Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Öfff eşim yurtdışına çıkınca klomende yalan oldu bu ay bşlayacaktm klomene ki eşim yurt dışınıa gitti reglm başlamadan 3.günü gel demişti doktor kist yapmicgndn emin olsam bende kendm kullanacm ama zaten çikolata kisti var bide klomen kist yaparsa iyice zora girer benim bebiş işim ne yapalm herşeyde vardr bi hayır demi ama

Kızlar hastalıgıma daha var on altısı falan belırtısıde ıkı uc gun once baslat ama sankı agdet olcak gıbı sag tarafımda agrı var baska bı belırtı yok bıkac gundur cok fecı gaz yspmaya basladı bılgısı olannn

Kızlar hastalıgıma daha var on altısı falan belırtısıde ıkı uc gun once baslat ama sankı agdet olcak gıbı sag tarafımda agrı var baska bı belırtı yok bıkac gundur cok fecı gaz yspmaya basladı bılgısı olannn
Canım belklemekten başka çaren çok sıkıntı bekleme donemindesin bende bu zamanlarda bi stres halindeydim acaba hamilelikmi adetmi diye az kalmış biraz daha sabret bendede böyle oldu insan aradaki farkı zor ayırt ediyor inşallah hamilesindir

Zaynap canım çok şükür hamileyim bugün çift çizgiyi gördüm,rabbim inşallah tüm isteyenlere versin herkes tatsin bu duyguyu içinde duamin sende varsın en kısa zamanda hayırlısiyla alırsın kucağına
Canım bana da dua et olurmu 1 yıl oldu benimde daha yeni başladım tedaviye. Hamilenin duası kabul olurmuş :)
sende evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Canım bana da dua et olurmu 1 yıl oldu benimde daha yeni başladım tedaviye. Hamilenin duası kabul olurmuş :)
sende evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
İnşallah canım şuna inanki insan ne kadar istesede cabalasada muhakkak bi zamani var hiçbir nefes ne fazla ne eksik aslında ben şunu kullandım şundan sonra hamile kaldım demek bile yanlış olur Rabbim ol dediyse olur inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı çocuklar versin sana,tüm arkadaşlara

H
Hangı hastaneye gıdıyosun cnm
Ben ziya cetine gidiyorum cok arastirdim mukemmel bir dr para goz bir insanda degil bursanin en iyi doktoru diyebilirim eskiden zubeyde hanimda gorev yapiyorrmus sonradan muayenehane acmis cekirge konur hastansinin karsisinda. Senin ne problemin var .?

3 ay arka arkaya kullandıktan sonra ara verilmesi gerekiyor. çünkü her ay doz arttırılıyor. 3ay sonra 1 aylık vücut dinlendiriliyor sonra ilk etaptaki dozdan başlanılarak tekrar 3 ay kullanılıyor. ama tabi ilk kullanımda da olumlu sonuç verebilir. ben 1 sene boyunca denedim sanırım 6. denememde hamile kalmıştım düşük yaptım sonra vücudum toparlanınca tekrar klomene başladığımın 3. ayı tekrar hamile kaldım. çok şükür şimdi anneyim.
yani 1. dozda olmadı diye stres yapmayın. Allah hayırlısını nasip eylesin

merhaba arkadaslar, buraya geçen hafta yazmıştım progesteronum 21. gün 0.89 çıktı diye bu ay adet olunca dra gidecektim ilk defa klomene başlayacaktım ama hala adet olmadım :S 31-32 de olurum bugün 37. gün acaba stresmi yaptım ki, sonuçta yumurta olmamıştı off yaa :KK43:

merhaba arkadaslar, buraya geçen hafta yazmıştım progesteronum 21. gün 0.89 çıktı diye bu ay adet olunca dra gidecektim ilk defa klomene başlayacaktım ama hala adet olmadım :S 31-32 de olurum bugün 37. gün acaba stresmi yaptım ki, sonuçta yumurta olmamıştı off yaa :KK43:
Belli olmaz bence test al dene için rahat etsin

Canım klomen en fazla üç ay mı kullanılıyor doktor bana 3 ay deneriz falan dedi de ama çatlatma iğnesi vururuz demedi doktor sadece bu salı gitmiştim haftaya salı gel dedi
Canım kimi birinci ay,kimi ikinci,üçüncü diye degişe biliyor sende inşallah üçüncüde hamile kalırsınız.ben ikincide kaldım
Canım kimi birinci ay,kimi ikinci,üçüncü diye degişe biliyor sende inşallah üçüncüde hamile kalırsınız.ben ikincide kaldım
cnm verdiqin bilqi icin cok tsk ederm inşallah hamile kalirimm :-D

Kızlar ben artık cok sıkıldım ya her gece ruyamda kendımı hamıle gorjyorum ama gene yok grne yok hastalıgıma az kaldı karın agrılarım vardı zaten ama goguslerım falan hıc sısmedı buyuk ıhtımal kis yaptı dıye dusunuyorum cunku cok agrım oluyo ıkı taraftada. Npcan bılmıyom acaba olurına mı bıraksam ya boyle belırtısı olan varmı ne neyın sancısı ayırt edemıyomm

Kızlar ben artık cok sıkıldım ya her gece ruyamda kendımı hamıle gorjyorum ama gene yok grne yok hastalıgıma az kaldı karın agrılarım vardı zaten ama goguslerım falan hıc sısmedı buyuk ıhtımal kis yaptı dıye dusunuyorum cunku cok agrım oluyo ıkı taraftada. Npcan bılmıyom acaba olurına mı bıraksam ya boyle belırtısı olan varmı ne neyın sancısı ayırt edemıyomm
Canım her insanın göğsü şişmez benim iki gebeligimde göğsüm bir gr şişmedide,agrimadida aynı adet ağrısi gibi ağrılarim oldu belim ağrıdi bu hamilelikte tam tersi göğüslerim müthiş ağrıdi halende ağrıyor,belim hiç ağrımadi ,bence oluruna bırak ümitsizlige sakın girme vücut psikolojik olarak vücudun dengesi değişiyor kaç gün var adetine

Canım her insanın göğsü şişmez benim iki gebeligimde göğsüm bir gr şişmedide,agrimadida aynı adet ağrısi gibi ağrılarim oldu belim ağrıdi bu hamilelikte tam tersi göğüslerim müthiş ağrıdi halende ağrıyor,belim hiç ağrımadi ,bence oluruna bırak ümitsizlige sakın girme vücut psikolojik olarak vücudun dengesi değişiyor kaç gün var adetine
bes gun falan var. Canım ne bılım omur boyu olmuvak gıbı gelıyo uzuluyorum etrafımdakı herkrzın cocugu var. :$

X