sağolasın canım cevap için inş bebişlerimizi kucağımıza alırız en kısa zamandaselam canım ben bu ay klomen kullandım 1 yıl oldu bebeğimiz olmadı. en sonunda doktor klomene başlattı...
kullandım doktor da sürekli takip etti 2 güne bir ultrasonla baktı yumurtalarım 4 taneydi hangisi ne kadar büyüdü diye baktı hep sağiolsun. çatlatma iğnsini de yaptı 20 mm yyakındı yumurtam iğneyi geçen hafta cuma oldum. yani 6 gün oldu. o gün akşamı kasıklarım cok agrımıstı. cumartesıden baslayıp o gun bu gün gün aşırı calısmalar devam edıyor. 2 gün önce yıne kasıklarım agrıdı adet sancısı gıbı. arkadasım ebe o normal oldugunuu dedı catlıyor yumurtaların dedı 2 gun oncede yumurtlamıs olabılırmısım. nıyetımızı aldık elımızden gelenı abartmadan yapıyoruz ve tevekkul edıyoruz rabbım bızım ıcın en hayırlısını versın ınsallah. rabbım kucagımızı bos bırakmasın ınsallah burda ısteyen herkes bebıslerıne kavusur.
sağolasın canım cevap için inş bebişlerimizi kucağımıza alırız en kısa zamandavallla ben korkmaya başladım yumurtalarım iki taneydi 19 mm 36 saat sonra bi ağrım oldu bir daha yok ya çatlamamışsa kist oluşma ihtimali olur mu o zaman yeniyim yorumların birinde okumuştum öyle oluyormuş sanırım çatlamayınca
ınsallahhh cnm yaben de bugün yeniden başladım klomene..
inş iyi değerlendirebiliriz, rabbim de emeklerimizin mükafatını gönderir inş :)
Benimde öyle oldu sonra söyledim ama rahim dönmesi varmış bende de olmuyo ebeye gittim olmadi doktora gittim Klomen hap verdi ayni zamanda da ebeye de yine gittim ama iki gündür baş dönmesi ve mide bulantısı var komşum hemşire kan testi yapti birsey çıkmadı moralim çok bozuk yarin regl olmam lazım normalde[QUOTan_28, post: 30785858, member: 477394"]merhaba. ben de ailem dışında kimseyle paylaşmıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra herkes bebek var mı diye sormaya başladı, düşünmüyoruz deyince korunma, bebeğin olmaz diyorlardı. şimdi bebek istediğimi fakat hamile kalamadığımı söylersem, biz sana söylemiştik derler. inş. hepimizin olur cnm..
ınsallahhh cnm yaben de bugün yeniden başladım klomene..
inş iyi değerlendirebiliriz, rabbim de emeklerimizin mükafatını gönderir inş :)
Kırmızı geldı
Kizlar Klomen hapta ilk ayim reglme bi gün var ama iki gündür baş dönmesi ve mide bulantısı var kan testi yapirdim olumsuz çıktı yarın regl olmam lazım sizce niye böyle oldum?? Çok canım sıkılıyor bu duruma
Bazen öyle olabiliyor bir kaç kez bendede olmuştu gün yakın olunca etkileniyor demekki.bu ay klomenle ve daha sık ilişkiye girmeye bak Allahin izniyle kalirsinOf ya nsl oldu anlamıyom kızlar esımle bırlıjte olduk az yatıuım dedım kalktıgımda sıpermle kan aynı anda geldı bılgısı olan