Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Haklısın ben de böyle düşündüm ancak işte biz de sperm düşüklüğü varya o düşündürüyor beni
Evet aşılamada iyiler seçiliyor ve yakına bırakılıyor o açıdan aşılama mantıklıdır belki bi eksisi yok cnm ben aşılamalarımda olumlu sonuç aldım hep sadece rahatsızlığım farklı

Merhaba arkadaşlar
Bugun yumurta takibi için klomen yazdı doktorum ama ilacı yazmadan önce alttan muayene yaptı da neden baktı acaba ? Ben sadece ilaç yazıcak sandım ama muayene beklemiyordum. Sebebini bilen var mı
Can'ım kist varsa büyütürmüş ondan olmadığından emin olmak istemiştir

Kozlar merhaba biz de 8 aydır bebek istiyoruz geçen ay klomen kullandım yumurta çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı ,bugün regl oldum doktoru aradım o da bana gelmeme gerek Yok sen klomen kullan bi daha çatlatma iğnesi yapmayız 3ay filan bu şekilde kullan dedi.başka doktora gitmeliyim siye düşünüyorum sıkıntı yok diyor fakat neden olmuyor söylemiyor!
Can'ım klomenden sonra bi Dr a muyayene ol derim kist oluşabiliyormuş kullandıktan sonra. Tekrar klomen kullanacaksın bu kez kistin varsa büyüyecek. Dr un bana böyle anlatmıştı ilk ay olmadı kistin var mı bakar ona göre başlarız dedi

Kızlar merhaba bende klomen kervanına katıldım beş aydır bebişimiz olmuyor yeni evliyiz ama herkes soruyor.. Ailemdede gec oldugu icin bebek erkenden gittim doktora bi sorun göremedi klomen başlattı insallah hepimiz bebişli hamişler kervanına katılırız

Günaydın kızlar. Bu ay bende klomene başlayanlardan olacagim. Bugun regl oldum yarın doktorum klomene başlatıyor. Cok uzun zamandan beri bekliyoruz artik hayırlısı:) herkesin bu ay mutlu haberi almasi dilegile

Kızlar merhaba kasım ayında bende klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulmadim kendiliğinden çatladı zaten ve o ay gebe kaldım daha sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim 3 Aralık adetle birlikte düştü :KK43: 2 aydır da adetin düzensiz ocakta 4 gün geçti normalde 31 inde olmam lazımdı bu ay da 2 gün gecikti test yaptım negatif acaba kimyasal dan dolayı mı yoksa klomenden mı gecikiyor anlamadim böyle birşey yaşayan varmi

Kızlar merhaba kasım ayında bende klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulmadim kendiliğinden çatladı zaten ve o ay gebe kaldım daha sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim 3 Aralık adetle birlikte düştü :KK43: 2 aydır da adetin düzensiz ocakta 4 gün geçti normalde 31 inde olmam lazımdı bu ay da 2 gün gecikti test yaptım negatif acaba kimyasal dan dolayı mı yoksa klomenden mı gecikiyor anlamadim böyle birşey yaşayan varmi
Cnm kimyasalda Hcg kaça yükseldi benim henüz düşük be kimyasaldan şüpheleniyorum. 97

Bende 5 gündür klomen kullanıyorum.. bakalım pazartesi doktora gidicem doktorum ultrasonda bakacakmış yumurtalarımın büyüklüğüne.. ne söyleyecek ilerleyen süreçleri merak ediyorum doğrusu..

Bende 5 gündür klomen kullanıyorum.. bakalım pazartesi doktora gidicem doktorum ultrasonda bakacakmış yumurtalarımın büyüklüğüne.. ne söyleyecek ilerleyen süreçleri merak ediyorum doğrusu..
yumurta klomene istenen tepkiyi verirse catlatma ignesi kullandirip belirli gunlerde iliski onerecek eger asilama islemi icin ugrasmiyorsaniz

Meraba bayanlar bende klomen e başladım 2. Gün bugün 30 kasımda kontrole gidicem bakalım dr. Ne dicek yalnız bi sorum var klomen bel ağrısı yaparmı 2 gündür belim felaket ağrıyo sağ taraf özellikle bacağımı kasıyo böyle şikayetleri olan varmı aranızda ???

Merhabalar arkadaslar ben de ikinci ayım olarak klomen kullandım.... yumurtalarım sağda 3 adet 28-19-18 mm ve solda 2 adet 15 ve 16 mm... Yarın sabah 10.00 iğnemi olacam...Bu benim için son bir yıl hiçbişi yapamıcam...Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Kizlar ne dusuncemi şaşırdım.cok kotuyum yine yatis oldu.kanama icin dert yanarken bugun baska doktor suyun bitmek uzere diyo.kafayi yiycem

Merhabalar arkadaslar ben de ikinci ayım olarak klomen kullandım.... yumurtalarım sağda 3 adet 28-19-18 mm ve solda 2 adet 15 ve 16 mm... Yarın sabah 10.00 iğnemi olacam...Bu benim için son bir yıl hiçbişi yapamıcam...Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Meraba cnmm geçmiş olsun hayırlısı olsun senin adınada hepimiz adınada moralini yüksek tut herşey istediğin gibi olur inş bişiy sorucam ben klomen ilk kez kullanıyorum 2. Günüm ama dünden beri kasık ağrılarını unuttum belimin ağrısından ve şuan yatıyorum ayaklarımın üzerine basamıyorum ağrıdan bu ilaçtan dolayı olabilirmi acaba sende böyle bi etki yapmışmıydı ???

Sağol canım benim iyi dileklerin için Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah . . Ben hapı içerken hiç ağrı yazamadım...Bugün iğne olucam sağ taraf fena ağrıyor ilaç kullanırken olmaz heralde canım daha 2. Gün bi de... :KK43:
Meraba cnmm geçmiş olsun hayırlısı olsun senin adınada hepimiz adınada moralini yüksek tut herşey istediğin gibi olur inş bişiy sorucam ben klomen ilk kez kullanıyorum 2. Günüm ama dünden beri kasık ağrılarını unuttum belimin ağrısından ve şuan yatıyorum ayaklarımın üzerine basamıyorum ağrıdan bu ilaçtan dolayı olabilirmi acaba sende böyle bi etki yapmışmıydı ???

Sağol canım benim iyi dileklerin için Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah . . Ben hapı içerken hiç ağrı yazamadım...Bugün iğne olucam sağ taraf fena ağrıyor ilaç kullanırken olmaz heralde canım daha 2. Gün bi de... :KK43:
Hmmm anladım cnm walla ara ara kasıklarım ağrıyo da belim tutuk yani şuan çok afedersin wc ye bile gidemiyorum onu geçtim yataktan kalkamıyorum noldu birden anlamadım ilaçmı yapıyo acaba dedim de kas gevşetici iğne yaptırsam bi zararı olurmu acaba ??

Hmmm anladım cnm walla ara ara kasıklarım ağrıyo da belim tutuk yani şuan çok afedersin wc ye bile gidemiyorum onu geçtim yataktan kalkamıyorum noldu birden anlamadım ilaçmı yapıyo acaba dedim de kas gevşetici iğne yaptırsam bi zararı olurmu acaba ??
Yok bence yaptırma biraz dayan canım biliyorum nasıl bir ağrı yaşadığını ama dayan bence ama tabi daha da kötü olursa doktora danış

X