dolayısıyle.
Bnde 2 aydir matofin kullanıyorum glukofenle ayni etken madde ama ne bir gram kilo verdim nede migde bulantisi veya ishal yapti.hatta bazen oyle aciktirdiki beni :KK43:

X