Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Kizlar normal yumurtlamasi olana nie klomen veriliyo daha mi kqliteli oluyo yumurtalar nerak ediyorm
Yumurta catlamıyo olabılır cnm yada catladıgı zamanı bılemedıklerı ıcın belkı klomen daha kolaya kacılıo olabılır bıde klomenle daha cok gelıstıgını duymustummm benım ıkı tane gelıstı ama bakalım hastalıgıma bes gun kaldı ınsallah hamıleyımdırrr

Ben
Yumurta catlamıyo olabılır cnm yada catladıgı zamanı bılemedıklerı ıcın belkı klomen daha kolaya kacılıo olabılır bıde klomenle daha cok gelıstıgını duymustummm benım ıkı tane gelıstı ama bakalım hastalıgıma bes gun kaldı ınsallah hamıleyımdırrr
Ins cnm hamilesndir bende cikolata kisti ve catlama sorunu var normaldede bi yumurtam oluyodu klomenlede bi yumurtam oldu klomenin bana ne faydasi olduki?

Ben

Ins cnm hamilesndir bende cikolata kisti ve catlama sorunu var normaldede bi yumurtam oluyodu klomenlede bi yumurtam oldu klomenin bana ne faydasi olduki?
ıgne oldun mu canım sen ıgneyle ne zmana catlıyacagı bellı oluyo ya yanı gun aşırı ılıskı dıyolar belkı de onla alakalı sende çatlama sorunu varsa yumurtanı catlatıyolar ben kendım de ne sorunu olduğunu bıle bılmıyorum herkez ayrı dıyo ıkı doktora gıttım sorun yok bı yıl bekle dıyo dıgerı de sut hormonu yüksek dedı ılac verdı kullandım bı kerelik kullanılıyomus bende kıs var dı ama gectı kı doktor normal kıs çocuk olmasını etkilemez gecınce hamıle kalırsın dedı benım bı tanıdığım bır yıl hıc korunmadı kıs vardı klomen le hamıle kaldı bır yıldan sora ınsallah herkezde ıse yayrar ama ben cok umutsuz bakıyorum sızı üzmek gıbı olmasın ama yedı sekız ay olumsuz la karşılaşınca ılk kez bu ay başladım klomen e ınsallah bendede yarar ınan her gece rüyamda hamıleyım

ıgne oldun mu canım sen ıgneyle ne zmana catlıyacagı bellı oluyo ya yanı gun aşırı ılıskı dıyolar belkı de onla alakalı sende çatlama sorunu varsa yumurtanı catlatıyolar ben kendım de ne sorunu olduğunu bıle bılmıyorum herkez ayrı dıyo ıkı doktora gıttım sorun yok bı yıl bekle dıyo dıgerı de sut hormonu yüksek dedı ılac verdı kullandım bı kerelik kullanılıyomus bende kıs var dı ama gectı kı doktor normal kıs çocuk olmasını etkilemez gecınce hamıle kalırsın dedı benım bı tanıdığım bır yıl hıc korunmadı kıs vardı klomen le hamıle kaldı bır yıldan sora ınsallah herkezde ıse yayrar ama ben cok umutsuz bakıyorum sızı üzmek gıbı olmasın ama yedı sekız ay olumsuz la karşılaşınca ılk kez bu ay başladım klomen e ınsallah bendede yarar ınan her gece rüyamda hamıleyım
Hamile kalırsan yaz mutlaka bende ilk kez kullandım klomeni dün bitti. Sende tutarsa ilk denemede umut olucak benim içinde :)

arkadaşlar perşembe iğne vuruldum 36 saat sonra ağrım oldu bir daha ağrı ve akıntı olmadı bu durumda olan var mı yorumlardan ağrı ve akıntı okuyorum ama bende yok hangisi normal :)

Hamile kalırsan yaz mutlaka bende ilk kez kullandım klomeni dün bitti. Sende tutarsa ilk denemede umut olucak benim içinde :)
Canım hiç belli olmaz ilkte bile tutar belki benimki ikinci ay tuttu şimdiden folikasid kullanın çok etkisi oluyormuş inşallah tutar

Canım hiç belli olmaz ilkte bile tutar belki benimki ikinci ay tuttu şimdiden folikasid kullanın çok etkisi oluyormuş inşallah tutar
Dr verdi kullanıyorum ama onun hamileliğe bir etkisi varmı bilmiyordum. Birde aynı zamanda matofin kullanıyorum. Bakalım henüz yolun başındayım yeni başladım sayılır cuma akşamı gidicem dr yumurtalara bakıcak

Ahhh arkadasim bilmezmiyim ben 1,5 yildir bekliyorum olmuyor...

SAnirim evt cnm sende klomen ve igne oldn degilmi ne zaman regl zamanin
Canım Bes yada dort gun sonra olmam gerekıyo karnımda on gun onceden agrılar vardı hatta on bes gun yanı ıgneyı vurulslı normalde uc dort gun once agrım baslardı ama bılmıyom umıtsızlıge kapılmakta var ısın sonunda o yuzden herseyın hayırlısı dıyorum hamıle kalırsam benım ıcın buyuk sans olur ama nr bılım pek ınancımda kalmadı

Kızlar klomen kullandıktan sonra kasık ağrınız oldu mu? benim biteli 4 gün oldu kasıklarım ağırmaya başladı :S

Kızlar klomen kullandıktan sonra kasık ağrınız oldu mu? benim biteli 4 gün oldu kasıklarım ağırmaya başladı :S
canım klomen sonrası iğne vuruldum 36 saat sonra bir ağrı geldi gece uyutmadı ondan sonra ağrım yok hangisi olması gereken acaba :KK70:

Benım de ıgneyı vuruldugum gunden berı agrı var bu arada klomen zaten yumurta bıyuttgu ıcın agrı yapıyo cok sora catlarkendr yapıyo dedı doktorummm benım hastalıgıma ıkı gun kaldı. Sabırsızlıkla bejlıyorummm

Benım de ıgneyı vuruldugum gunden berı agrı var bu arada klomen zaten yumurta bıyuttgu ıcın agrı yapıyo cok sora catlarkendr yapıyo dedı doktorummm benım hastalıgıma ıkı gun kaldı. Sabırsızlıkla bejlıyorummm

Kızlar hamıle lık testını nezaman yapayım. Ya hastalıgım gecıncemı bugun dayanamdım saat dort gıbı yaptım nrgatıf cıktı ama hastalıgıma ıkı gun var bu etkılemıs olabılırmı eger hamıle. Deılsem karnımdakı bu agrılar neyın nesııı fıkrı olannn

arkadaşlar perşembe iğne vuruldum 36 saat sonra ağrım oldu bir daha ağrı ve akıntı olmadı bu durumda olan var mı yorumlardan ağrı ve akıntı okuyorum ama bende yok hangisi normal :)

selam canım ben bu ay klomen kullandım 1 yıl oldu bebeğimiz olmadı. en sonunda doktor klomene başlattı...
kullandım doktor da sürekli takip etti 2 güne bir ultrasonla baktı yumurtalarım 4 taneydi hangisi ne kadar büyüdü diye baktı hep sağiolsun. çatlatma iğnsini de yaptı 20 mm yyakındı yumurtam iğneyi geçen hafta cuma oldum. yani 6 gün oldu. o gün akşamı kasıklarım cok agrımıstı. cumartesıden baslayıp o gun bu gün gün aşırı calısmalar devam edıyor. 2 gün önce yıne kasıklarım agrıdı adet sancısı gıbı. arkadasım ebe o normal oldugunuu dedı catlıyor yumurtaların dedı 2 gun oncede yumurtlamıs olabılırmısım. nıyetımızı aldık elımızden gelenı abartmadan yapıyoruz ve tevekkul edıyoruz rabbım bızım ıcın en hayırlısını versın ınsallah. rabbım kucagımızı bos bırakmasın ınsallah burda ısteyen herkes bebıslerıne kavusur.

X