Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

klomen zehirlemesi yaşıcam resmen bir buçuk haftada iki kutu bitirdim :) bu ay da olmazsa artık iyice yıkılcam her ay umut her ay umut , unutmanın imkanı yok ki yok şu gün hap , şu gün iğne, şu gün ilişki hep takip hep takip nasıl unutayım , stres yapmayayım mümkün mü ki ...

Canım sen napıyorsun varmı değişiklikler ?
Napıyım cnm ıs guc stres yokk vala siteye bayadir girmiyom surekli gezmeye gidiyoz sirf tek kalmayim klomeni arastirip durmayim diyee yoksa cok takiyom gecen ay bı yumurtam vardi. Gebelik olmadi bugun ıgne vuruldum sımdı geldim doktordan stres yapma diyoo dort tame falan olusmus iki tanesi cok iyı durumda dedii bakalim hayirlisi uzulme sende inan allah buyuk benım Yengem kirk yasnda ki bitane yuurtaligi yok tek ama hamıle kaldii allah buyuk ama insan sabir edemiyo bazen düşünüyom dunyanin sonu deil sonucta. Olmayincada olmuyo uvey alsam ondanda korkuyom ya benimseip bakamazsam fallan insan herseyi dudunuyo bu arada sen. Hangı sehirdesinn

Napıyım cnm ıs guc stres yokk vala siteye bayadir girmiyom surekli gezmeye gidiyoz sirf tek kalmayim klomeni arastirip durmayim diyee yoksa cok takiyom gecen ay bı yumurtam vardi. Gebelik olmadi bugun ıgne vuruldum sımdı geldim doktordan stres yapma diyoo dort tame falan olusmus iki tanesi cok iyı durumda dedii bakalim hayirlisi uzulme sende inan allah buyuk benım Yengem kirk yasnda ki bitane yuurtaligi yok tek ama hamıle kaldii allah buyuk ama insan sabir edemiyo bazen düşünüyom dunyanin sonu deil sonucta. Olmayincada olmuyo uvey alsam ondanda korkuyom ya benimseip bakamazsam fallan insan herseyi dudunuyo bu arada sen. Hangı sehirdesinn
Ben bursadayım canım. Adet sancım var belim kopuyor ümidim kalmadı çok üzülüyorum ağlamaktan içim dışıma çıktı hamile görmeye tahammülüm yok gözyaşlarımı tutamıyorum çok kötü bişeymiş allahım kimseye vermesin. Yanlız doktor bana hormon testi yapmadı sadece ultrasonla baktı ilk yumurta tembelliği var biraz dedi folik asit matofin ve enfeksiyon için 10 günlük bir ilaç verdi. o ay çamur gibi adet oldum ve çok sancılıydı sonraki ayda klomen verdi 5 gün sonra iğne bugün 14. günüm çok korkuyorum kırmızıları görücem diye. Sonucu yazarım muhtemelen hafta sonu belli olur adet olucakmışım gibi çünkü :KK43:((((

Doktor iliski gunlerimi yazdi bugun ayin ikisi bıde dorduacaba yeterli olurmu fikri olann
canım nugün iğne oldun diyosun 2 si te pazartesi 36 saat sonra herhalde seninki beni doktorum iğneyi vurunduğum gün ve ertesi günü vermişti ama bazıları 36 saat sonra verebiliyor.

canım nugün iğne oldun diyosun 2 si te pazartesi 36 saat sonra herhalde seninki beni doktorum iğneyi vurunduğum gün ve ertesi günü vermişti ama bazıları 36 saat sonra verebiliyor.
uzulme allah buyuk bı bakmisin hamilesin bende gorunce cok uzuluyom hamilr yada cocukk. Doktorun nasil ilgileniyomu

Doktorum ziya cetin cok iyi diyorlar bakalim hamile birakmak icin bir numaraymis ama bana hormon testi yapmadi kafama taktim sen nereye gidiyorsun ? Ayrica bu sabah test yaptim negatif cikti umudum kalmadi sancimda var adet olucam bugun 15. Gundu cok kotuyum :KK43:((((((

Ben onsa smir testi yaptirmistim cok suratsiz. Hormon testi yaptirdinmi ne kadar tutuyor fiyati

E
Ben onsa smir testi yaptirmistim cok suratsiz. Hormon testi yaptirdinmi ne kadar tutuyor fiyati
ebvet ilk hormon testi yapti kirklira sora esime sperm testi yaptib bısey cikmadi sora oda yırmı besti sanirsam sora klomene basladı hormobda sut hormonlari fazla dedı ilac kullandim bakalimmm.

merhaba bende clomen kullandım sonra çatlatma iğnesi yaptılar peki çatlatma iğnesine rağmen hamile kalamayanlar var mıdır

X