Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Yok bence yaptırma biraz dayan canım biliyorum nasıl bir ağrı yaşadığını ama dayan bence ama tabi daha da kötü olursa doktora danış[/QUOTE
Saol cnm bende öyle düşündüm dayanmaya çalışıyorum ama eşim biraz evhamlı duramıyo seni böyle görmeye alışkın diilim diyo

amh 0.01 aret beye başladım klomen verdi bana .adet olmaya başladım hafiften. acaba iyi birşey mi kanama olması. normalde fsh yüksek bende 45 60 larda ilaçla adet olurdum. 41 yaşındayım. acaba klomenle adet görmeye başlamam iyi mi yumurtam çıkarmı. genelde çıkmıyor yumurta bende. veya büyümüyor

mrb canm bende klomen kullanıyorum bu 2. ayım geçen ay günde 2 kullandım bu ay gnde 3 klomen yumurta büyümesnde yardımcı olmak için veriliyor genelde pkolu hastalarda bendehiç bi yan etkisi olmadı hatta gebelk olmadığı için reglm düzene girdi umarım bu ay olr bekliyorum bana çatlatma iğneside verdi bakalm allah isteyen hrkese versn
Pko görünümü mü var sende yoksa sendromumu canım bide 2.ayim demissin geçen ay catlatma iğnesi vermismiydi

Kizlar ilk klomenimi kulandim ama tedavim yarim kaldi ymurtalrm yeteri buyuklugu gelmedi dedi dktr uzuldm devam etmedik catlatma ignesi vurmadi yumurtalarim catlamaz diye cok korktm kist olusuer diye ama allahima cok sukur olmamams kist ve 5 haftalik hamileyim suanda cok mutluyum saskjnim duygularm karsti ❤❤ allahm isteyen herkese nasip etsin kkmseyi bu duygidan mahrum etmesin her duamda allahm bbek sahibi olmak icin cabalayan herkese yardimci ol diye

merhaba. ben de ailem dışında kimseyle paylaşmıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra herkes bebek var mı diye sormaya başladı, düşünmüyoruz deyince korunma, bebeğin olmaz diyorlardı. şimdi bebek istediğimi fakat hamile kalamadığımı söylersem, biz sana söylemiştik derler. inş. hepimizin olur cnm..
Canm hapla korundun eger oyleysr kimseye kulak asma bende1 sene kullandim baanda aynisini dediler cok uzuldm ama hic alakasi yokk onjnla ben suan gebeyim cok sukur ve hapi birakali sadece 6 ay falan olmustu zaten 1 ay denedk hemen tutdu cok sukur sadece yumurtalarm tembeldi onun icin adet alamiyrdm onu hapla duzene koyduk vr grnr onu dogum kntrol hapyla yaptm dusun , ve klomen kulandm yarm kaldi tedavi yeteri buyukluge gelmedi diye catlatma ignesi bile vrmadi doktr .. korktm bnde catlamaz kist olusur diye ama cok skur olmafi ve hamileyim5 haftalikk... bunlari seni rahatlagtmak icin soyluyorum cnku ne kadar cok stres o kadar uzar hamile kalman relax ol ve akisina birak soranlarada oluruna biraktik olursa allahtan de rahatla

tekrar kontrol için çağırdı bakalım ne dicek ozaman da böyle yaparsa değiştiririm.Aslında çok samimi kibar bi adam öyle tersleme falanyapmaz ama sorunumla ilgili bi açıklama yapmıyo.klomeni verirken sadece nasıl kullanacağımı acıkladı neden verdi ne işe yarar bu ilaç bi açıklama yapmadı. ben herşeyi burda öğrendim.kontrole gittiğimdede iğne verecek ozaman burda yazılanlara göre.:)
aynı benimde açıklma yapmadı buran öğreniyorum özele gidiyorum bir ton para daha başındayım birde değiştirsem mi acaba doktora

Arkadaşlar yardım edin yarin bebek olmuyor diye doktora gideceğim ilk muayenede neler yapıyorlar biraz korkuyorum

Arkadaşlar yardım edin yarin bebek olmuyor diye doktora gideceğim ilk muayenede neler yapıyorlar biraz korkuyorum
Önce tahlil istiyor aç karnına uygun görürse ilaç veriyor bir hafta sonra tekrar gidiyorsun. Adetliyken git bence.

Ne zamandır olmuyor bu arada canım

Kızlar klomen kullandım bu ayda kontrole gittim 1 yumurta cevap vermiş diğerleri de nazlı dedi . Benim durumda olan varmı sonuçta bir yumurta yeterli ama şansımız düşük yinede çok şükür benim durumda olup hamile kalan var mı acaba

arkadaşlar yeni üyeyim. klomen ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. 14 aydır bebek istiyoruz. doktorum klomen verdi. günde 2 tane, 5 gün kullanacam. adetimin 16. gününden itibaren de progestan kullanacam. klomenin bir zararı varmı, kiste neden olabiliyormuş sanırım. forumda klomen kullanan bazı arkadaşlar yumurtlama döneminde doktora gidip yumurta oluşup oluşmadığına büyüklüğüne baktırmış. benim doktorum adet görmezsen gelirsin, kist oluşmazsa klomene devam ederiz dedi. yumurtlama döneminde gitmem gerekiyormu aceba?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun canım umarım herse y gönlünce olur. bende klomeni 2 ay kullandım aynı senin gibi 5 gün kullandım ama gebelik yok malesef bu ay 3. kullanacam ama beni doktorum hic cagarmadı yumurtalara falan bakmadı adet olmazsan gel dedi sadece🙄bu ayda olmazsa artik başka bir çaresini bulacaz zaten klomen maximum 3 kez kullaniliyor Allah herkesin gönlün e göre versin diyelim.

Merhaba bende 5 aylık evliyim hiç korunmadım olmadı doktora gittim klomen verdi ama tekrar gel çatlatma iğnesi veya herhangi bişey olacak demedi sadece bu ilacı kullanmam gerektiğini söyledi tek başına kullanılan bi ilaç mı yani iğne olmadan

Gordum yazmadan gecemedim.. klomen bende rahim inceligi yapti 10 mm olan rahim kalinligim 5.5 e indi kalinlastiramadim bi sure ve femaraya gecti. Embriyolog arkdasim var tup bebek merkezinde calisiyo bursada ve soyledigimde tepki gostermisti klomenin artik kullanimdan kalktigini, tercih edilmedigini niye doktorumun onu verdigini falan sordu kızdi. Keske kullanmasaydim dedim ustunden bir sene gecti benim rahmim anca 8mm oldu. Diyecegim su ki arkadaslar klomen yazarsa doktorunuza soyleyin direk femara yada baska bseyle baslayin tedavinizi bebek hayallerinizi geciktirmeyin

Gordum yazmadan gecemedim.. klomen bende rahim inceligi yapti 10 mm olan rahim kalinligim 5.5 e indi kalinlastiramadim bi sure ve femaraya gecti. Embriyolog arkdasim var tup bebek merkezinde calisiyo bursada ve soyledigimde tepki gostermisti klomenin artik kullanimdan kalktigini, tercih edilmedigini niye doktorumun onu verdigini falan sordu kızdi. Keske kullanmasaydim dedim ustunden bir sene gecti benim rahmim anca 8mm oldu. Diyecegim su ki arkadaslar klomen yazarsa doktorunuza soyleyin direk femara yada baska bseyle baslayin tedavinizi bebek hayallerinizi geciktirmeyin

Merhaba hayırlı olsun femara ile mi hamile kaldınız? Bende bu ay ilk defa yumurta takibine başladım doktor direkt femara verdi bugün 5.günüm yarın inşallah gidicem ne diyecek çok merak ediyorum
Başta niye bu kadar pahalı dedim ama faydasını görürüm inşallah sorun yaşamam
Giden para olsun

Merhaba hayırlı olsun femara ile mi hamile kaldınız? Bende bu ay ilk defa yumurta takibine başladım doktor direkt femara verdi bugün 5.günüm yarın inşallah gidicem ne diyecek çok merak ediyorum
Başta niye bu kadar pahalı dedim ama faydasını görürüm inşallah sorun yaşamam
Giden para olsun
Yok maalesef 4 kere klomen ve femara sonrasi ovitrelle denedik sonra 4 asilama en son bu ay tup bebege gectik sukur ilk denemede oldu.. simdi diyorum ki keske hic ugrasmasaymisim.. insallah siz en yakin zamanda kucaginiza alirsiniz benim gibi bekletmez bebis sizi😍

Yok maalesef 4 kere klomen ve femara sonrasi ovitrelle denedik sonra 4 asilama en son bu ay tup bebege gectik sukur ilk denemede oldu.. simdi diyorum ki keske hic ugrasmasaymisim.. insallah siz en yakin zamanda kucaginiza alirsiniz benim gibi bekletmez bebis sizi😍

Amin bende 1 senedir bekliyorum
inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz
Nerden bilecektinki...hayırlısı bu zamanaymış
problem neydi peki

Amin bende 1 senedir bekliyorum
inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz
Nerden bilecektinki...hayırlısı bu zamanaymış
problem neydi peki
Morfoloji yuzde 3 te kaldı onun disinda klomen sonrasi rahim inceligi oldu bizi yavaslatti baya.. oyle boyle derken gecti bir sene. Neyse dediginiz gibi zamani varmis demekki. İsteyen herkes hayirlisiyla kavussun bebegine 🙏

Bende bu ay ikinci kez kullanicam ilkinde çok umutlanmistik.. etraftan gelen baskılar da ayrı bi şey tabi hamile kal artık.. hamile değilbmisin .. bunaliyo insan baskılardan bugün adet oldum bakalım inşallah ikinci tedavim olumlu olur gerçekten yoruldum .. isteyen herkese kucağına almayı nasip eder inşallah 😢🤲

Merhaba rahminiz nasil kalinlasti acaba

X