Döngün kısa mı 28 falan bide ilacı nasıl için günde kaç tane? Benim döngüm 32 gün sürüyor mesela adetin 5.günü ilaca başlarım 9.gün biter 12.gün doktora giderim 14mm falan oluyor iki gün bekler sonra giderim büyüklüğüne bakar böyle böyle devam eder 18mm geçince iğneyi yapar.Canim tamam ama bana takip istemedi. Suan klomen bitti 2 gun ara ver dedi persembe igneyi vurunucam. Normal bisi mi istememesi. Kotu bisi cikarsa diye korkuyorm
Canım gereksiz insanları hayatından çıkar eşimle mutlu olmaya bak.. boşver onu bunu olmazsa da Rabbimin takdiri deyip geçelim.Elinde olanlara şükret bu dünyada engelli bir sürü insan var.. bu da bir engel gibi düşün..hakkımızda hayırlısı olsun.Milletin daha ne bekliyosun sorusunu duymaktan bıktım artık. Düşünme kafaya takarsan olmaz diyolar ama düşünmeden nası durcak insan. Çevremde şuan kim varsa hamile. İstemeyen arkadaşlarım bile hemen hamile kaldı. Herşeyde bi hayır vardır tabiki ama insan artık o duyguyu yaşamak istiyo. Burdan okudukça ümitleniyorum, ama bi yandan olumsuz düşüncelere kapılıyosun.
Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum zaten teşekkür ederim. Etrafımda hamile görmeye bile dayanamıyorum artık kıskanmak değil ama bu ara özellikle oluyo gibi etrafımda olan herkes hamile:)Canım gereksiz insanları hayatından çıkar eşimle mutlu olmaya bak.. boşver onu bunu olmazsa da Rabbimin takdiri deyip geçelim.Elinde olanlara şükret bu dünyada engelli bir sürü insan var.. bu da bir engel gibi düşün..hakkımızda hayırlısı olsun.
28 gun suruyo canim adetin 5. Gunu klomene basladim gunde 2 defa 5 gunde bitiyo ilacDöngün kısa mı 28 falan bide ilacı nasıl için günde kaç tane? Benim döngüm 32 gün sürüyor mesela adetin 5.günü ilaca başlarım 9.gün biter 12.gün doktora giderim 14mm falan oluyor iki gün bekler sonra giderim büyüklüğüne bakar böyle böyle devam eder 18mm geçince iğneyi yapar.
Adetin 3. Günü gittiğinde belki büyüyen bir yumurta görmüştür onu bilemem. O yüzden öyle demiş olabilir fakat Büyümeyen yumurtayı erkenden çatlatırsan sonuç olumlu olmaz boşu boşuna hormon yemiş olursun. Ham meyveyi dalından koparmak gibi bişey...
Bu ara ara hepimize oluyor canım şeytan vesvese veriyor. Kör olan birinin keşke herkes kör olsa demesi gibi birşey asĺında içimizdeki hasetlik hastalığını ancak bu durumlarda görebiliriz. Gerçekten kalbimiz temiz mi? Anca böyle durumlarda yontabiliriz doğru yanlarımızı. Yaşamayan bilemez.. Ve inşallah hepimiz sınavını başarıyla vermiş güzel anne adayları olacağızAynen canım öyle yapmaya çalışıyorum zaten teşekkür ederim. Etrafımda hamile görmeye bile dayanamıyorum artık kıskanmak değil ama bu ara özellikle oluyo gibi etrafımda olan herkes hamile:)
Canım döngün kısa ve günde iki içiyormussun büyümüştür telaş yapma. Olumlu düşün belki ikiz olur28 gun suruyo canim adetin 5. Gunu klomene basladim gunde 2 defa 5 gunde bitiyo ilac
Canım döngün kısa ve günde iki içiyormussun büyümüştür telaş yapma. Olumlu düşün belki ikiz olur
aminn canım inşallaah yaa ben bugün yine adet olcakmışım gibi işte kafaya takmayın olur diyenlere artık gıcık oluyorum öyle bi dünya yok çünkü. istediğin kadar uğraş bul aklının bi köşesinde hep var ilişkide bile ilk aklına gelen inş. bu sefer olur. tek ben mi böyle düşünüyorum yoksa gercekten takmadan durabilen var mıBu ara ara hepimize oluyor canım şeytan vesvese veriyor. Kör olan birinin keşke herkes kör olsa demesi gibi birşey asĺında içimizdeki hasetlik hastalığını ancak bu durumlarda görebiliriz. Gerçekten kalbimiz temiz mi? Anca böyle durumlarda yontabiliriz doğru yanlarımızı. Yaşamayan bilemez.. Ve inşallah hepimiz sınavını başarıyla vermiş güzel anne adayları olacağız
Canım döngün kısa ve günde iki içiyormussun büyümüştür telaş yapma. Olumlu düşün belki ikiz olur
Yalniz degilsin :))))aminn canım inşallaah yaa ben bugün yine adet olcakmışım gibi işte kafaya takmayın olur diyenlere artık gıcık oluyorum öyle bi dünya yok çünkü. istediğin kadar uğraş bul aklının bi köşesinde hep var ilişkide bile ilk aklına gelen inş. bu sefer olur. tek ben mi böyle düşünüyorum yoksa gercekten takmadan durabilen var mı
Gercekten bazen etrafımdakileri boğmak istiyorum gecen komsuyla karsılasıyorum kız kardesim benden 3 yas küçük olmasına ragmen evlenir evlenmez coxugu oldu bana asansörde diyoo tembeeel sen daha tembellik yap otur yerinde ne duruyosum diyo o an gercekten bagırmak istedim ya sen benim ne yasadıgımı nerden bilcenYalniz degilsin :))))
Hatta cogu insanı hayatımdan cıkarmak istiyorum artık cok yıprandım 15 aydır deniyoruz burda daha uzun süreli bekleyenler olmus ama gercekten kolay değilGercekten bazen etrafımdakileri boğmak istiyorum gecen komsuyla karsılasıyorum kız kardesim benden 3 yas küçük olmasına ragmen evlenir evlenmez coxugu oldu bana asansörde diyoo tembeeel sen daha tembellik yap otur yerinde ne duruyosum diyo o an gercekten bagırmak istedim ya sen benim ne yasadıgımı nerden bilcen
Saat kaçta oldun iğneyi? Hemen yapmaz canım yarın hafiften kasıkların ağrır bi ara böyle sanki kasığın böyle çekilir adımı atınca batar. iğne etkisi geçene kadar devam eder hatta bazen regle kadar bile oluyordu ağrı.Canim igneyi kullandim bugun agri yapiyo falan diyolardi agrim yok etki etmedi mi dersin.? Akinti da yok korkmaya basladim
Tsk ederim canim sagol yardimlarin icin. Sen de var mi bebisss 9 bucuk gibi igne oldumSaat kaçta oldun iğneyi? Hemen yapmaz canım yarın hafiften kasıkların ağrır bi ara böyle sanki kasığın böyle çekilir adımı atınca batar. iğne etkisi geçene kadar devam eder hatta bazen regle kadar bile oluyordu ağrı.
Canım akıntı hemen gelmez sabret azcık. Akıntıyı unut doktorun dediği zamanlarda ilişki olsun kesin. Bi isteklilik oluyor anlarsın zaten hadi tadını çıkar artık unut onu bunu
Yok canım malesef.. Rica ederim inşallah olur sizinTsk ederim canim sagol yardimlarin icin. Sen de var mi bebisss 9 bucuk gibi igne oldum