Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

inşallah gelmezde hamişsindir canım. zor olmaz olur mu en çok istediğimiz şey Allah başka keder vermesin tabi ama inş. bizde yaşarız ya.

Kizlar igne vurunali 10 gun oldu. Gogus ucuma dokundugumda zonklar gibi bi hafif bi agri var. Adete yakin hic goguslerimde boyle bisi olmazdi. Bu kadar erken belirtj gosterir mi

Merhaba, bu ay ilk defa klomen kullandım. İki yumurtam oluştu. Adetimin 20. günü progesteron testi yaptırdım,sonuç 10.9 çıktı. Doktorum yumurtan çatlamış dedi. Zaten catlatma iğnesi vermemişti. Dün adet olmam gerekiyordu ama beş gündür kahverengi lekelenmem var, kasıklarım da ağrıyor. Bugün kanda gebelik testi yaptırdım, sonuç 0.1 negatif. Anlamadığım yumurta çatladığı halde kist oluşur mu? Ne hamileyim ne de adet olabiliyorum. Tecrübeli bayanlar lütfen yardımcı olur musunuz? Benzer şeyler yaşadınız mı?

Cevap için teşekkürler, peki adet gecikmesi yaşayınca dra gittiniz mi? Acaba kist mi oluşmuş? Neden böyle oluyor merak ediyorum.

Adet olursan ztn kist kaybolur adetle atilir ama yinede gitmek istersen git canim icinin rahat olmasi acisindan

Çok teşekkürler üşenmeyip cevap verdiğin için, biraz daha bekleyeceğim, olmazsa Dra gideceğim. Teşekkürler Ksglunaim :)

Hamile misin cnm merak ettimm

Beklemek çok zor, biliyorum. İnşallah hamilesindir canım. Hepimiz bu duyguyu en kısa zamanda yaşarız inşallah.

KızlarmMerhababbende bu ay klomen kullandım. Doktorum çat. ignesi yyapmadı yumurta takibi yyapmadı bi sorun olur mu iinş ilk aydan hamile kkalırım 1 yyıllık evliyim pko hastasıyım inş hepimiz kulaklarımdaaalırız meleklerimizi beklemekten yoruldum

Kan testiyle buldular. Gebe kalmadım ama. Şuan ikinci kutudayım ayın 15inde inşallah belli olacak. sen gebeymişsin Allah analı babalı büyütsün

Bu gece adet olmam lazımdı olmadım klom en gecikme yapar mı. bide adetime 3 gün varken test yapmıştım evde çıkmadı ondan adetime bekliyorum

mrblar. ben 5 kez klomen 1 kez gonal f den sonra ilk defa gonalf+aşılamayla mucizeme kavuştum inşallah. konuyu takip ediyordum uzun zamandır,şimdi bırakıyorum bırakmadan sürecimi söylemek istedim umut olsun diye. yeter ki kafanız rahat olsun

Selam kızlar bende klomen kullandım bu ay yumurta büyümüş ama geriden geliyor dedi doktor sizce ne yapmam gerekiyor bu kadar mi tembel yumurtalarım (( böyle bişeyi yaşayıp hamile kalan varmı arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…