Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Çatlatma iğnemin 11. günü bugün birkaç gündür ara ara sol kasığıma ağrı giriyor geçiyor sonra belim de ağrıyor. Allahım zaman geçmiyor :)) Kızlar çok zorrrrr

Sedef idrarmı yaptın sen cnm
canım idrar yaptım olmadı ilk kez klomen tedavisi yaptık olumsuz doktora gittik dün klomen tedavisi ve aşılama bile zaman kaybı sizin için dedi bittim dünyam başıma yıkıldı eşimde de bende de sorun çıktı benim yumurta rezervim az eşimini değerleri az tüp bebek dedi onda da şans % 25 bittim ağlamaktan gözlerim şişti dün akşamdan bu yana şükredin ki klomen tedavisi uygulanıyor sizlere bende o da yo artık

Ah Canım benim üzme kendini rabbim o kadar büyük ki ne imkansızlar hamile kalyor. Güzel bir aktar bulup tahlillerinle birlikte bi gitsen onların verdikleri kürlerde işe yarıyor. Hangi ildesin?

Emili sende kremsi bir akıntı olmuşmuydu? az önce farkettim krem gibi akıntı gelmiş beyaz neden acaba :SS

Emili sende kremsi bir akıntı olmuşmuydu? az önce farkettim krem gibi akıntı gelmiş beyaz neden acaba :SS
Canım ben o akıntilara bakarak yumurtlamayi tahmin ettim iki parmağın arasında sunuyor ve kopmuyorsa yumurtlama zamanın demektir

Birde akıntılar normal hiç kafanı takma kocanla birlikte olmaya bak inşallah kuvvetli yumurtan sağlıkli spermleriniz olsun senide hamileler arasında görelim

Birde akıntılar normal hiç kafanı takma kocanla birlikte olmaya bak inşallah kuvvetli yumurtan sağlıkli spermleriniz olsun senide hamileler arasında görelim
Yumurtlama dönemim geçti adetin 24. günü iğneminde 11. günü meraktan ölücem inşallah vardır. Sanki sol tarafımda var gibi ne biliyim varsada miniciktir belli etmez kendini inşallah kist değildir tabi :S Bu arada yumurtam 19.45 mm di tekti diğeri küçüktü

Yumurtan gayet iyi hiç merak etme zaten bir yumurtaya ihtiyac var ümitlendirmek istemem ama inşallah öyledir çünkü benimde kasıklarimda ağrı şişlik göğüslerde müthiş bi hassasiyet oldu fakat önceki hamileligimde göğüslerimde hiçbir belirti olmadı,hepsinde olan şey halsizlik ve uykuya düşmem oldu sonuçtan haberdar et canım inşallah bebiş yoldadır

arkadaşlar ben 3 senelik evliyim yaklaşık bir senedir korunmuyoruz lakin hemen olur sanıyordum olmadı .eşimde bende doktora gittik bir şey yok dedi .aşılamaya gerek yok dedi bir tek rahim filmi çekmedi .aklımda şimdi hep acaba tüplerim tıkalımı sorusu ..neden bana rahim filmi çekmediler ..zararlımı ..yaşım 28 çok sıttres oluyorum ayrıca

Elim hep karnımda insanlar hamile sancak :)) İnşallah canm saol güzel duaların için birkaç güne belli olur yazarım bende. :)

Bence farklı bir doktora görün yumurtalıklarına fln baktımı boyutlarına gelişimine ? Belki klomen kullanman gerekir

Canım sen napıyorsun varmı değişiklikler ?

alttan da muayne oldum 3 farklı doktora gittim kafam çok karışık bir senedir hiç bişey olduğu yok eşim sabret olur diyor ...acaba tüplerim tıkalımı diye düşünüyorum

Çok sevindim hamile kalmAma. Kafam çok karışık. Bulunduğum yerde doktor yok o yüzden bunu yaşıyorum. Teşekkürler cevap verdiğin için. Darısı başıma olsun

mrb arkadaşlar benim sorunum da klomen bitti 2 gün oldu doktora gittim doktor yarın tekrar gel dedi idrara sıkışık olarak. folikül göremedi yaptıgım ovulasyon testlerinde ise koyuya yakın çift çizgi çıkıyor 4 gündür..

Adet olucam galibaa adet sancısı gibi başladı belimde ağrıyor offf çok moralim bozukk çokkkk allah yardımcımız olsun iğnenin 13. günü bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…