inşallah gelmezde hamişsindir canım. zor olmaz olur mu en çok istediğimiz şey Allah başka keder vermesin tabi ama inş. bizde yaşarız ya.Merhaba bende 1.5 senedir cocuk sahibi olmak icin bekleyenlerdenim. Hic bir problem gorulmedi. 4 gun sonra regl gunum umarim gelmez. Gelirse de 2. Gun doktora gidecegim sanirim sizin gibi klomenle baslayacagim . Cok yipraticiymis bu surec daha simdiden uykularim kaciyor. Rabbim uzun zamandir ugrasanlara sabir ve guzel haberlerini gondersin insallah . Bana simdiden cok zor geliyor Sevgiler ❤❤
Canim benimde gecen ay buna benzer oldu biraz daha bekle 11 gun gecikmisti benim sonra regl geldi.Konu da açtım ama cevap yazan olmadı, yardımcı olursanız sevinirim.
Hamile misin cnm merak ettimmMerhaba bende 1.5 senedir cocuk sahibi olmak icin bekleyenlerdenim. Hic bir problem gorulmedi. 4 gun sonra regl gunum umarim gelmez. Gelirse de 2. Gun doktora gidecegim sanirim sizin gibi klomenle baslayacagim . Cok yipraticiymis bu surec daha simdiden uykularim kaciyor. Rabbim uzun zamandir ugrasanlara sabir ve guzel haberlerini gondersin insallah . Bana simdiden cok zor geliyor Sevgiler ❤❤
Onemli degil canim. Bende regl gunumun gecmesini bekliyorum dua edin bana bebek cok istiyoruzÇok teşekkürler üşenmeyip cevap verdiğin için, biraz daha bekleyeceğim, olmazsa Dra gideceğim. Teşekkürler Ksglunaim :)
İns canim insBeklemek çok zor, biliyorum. İnşallah hamilesindir canım. Hepimiz bu duyguyu en kısa zamanda yaşarız inşallah.
Kan testiyle buldular. Gebe kalmadım ama. Şuan ikinci kutudayım ayın 15inde inşallah belli olacak. sen gebeymişsin Allah analı babalı büyütsünMerhaba tsh kullanacağın ilaçla normal seviyeye iner. İnşallah gebelik oluşur. İnsilün direncin için ne gibi testler yaptılar sadece kan testi mi? Merak ettim. Bnm de tah yüksekti ama normal şimdi. Ailemde şeker hikayesi çok. Daha önce şekerime baktırdım açlık ve tokluk normal çıkmıştı.
Teşekkür ederim canım inşallah sen de tez zmnda hamile kalırsınKan testiyle buldular. Gebe kalmadım ama. Şuan ikinci kutudayım ayın 15inde inşallah belli olacak. sen gebeymişsin Allah analı babalı büyütsün