- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Benimde sol kasığım ağrıdı yumurtam büyümüş ama çatlamadı henüz doktor bana iğne vermediSema kızlar ben de geçen hafta 5 gün klomen kullandım. Perşembe Dr a gittim yumurtalarım oluşmuş pazartesi gel bakalım dedi. Şunu sormak istiyorum bir iki gündür kasiklarimda bi hassasiyet var çok fazla gazım var ve sanki usutmusum gibi kasiklarimda hafif bi agri var. Klomenden dolayı böyle şeyler yaşayan var mı yani kasiklarinda hassasiyet olan. Henüz aşılama yapılmadı sadece ilaç kullandim
Anladım canım benim sol ya da sağ olarak değil genel anlamda kasık bölgemde usutmusum gibi sanki idrarim var gibi sürekli bi dolgunluk var yani. Çatlama iğnesi aldım ben ama Dr henüz vurabilirsiniz demediği için bekletiyorum yarın 10 buçukta gidicem o zaman belli olacak. İnşallah bir sorun olmadan asilamami olabilirimBenimde sol kasığım ağrıdı yumurtam büyümüş ama çatlamadı henüz doktor bana iğne vermedi
İnşallah canım pkon varmı ? Bana neden çatlatma iğnesi vermedi ki doktor ya sadece ilişki günü verdiAnladım canım benim sol ya da sağ olarak değil genel anlamda kasık bölgemde usutmusum gibi sanki idrarim var gibi sürekli bi dolgunluk var yani. Çatlama iğnesi aldım ben ama Dr henüz vurabilirsiniz demediği için bekletiyorum yarın 10 buçukta gidicem o zaman belli olacak. İnşallah bir sorun olmadan asilamami olabilirim
Canım pko yok bende çikolata kisti var. Senin kendiliğinden çatlamasini uygun görmüştür çünkü ilişki önermiş. Ama ben aşılama olacağım o yüzden de yumurta çatladıktan 36 saat sonra aşılama yapılması gerekiyor. Bunun içinde yumurtanın çatladıgi saati bilmek gerekiyor bence o yüzden bana çatlama iğnesi verdiİnşallah canım pkon varmı ? Bana neden çatlatma iğnesi vermedi ki doktor ya sadece ilişki günü verdi
Canım alttan gözle mi muayene yaptı yoksa ultrasonla mi. Eğer gözle yaptıysa rahim ağzına bakmıştır genelde Dr lar ilk defa gittiğinde bakıyor kızarıklık iltihap ya da siğil var mı diye. Eğer ultrasonla baktiysa da yumurtaliklarin durumuna bakmıştır herhangi bir kist ya da benzeri bişey var mı diye. İkisinin de aslında ilacla bi ilgisi yok önlem amaçlı muayene herkese yapıyorlar yaniMerhaba arkadaşlar
Bugun yumurta takibi için klomen yazdı doktorum ama ilacı yazmadan önce alttan muayene yaptı da neden baktı acaba ? Ben sadece ilaç yazıcak sandım ama muayene beklemiyordum. Sebebini bilen var mı
Teşekkür ederim cevabın için :)Canım alttan gözle mi muayene yaptı yoksa ultrasonla mi. Eğer gözle yaptıysa rahim ağzına bakmıştır genelde Dr lar ilk defa gittiğinde bakıyor kızarıklık iltihap ya da siğil var mı diye. Eğer ultrasonla baktiysa da yumurtaliklarin durumuna bakmıştır herhangi bir kist ya da benzeri bişey var mı diye. İkisinin de aslında ilacla bi ilgisi yok önlem amaçlı muayene herkese yapıyorlar yani
Eğer çikolata kisti gibi bi kist olsaydı kesin söylerdi canım çünkü o tip kistler önemli. Ama folukul kist varsa soylemeyebilir k kendiliğinden eriyor. Ben öyle bişey olduğunu sanmıyorum Dr mutlaka açıklardı bişey gorseydi. Dediğim gibi yumurtaliklarin durumuna bakmıştırTeşekkür ederim cevabın için :)
Ultrasonla baktı bişi demedi kist olsaydı söylerdi herhalde dimi. ? Normalde kist falan Yok bende
Bazılarının iğne vurulmadan çatlıyormus o yüzden ilaç bitince gittiğinde bakıcak doktor çatlamadıysa yazacak catladıysa yazmaz zaten. Ben de buralardan okuduklarımla bilgileniyorum doktorum sağolsun konuşmuyor pek fazla.Selam bende 2 yildir evliyim bütün tahlillerim temiz cikti esiminde oyle ama bebek olmadi doktorum klomen verdi adetin 5. Günü gündd 2 tane kullan die ama igneden bahsetmedi sizce catlatma ignesi olmadan işe yararmi klomen???
Benim doktorumda pek konusmaz bugün 2. Günüm 5. Günü basla günde 2 tane 5 gün boyunca kullan bi gün ara ver gün asiri iliskiye girin dedi takip yada iğne yapmicakmisiniz dedim iğne falan olmaz uydurmayin böyle seyler dedi bisiy diyemedim bnde ama napicagimida bilemiyorm takip etseydi yumurtaliklari daha icim rahat olurduBazılarının iğne vurulmadan çatlıyormus o yüzden ilaç bitince gittiğinde bakıcak doktor çatlamadıysa yazacak catladıysa yazmaz zaten. Ben de buralardan okuduklarımla bilgileniyorum doktorum sağolsun konuşmuyor pek fazla.
Benim doktorumda pek konusmaz bugün 2. Günüm 5. Günü basla günde 2 tane 5 gün boyunca kullan bi gün ara ver gün asiri iliskiye girin dedi takip yada iğne yapmicakmisiniz dedim iğne falan olmaz uydurmayin böyle seyler dedi bisiy diyemedim bnde ama napicagimida bilemiyorm takip etseydi yumurtaliklari daha icim rahat olurdu
Ben istanbuldayim şu an tuzla devlet hastanesine gidiyorum göztepe arastirmadada bi doktora gittim tavsiye üzerine o biraz daha ilgiliydi ilacin bittikten sonra gel takip edil iliski günü vericem dedi ben pazar günü kullanmaya basliycam klomeni RABBIM isteyen herkeze nasil etsinİnan benim de bilgim Yok. Ben günde bir tane içicem. İkinciyi içtim. Üç gün daha içip Pazartesi gel dedi ama sebebini nedenini ne yapacagını hiçbirşey söylemedi. Ve üstelik süt hormonuma da baktırıcam dedim. Ya gerek Yok falan dedi. Şoka girdim. Yüksek ama lütfen bakın bir ay ilaç kullandım düşsün diye ve merak ediyorum dedim. Üçüncü ısrarımda tamam dedisinir oldum, ve sinirlenmemem gerekiyor kan vermeden önce çünkü daha yüksek çıkabiliyor. Sabır çektim ve allahım doktorlara muhtaç etme hiçbirimizi dedim
Cok şükür düşmüştü hormonum. Zeynep Kamile gidiyorum ben sen hangi hastaneye gidiyorsun hangi şehirdesin