Eger tedavilere cvp verilmezse öyle bi teshis koyarlar heraldeÂmin inşallah. Sebepsiz infertilite mi sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger tedavilere cvp verilmezse öyle bi teshis koyarlar heraldeÂmin inşallah. Sebepsiz infertilite mi sizin
Doktor öyle bisiy demediÂmin inşallah. Sebepsiz infertilite mi sizin
mrb cnm benim de salı biticek yeni başladım, baktım bu konuda bi kaç yere sıkıntı yok diye anladımMerhabalar kızlar bende pko hastasıyım bu ay ilk defa klomen ve cyclo progynova kullanmaya başladım pazartesi klomen bitince doktora gideceğim bakalım yumurta oluşacak mı. Size bişey soracağim klomen kullanırken ilişkiye girmekte sıkıntı var mı?
mrb cnm benim de salı biticek yeni başladım, baktım bu konuda bi kaç yere sıkıntı yok diye anladım
Bende adet olmayı bekliyorum 3.günden itibaren klomen kullanmaya başlayacağım bende..çok stres oldum.doktor yumurtalara bakıcam çatlamamışsa iğne yapacağım dedi..rabbim bu çabaları boşa çıkarmaz inş
Can'ım inş klomenle kalırız çok yoruldum artık ben. Ben bugün adet gördüm öğleden sonra Dr a gideceğim klomen başlayacak galiba merak ediyorum. Pco yum ben de aşılamayla kalmıştım hamile ama Dr değiştirmek zorunda kaldım bu da klomenle başlayacak.
Anlatayım canım adetliyken gidiyorsun 1.2.3. Veya 4. Gün adetinin. Ultrasona giriyorsun ilaç öncesi bakıyorlar sonra ilaç yazıyor sana doktor ve adetinin 5. Gününden itibaren iç diyor beş gün boyunca bir tablet veya iki tablet hastaya göre değişiyor söyler sana. Sana gün vericek işte adetin bitikten bikaç gün içinde bir gün belirleyip cagırıcak seni ve takip başlayacak. İki günde bir veya üç günde bir cagırıcak seni duruma göre bakacak yumurta istenilen boyuta ulaşırsa kendiliğinden çatlamazsa çatlatma iğnesi yapacak. Tabi kaç yumurtanın büyüdüğüne bakıcak ikiden fazla yumurtan büyürse iptal ederKızlar daha önce iki kere aşılama yapıldı. ikinci de gebe kaldım ama erken doğum oldu yaşamadı malesef. Dr bu ay klomen başlayacağım dedi uygulama şekli Nasıl oluyor sık sık kontrole gidiliyor mu?çatlatma iğnesi uygulanıyor mu? Kullanan varsa süreci anlatsa?
Can'ım ben önceki tedavimde aşılama ile başladım. Hamile kaldım ama kaybettim. Başka bi Dr a gidiyorum şimdi klomeni kullanalım işe yarayıp yaramadığına bakalım sonra aşılama dedi. Klomenle gelişiyor ise aşılamaya gerek yok dedi. Başka bir Dr da niye ilk klomen vermedi ki demişti. Yani bir kere olsun klomen kullanıp sonra aşılama daha mantıklı bi sıralama.Arkadaşlar merhaba Benim sizlere bir sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim ben pco lu değilim ancak yumurtalarımın yeterince büyümediğini öğrendim eşimin sperm sayısı da ml 12 milyon diğer değerleri güzel doktor aşılama dedi ancak ben biraz klomen ile denemek istedim durumu bu şekilde olup kolmenle hamiler kalan var mı acaba?
Anlatayım canım adetliyken gidiyorsun 1.2.3. Veya 4. Gün adetinin. Ultrasona giriyorsun ilaç öncesi bakıyorlar sonra ilaç yazıyor sana doktor ve adetinin 5. Gününden itibaren iç diyor beş gün boyunca bir tablet veya iki tablet hastaya göre değişiyor söyler sana. Sana gün vericek işte adetin bitikten bikaç gün içinde bir gün belirleyip cagırıcak seni ve takip başlayacak. İki günde bir veya üç günde bir cagırıcak seni duruma göre bakacak yumurta istenilen boyuta ulaşırsa kendiliğinden çatlamazsa çatlatma iğnesi yapacak. Tabi kaç yumurtanın büyüdüğüne bakıcak ikiden fazla yumurtan büyürse iptal eder
Haklısın ben de böyle düşündüm ancak işte biz de sperm düşüklüğü varya o düşündürüyor beniCan'ım ben önceki tedavimde aşılama ile başladım. Hamile kaldım ama kaybettim. Başka bi Dr a gidiyorum şimdi klomeni kullanalım işe yarayıp yaramadığına bakalım sonra aşılama dedi. Klomenle gelişiyor ise aşılamaya gerek yok dedi. Başka bir Dr da niye ilk klomen vermedi ki demişti. Yani bir kere olsun klomen kullanıp sonra aşılama daha mantıklı bi sıralama.