Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ınsallah bu ay kucagina alirsin ben gecen ay kyllandim bir tane yumurtam oldu ama hamisss kalmadim pazartesi gittim doktora klomen verdi gene yirmiyedisinde ıgne olcam kontrole falan cagirmadii. Bu ayda olmasa rahim filmi cekelim dedı aranizda cektiren varmi zormu oluyoo yaMerhaba kızlar benim de bi derdim var geçen ay klomen kullandım yumurtam büyümedi şuanda yine kullanıyorum cumartesi kontrole gidcem inşallah büyümüş tür Ayrıca bek pko hastasıyım benim gibi klomenle yumurtası büyümeye n var mı yardimci olur musunuz
Canim ınsallah bu ay kucagina alirsin ben gecen ay kyllandim bir tane yumurtam oldu ama hamisss kalmadim pazartesi gittim doktora klomen verdi gene yirmiyedisinde ıgne olcam kontrole falan cagirmadii. Bu ayda olmasa rahim filmi cekelim dedı aranizda cektiren varmi zormu oluyoo ya
Benimde klomen le büyümediMerhaba kızlar benim de bi derdim var geçen ay klomen kullandım yumurtam büyümedi şuanda yine kullanıyorum cumartesi kontrole gidcem inşallah büyümüş tür Ayrıca bek pko hastasıyım benim gibi klomenle yumurtası büyümeye n var mı yardimci olur musunuz
Canım ben klomeni kullandım ikinci ay kaldım tabii önce rabbimin izniyle bugün biraz kanamam oldu Tamda dr kontrolümun olduğu gün çok şükür keseyi gördük,kalbide atmaya başlamış kan uyuşmazlığından dolayı kanamam olmuş iğne vuruldum şimdilik iyi bende klomen bitince adet gününe bir hafta kalana kadar gün aşırı ilişkiye girdim dört gün vardı adet olmama Pirediktor diye bi markanin testini yaptım pozitif çıktı.umarım sende en kısa zamanda kalirsinkızlar klomen 5 gün kullandım 9 gündürde gün aşırı ilişki oluyor bakalım beklemedeyim ne zaman belli olur acaba bende ayaga kalkarken başım dönüyor o klomenin etkisiymiş
Çok sevindim canım rabbim sag salim kucagına almayo nasip etsin. insallah bende hamileyimdir eger yoksa yıkılırımCanım ben klomeni kullandım ikinci ay kaldım tabii önce rabbimin izniyle bugün biraz kanamam oldu Tamda dr kontrolümun olduğu gün çok şükür keseyi gördük,kalbide atmaya başlamış kan uyuşmazlığından dolayı kanamam olmuş iğne vuruldum şimdilik iyi bende klomen bitince adet gününe bir hafta kalana kadar gün aşırı ilişkiye girdim dört gün vardı adet olmama Pirediktor diye bi markanin testini yaptım pozitif çıktı.umarım sende en kısa zamanda kalirsin
mrb canm bende 4 aydr klomen kullanıyorum 3 ay yumurtam gelişmedi bu ay günde 3 defa 7 gün kullandm ve gelişti :)Merhaba kızlar benim de bi derdim var geçen ay klomen kullandım yumurtam büyümedi şuanda yine kullanıyorum cumartesi kontrole gidcem inşallah büyümüş tür Ayrıca bek pko hastasıyım benim gibi klomenle yumurtası büyümeye n var mı yardimci olur musunuz
Canim ınsallah bu ay kucagina alirsin ben gecen ay kyllandim bir tane yumurtam oldu ama hamisss kalmadim pazartesi gittim doktora klomen verdi gene yirmiyedisinde ıgne olcam kontrole falan cagirmadii. Bu ayda olmasa rahim filmi cekelim dedı aranizda cektiren varmi zormu oluyoo ya
mrb canm bende 4 aydr klomen kullanıyorum 3 ay yumurtam gelişmedi bu ay günde 3 defa 7 gün kullandm ve gelişti :)
Canım karından vurulan daha etkili diye duymuştumSlm kizlar bende klomen ve catlatma iğnesi kullaniyorum bu üçüncü ayim. iki ay Ovitrelle ignesi kullandim bu gunde pregnyl ignesi vuruldum ama pregnyl ignesini karından vurdu. Netten arastirirken kalcadan vurulmasi gerekiyor diye okudum. Bi bilginiz var mi kizlar yan etkisi yada hiç etkisi olmaz mi bilemedim
Ben ilkini doktorla ikinci klomenni kendim kullandım tabii yumurta takibi filanda yaptırmadım ilaç bittikten sonra bi dahaki adetime bir hafta kalana kadar düzenli ilişkiye girdim ilişkiden sonra hemen kalkmadim şuan çok şükür hamileyim kalp atışlarinida duyduk darısı inşallah sana olur canım Allah gönlündeki muradı versin inşallahMerhabalar , geçen ay ilk defa klomen kullandım 5 gün. Catlatma ignesi de oldum ama bebis yok
size bir sorum var, doktora gitmeden klomeni bu ay kendim kullanmaya başlasam nasıl olur ya?? Illa gitmek mi lazım yani??