Yumurta catlamıyo olabılır cnm yada catladıgı zamanı bılemedıklerı ıcın belkı klomen daha kolaya kacılıo olabılır bıde klomenle daha cok gelıstıgını duymustummm benım ıkı tane gelıstı ama bakalım hastalıgıma bes gun kaldı ınsallah hamıleyımdırrrKizlar normal yumurtlamasi olana nie klomen veriliyo daha mi kqliteli oluyo yumurtalar nerak ediyorm
Ins cnm hamilesndir bende cikolata kisti ve catlama sorunu var normaldede bi yumurtam oluyodu klomenlede bi yumurtam oldu klomenin bana ne faydasi olduki?Yumurta catlamıyo olabılır cnm yada catladıgı zamanı bılemedıklerı ıcın belkı klomen daha kolaya kacılıo olabılır bıde klomenle daha cok gelıstıgını duymustummm benım ıkı tane gelıstı ama bakalım hastalıgıma bes gun kaldı ınsallah hamıleyımdırrr
ıgne oldun mu canım sen ıgneyle ne zmana catlıyacagı bellı oluyo ya yanı gun aşırı ılıskı dıyolar belkı de onla alakalı sende çatlama sorunu varsa yumurtanı catlatıyolar ben kendım de ne sorunu olduğunu bıle bılmıyorum herkez ayrı dıyo ıkı doktora gıttım sorun yok bı yıl bekle dıyo dıgerı de sut hormonu yüksek dedı ılac verdı kullandım bı kerelik kullanılıyomus bende kıs var dı ama gectı kı doktor normal kıs çocuk olmasını etkilemez gecınce hamıle kalırsın dedı benım bı tanıdığım bır yıl hıc korunmadı kıs vardı klomen le hamıle kaldı bır yıldan sora ınsallah herkezde ıse yayrar ama ben cok umutsuz bakıyorum sızı üzmek gıbı olmasın ama yedı sekız ay olumsuz la karşılaşınca ılk kez bu ay başladım klomen e ınsallah bendede yarar ınan her gece rüyamda hamıleyımBen
Ins cnm hamilesndir bende cikolata kisti ve catlama sorunu var normaldede bi yumurtam oluyodu klomenlede bi yumurtam oldu klomenin bana ne faydasi olduki?
Hamile kalırsan yaz mutlaka bende ilk kez kullandım klomeni dün bitti. Sende tutarsa ilk denemede umut olucak benim içinde :)ıgne oldun mu canım sen ıgneyle ne zmana catlıyacagı bellı oluyo ya yanı gun aşırı ılıskı dıyolar belkı de onla alakalı sende çatlama sorunu varsa yumurtanı catlatıyolar ben kendım de ne sorunu olduğunu bıle bılmıyorum herkez ayrı dıyo ıkı doktora gıttım sorun yok bı yıl bekle dıyo dıgerı de sut hormonu yüksek dedı ılac verdı kullandım bı kerelik kullanılıyomus bende kıs var dı ama gectı kı doktor normal kıs çocuk olmasını etkilemez gecınce hamıle kalırsın dedı benım bı tanıdığım bır yıl hıc korunmadı kıs vardı klomen le hamıle kaldı bır yıldan sora ınsallah herkezde ıse yayrar ama ben cok umutsuz bakıyorum sızı üzmek gıbı olmasın ama yedı sekız ay olumsuz la karşılaşınca ılk kez bu ay başladım klomen e ınsallah bendede yarar ınan her gece rüyamda hamıleyım
Canım hiç belli olmaz ilkte bile tutar belki benimki ikinci ay tuttu şimdiden folikasid kullanın çok etkisi oluyormuş inşallah tutarHamile kalırsan yaz mutlaka bende ilk kez kullandım klomeni dün bitti. Sende tutarsa ilk denemede umut olucak benim içinde :)
Dr verdi kullanıyorum ama onun hamileliğe bir etkisi varmı bilmiyordum. Birde aynı zamanda matofin kullanıyorum. Bakalım henüz yolun başındayım yeni başladım sayılır cuma akşamı gidicem dr yumurtalara bakıcakCanım hiç belli olmaz ilkte bile tutar belki benimki ikinci ay tuttu şimdiden folikasid kullanın çok etkisi oluyormuş inşallah tutar
Ahhh arkadasim bilmezmiyim ben 1,5 yildir bekliyorum olmuyor...ıgne oldun mu canım sen ıgneyle ne zmana catlıyacagı bellı oluyo ya yanı gun aşırı ılıskı dıyolar belkı de onla alakalı sende çatlama sorunu varsa yumurtanı catlatıyolar ben kendım de ne sorunu olduğunu bıle bılmıyorum herkez ayrı dıyo ıkı doktora gıttım sorun yok bı yıl bekle dıyo dıgerı de sut hormonu yüksek dedı ılac verdı kullandım bı kerelik kullanılıyomus bende kıs var dı ama gectı kı doktor normal kıs çocuk olmasını etkilemez gecınce hamıle kalırsın dedı benım bı tanıdığım bır yıl hıc korunmadı kıs vardı klomen le hamıle kaldı bır yıldan sora ınsallah herkezde ıse yayrar ama ben cok umutsuz bakıyorum sızı üzmek gıbı olmasın ama yedı sekız ay olumsuz la karşılaşınca ılk kez bu ay başladım klomen e ınsallah bendede yarar ınan her gece rüyamda hamıleyım
SAnirim evt cnm sende klomen ve igne oldn degilmi ne zaman regl zamaninKızlar klomenden sonrakı asama asılama mı oluyooo
Canım Bes yada dort gun sonra olmam gerekıyo karnımda on gun onceden agrılar vardı hatta on bes gun yanı ıgneyı vurulslı normalde uc dort gun once agrım baslardı ama bılmıyom umıtsızlıge kapılmakta var ısın sonunda o yuzden herseyın hayırlısı dıyorum hamıle kalırsam benım ıcın buyuk sans olur ama nr bılım pek ınancımda kalmadıSAnirim evt cnm sende klomen ve igne oldn degilmi ne zaman regl zamanin
Bu ay hamile haberlerini alırızbu ay klomen yakı ovulasyon testi ne varsa deneyecem bakalım gerisi takdiri ilahi
canım klomen sonrası iğne vuruldum 36 saat sonra bir ağrı geldi gece uyutmadı ondan sonra ağrım yok hangisi olması gereken acabaKızlar klomen kullandıktan sonra kasık ağrınız oldu mu? benim biteli 4 gün oldu kasıklarım ağırmaya başladı :S
çok tşk ederim Allah razı olsun rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inş..İnşallah canım
Bu ay hamile haberlerini alırız
arkadaşlar perşembe iğne vuruldum 36 saat sonra ağrım oldu bir daha ağrı ve akıntı olmadı bu durumda olan var mı yorumlardan ağrı ve akıntı okuyorum ama bende yok hangisi normal :)