merhaba arkadaşlar. ben 1 aylık anneyim. pko hastasıydım 1 - 1 buçuk sene kadar inofolik kullandım. ve klomen kullanarak yumurtalarımı güçlendirdim. faydasını görürsem buraya yazacağım diye niyetlenmiştim. hep sorunlular yazıyor kimse dönüt yazmıyor çocuğu olan neden dönüp buraya yazsın ki diye düşünürdüm. çok şükür klomenden çok memnun kaldım. tabi kullanır kullanmaz ilk ilaçta olmadı. biraz sabırlı olmak lazım. Allah'ta kısmet edecek tabii ki. her ay dozunu arttırarak 3 ay boyunca kullanıyordum sonra 1 ay ara veriyordum. tabii ki klomeni kullandığım her ay çatlatma iğneside vuruluyordum. hiç de inancımın olmadığı bir anda oldu. bayanın psikolojisinden öte erkeğin inanması lazım. suçu kendinizde aramayın. çok şükür şimdi tatlı bir kızım var. Allah hak edip isteyen herkese nasip eylesin inşallah. bazı kişilere kist yapıyormuş hiç canınızı sıkmayın geçici kistler onlar ben hamileyken kocaman kistim vardı eridi gitti çok şükür. içtiğim zaman klomeni gözümde kararma yapardı onun dışında hiç bir zararını görmedim. test konusuna gelirsek ben adetimin 28. günü içimde ufak bir kasılma hissettiğim için test yaptım azıcık bir çizgi vardı ondan bi hafta önce test yaptığımda negatif sonuç çıkmıştı. emin olmak için hemen kan testi yaptırdım o mutlu sonuca çok şükür ulaştım.
kısacası klomeni tavsiye ediyorum umarım sizde en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. bi faydam olabildiyse ne mutlu bana. sevgi ve saygılarımla...
kısacası klomeni tavsiye ediyorum umarım sizde en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. bi faydam olabildiyse ne mutlu bana. sevgi ve saygılarımla...