Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Arkadaşlar meraba
Bn bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve 3 tane 20 mm büyüklgnde yumurtam oluştu ama biz doktorun dedgi tarihte eşimle birlikte olamadık çünkü iş için şehir dışına çıkması gerekyrdu ve şuan adetim 7 8 gün gecikti sadece 1 hafta önce beraber olduk bn hamile oldugumu düşünmyrm ama neden adet olmadım anlamş degilim böle bişey başına gelen var mı

Merhabalar kızlar bende pko hastasıyım bu ay ilk defa klomen ve cyclo progynova kullanmaya başladım pazartesi klomen bitince doktora gideceğim bakalım yumurta oluşacak mı. Size bişey soracağim klomen kullanırken ilişkiye girmekte sıkıntı var mı?

mrb cnm benim de salı biticek yeni başladım, baktım bu konuda bi kaç yere sıkıntı yok diye anladım

Merhaba arkadaşlar klomen 4. Günü bugun benim. Yarın son ilacı içicem. Yumurta kaç tane olmalı en az ve en fazla ? Ve kaç mm olmalı en az ve en fazla ? Bilginiz varsa paylaşırmısınız

Merhaba arkadaslar ben de yeni katıldm aranıza 2 bucuk senedır evliym 1bucuk senedir korunmuyorz olmadı bebegmz bu ay adetimin 4.gunü klomen kullanmaya basladım 5 gun gunde bi tane kullandm adetin 14.günü cuma günü doktora gittim doktor ck sasırdı ilk kullanısıma ragmen 5 ,6 tane yumurta alsms ve büyük oldugunu söyledi ama ne milimden ne de catlatma ignesinden bahsetti gün asırı devam edin ilşkiye dedi pazartrsi gel bi daha bakalım dedi inş benimde olur bu ay cok umutlandım bnim gibi olan var mı acabaa yazarsanız cok sevinirim

Benim yarın bitecek klomen salı kontrole gideceğim inşallah benim de yumurtalarım büyük büyük oluşmuştur

Merhaba, yazdiklarinizi sık sık okuyorum ben de paylasayim dedim.
16 aylik evliyim ilk 3 ay yazz isimli ilaci kullandim.mart ayinda kisa surede ciddi kilo almistim, merdiven cikarken kalp krizi geciriyor hissi ve surekli uykulu halimden endiselenip doktora gittigimde hasimoto tiroidi oldugumi ogrendim.o gune kadar yuksek tsh ve antikor degerlerimden dolayi cocuk olmuyordur diye dusundum.(buarada bahsettigim dogum kontrol hapini kullanan bi baska arkadasimda da biraktiktan sonra graves tiroidi cikti,tesaduf mu bilemem) korunmayi biraktigimizin 9.ayinda doktora gitmeye karar verdik.benim degerlerim iyiydi yumurta rezervimin yeterli oldugu soylendi.esim tahlil verdiginde morfoloji ve hizda sorun vardi ve varikosel teshisi kondu.ameliyatlik boyutta degil bekleyelim dedi doktorumuz.o surede bu sitede bahsedilen muhtesem 3lu adinda 3 ayri vitamin takviyesini uyguladik, ek olarak ari sutu polen pekmez vs..esimin 2.tahlili de cok iyi degildi derken bi hocamizin onerdigi ayetleri okuduk 21 gun.sonrasinda tahlile gittigimizde morfolojinin bile duzelmis oldugunu gorduk.bende firsat bu firsat diyip daha once erteledigim klomen tedavisine basladim bugun adetimin 5. Gunu.aramizda ozellikle hamile olanlardan dua istiyorum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli ve saglikli evlat dileyebilirmisiniz ?

Kızlar daha önce iki kere aşılama yapıldı. ikinci de gebe kaldım ama erken doğum oldu yaşamadı malesef. Dr bu ay klomen başlayacağım dedi uygulama şekli Nasıl oluyor sık sık kontrole gidiliyor mu?çatlatma iğnesi uygulanıyor mu? Kullanan varsa süreci anlatsa?

Bende adet olmayı bekliyorum 3.günden itibaren klomen kullanmaya başlayacağım bende..çok stres oldum.doktor yumurtalara bakıcam çatlamamışsa iğne yapacağım dedi..rabbim bu çabaları boşa çıkarmaz inş

Can'ım inş klomenle kalırız çok yoruldum artık ben. Ben bugün adet gördüm öğleden sonra Dr a gideceğim klomen başlayacak galiba merak ediyorum. Pco yum ben de aşılamayla kalmıştım hamile ama Dr değiştirmek zorunda kaldım bu da klomenle başlayacak.

Çok geçmiş olsun canım.inş hamile kalırsın klomen ile..
Canım benim bir oğlum var onu doğurdukten 3sene sonra çıktı pco bende.adet geçikmem falan da yok.kardeş isteyip olmayınca gittim doktora tesadğfen öğrendim.arada da bitane kimyasal gebeliğim oldu tutmadı.doktora gittiğim ilk ay prolakin yüksek çıktı. Onu düşürdük.şimdi insülün direnci için ilaç ve folik asit verdi.adeti bekliyorum klomen için

Hakkı'mızda hayırlısı Can'ım aşılamada sorun yaşamamıştım ama inş klomen de olumlu sonuçlanır Zaman geçmiyo adeti beklemek işkence.

Arkadaşlar merhaba Benim sizlere bir sorum olacak cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim ben pco lu değilim ancak yumurtalarımın yeterince büyümediğini öğrendim eşimin sperm sayısı da ml 12 milyon diğer değerleri güzel doktor aşılama dedi ancak ben biraz klomen ile denemek istedim durumu bu şekilde olup kolmenle hamiler kalan var mı acaba?

Anlatayım canım adetliyken gidiyorsun 1.2.3. Veya 4. Gün adetinin. Ultrasona giriyorsun ilaç öncesi bakıyorlar sonra ilaç yazıyor sana doktor ve adetinin 5. Gününden itibaren iç diyor beş gün boyunca bir tablet veya iki tablet hastaya göre değişiyor söyler sana. Sana gün vericek işte adetin bitikten bikaç gün içinde bir gün belirleyip cagırıcak seni ve takip başlayacak. İki günde bir veya üç günde bir cagırıcak seni duruma göre bakacak yumurta istenilen boyuta ulaşırsa kendiliğinden çatlamazsa çatlatma iğnesi yapacak. Tabi kaç yumurtanın büyüdüğüne bakıcak ikiden fazla yumurtan büyürse iptal eder

Can'ım ben önceki tedavimde aşılama ile başladım. Hamile kaldım ama kaybettim. Başka bi Dr a gidiyorum şimdi klomeni kullanalım işe yarayıp yaramadığına bakalım sonra aşılama dedi. Klomenle gelişiyor ise aşılamaya gerek yok dedi. Başka bir Dr da niye ilk klomen vermedi ki demişti. Yani bir kere olsun klomen kullanıp sonra aşılama daha mantıklı bi sıralama.

Haklısın ben de böyle düşündüm ancak işte biz de sperm düşüklüğü varya o düşündürüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…