- 5 Şubat 2015
- 1.740
- 847
sağolasın canım cevap için inş bebişlerimizi kucağımıza alırız en kısa zamanda vallla ben korkmaya başladım yumurtalarım iki taneydi 19 mm 36 saat sonra bi ağrım oldu bir daha yok ya çatlamamışsakist oluşma ihtimali olur mu o zaman yeniyim yorumların birinde okumuştum öyle oluyormuş sanırım çatlamayıncaselam canım ben bu ay klomen kullandım 1 yıl oldu bebeğimiz olmadı. en sonunda doktor klomene başlattı...
kullandım doktor da sürekli takip etti 2 güne bir ultrasonla baktı yumurtalarım 4 taneydi hangisi ne kadar büyüdü diye baktı hep sağiolsun. çatlatma iğnsini de yaptı 20 mm yyakındı yumurtam iğneyi geçen hafta cuma oldum. yani 6 gün oldu. o gün akşamı kasıklarım cok agrımıstı. cumartesıden baslayıp o gun bu gün gün aşırı calısmalar devam edıyor. 2 gün önce yıne kasıklarım agrıdı adet sancısı gıbı. arkadasım ebe o normal oldugunuu dedı catlıyor yumurtaların dedı 2 gun oncede yumurtlamıs olabılırmısım. nıyetımızı aldık elımızden gelenı abartmadan yapıyoruz ve tevekkul edıyoruz rabbım bızım ıcın en hayırlısını versın ınsallah. rabbım kucagımızı bos bırakmasın ınsallah burda ısteyen herkes bebıslerıne kavusur.