yok ya beklemedeyiz :)Olumlu hberi olan yokmu kizlar
Dualarim hepinixle umarim tez vakitde hamiss kalirizz ben umudumu kestim artik gitmicem doktora sikiliom artikk ıgne vurulali sekiz gun oldu on dort adet gunum ama ay yirmisekiz cekti iki uc gun oynama yapar diye dusunuyomm sadece goguslerim cok aciyooo baska bı etki yokkkkBen bu aksam betahcg sonucumu aldim 8.2 cikti cok merak ediyotum sanirim beklemem lazim biraz hastanenin laboratuvarindaki bayan supheli dedi 5in alti negatifmis ama benim degerimde supheli kaldi offf kizlar dua edin
İnşallah tutmuştur canımm. Bakalım doktor ne dicek akşama yazarım size de bilgi olur belki. Kimyasal gebelik yaşadım muhtemelenDualarim hepinixle umarim tez vakitde hamiss kalirizz ben umudumu kestim artik gitmicem doktora sikiliom artikk ıgne vurulali sekiz gun oldu on dort adet gunum ama ay yirmisekiz cekti iki uc gun oynama yapar diye dusunuyomm sadece goguslerim cok aciyooo baska bı etki yokkkk
Hiç korkma canım Allaha emanet benimde kanamam oldu hemde bayağı doktor ilaç verdi onbeş gün ilişkiye girme birazda yatak istirahati yap kanama duruyor ağrın olmadığı müddetce korkma,düşük olduğu zaman müthiş bel ve karın ağrıyor sen dikkat et yeter bebişin tutunur,kızlar evliligimin 6.ayinda hamile kaldimm cok mutluydum hamile olduqumu oqrendiqim qun kanamam oldu iki qun hastanede tedavi altına alındım düşük riskim yuksek ama kanamam kesildi şimdilik iiyim cok sukur ama bebeqm hala risk tasio allah isteyen herkese nasip etsinn ya rabbimm dua edin bnaa
Canım yumurtan gelişiyor ve catlıyorsa, ya rahim duvarın yeterşnce kalınlaşmadıgından dollenen bebiş tutunamıyor ya da eşinin sperm hareketliliği ve hızından dolayı ömrü kısa ve döllenme hiç olmuyor olabilir. Bence bi tahlil verin süreci hızlandırmak istiyorsanız.Arkadaşlar bende bu ay doktora gidicem klomen istesem ,ne gibi durumlarda veriliyor bu klomen benim yumurtam gelişip çatlıyor ama ovulasyon testiyle anlaıyorum her ay ama döllenme olmuyor
Cnm noldu senin ISS hamilemisin benım ne agrı ne baska biseyy yok galiba ben hıc Anne olamicam onumuzdeki ay rahim filmi cekilecek. Igne vurulali on bir gun oldu on fort yada on bes hasta olmam lazimmmm ınsallah olmamİnşallah tutmuştur canımm. Bakalım doktor ne dicek akşama yazarım size de bilgi olur belki. Kimyasal gebelik yaşadım muhtemelen
Canim ınsallah dedigin gibi olur insan umitsizlige kapiliyo iste ne oldu senin rahim filmii onumuzdeki ay bende cekilcem nasil yapiyolar zor muHamilelik yokmuş canım. Hormon testlerimi yaptırdım bi problem yok dedi dr. Yarın Rahim filmi çektiricem deli gibi stresliyim korkuyorum :s Kötü düşünme canım neden olamayasın olucaz ama zor işte ilaçla tedaviyle ama şöyle düşün biz kolay sahip olamadığımız için özene bözene yetiştitricez daha kıymetli olucak inşallahh :)
Cnm bemım ınsallah kalırsın ınsallah kalırız kımı trk yumurtayla kalıyo kımı bes altı tane olmasına ragmen kalamıyooo benımde ıkı tane var saglı sollu. Insallah bu sefer kalırız gıt gıde ınsanda umut kalmıyooo7 mart adet gordum 9. Unda doktora gitti adetimin ucuncu gunu yumurtamin biri 6 digrri 4-5 mis acaba bu ay hamile kalabirmiyim birde ne zaman yumurtlama tarihim ne zaman oolabir.acaba bu oranlar normalmi...??
Canim sen klomen mi kullandin yumurya takibindemisin yani iki yumurtan oldugunu nerden anladin...senin bu ay son adetin ne zaman hadi bakalim hayirl8si birde bir ay beklemek cok zorCnm bemım ınsallah kalırsın ınsallah kalırız kımı trk yumurtayla kalıyo kımı bes altı tane olmasına ragmen kalamıyooo benımde ıkı tane var saglı sollu. Insallah bu sefer kalırız gıt gıde ınsanda umut kalmıyooo
Evet cnm klomende ıkıncı ayımm ıkı tane saglam yumurta olustu dedı doktorumm gecen ay on dordunde oldum hasta ama ay yırmısekız cektıya ıkı uc gun atar belkı herkez ıcın hayırlı olsun ıgne vurulalı on uc gun olduCanim sen klomen mi kullandin yumurya takibindemisin yani iki yumurtan oldugunu nerden anladin...senin bu ay son adetin ne zaman hadi bakalim hayirl8si birde bir ay beklemek cok zor
Hadi hayirlisi acaba bugun baksan idrarda cikar mi...adet belirtilerin yoksa dene derim...cevap yaz...Evet cnm klomende ıkıncı ayımm ıkı tane saglam yumurta olustu dedı doktorumm gecen ay on dordunde oldum hasta ama ay yırmısekız cektıya ıkı uc gun atar belkı herkez ıcın hayırlı olsun ıgne vurulalı on uc gun oldu
Çok canım yandı bağırdım bir ton ama allahtan kısa sürdü korkma. Şükürler olsun bi problem yokmuş günaşırı ilişki verdi doktor beklicez bakalım nisana kadar :S İnşallah tutmuştur canım seninde bana bu ay klomen vermedi doktor 1 kez kullandım daha bu ay rahim filmiyle kalırım inşallahhCanim ınsallah dedigin gibi olur insan umitsizlige kapiliyo iste ne oldu senin rahim filmii onumuzdeki ay bende cekilcem nasil yapiyolar zor mu