Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımm ya cok güzel bir hamilelik yaşar ve sonunda kucağına alırsın. ben istanbulda oturuyorum cnm . ve şansıma hiç iyi ve özenli bir doktor bulamadım. çok övgü duyduğum bir doktor çıktı dün randevu almak istedim şubat 27 e kadar boş günü yok. ne yapsam bilmiyorum. Gittiğim doktorum hiç klomenden yana olmadı hoş hanımefedi bekle demekten başka bir şey demiyor. 31 yaş geç evlenince ve anne olmaya çok zor karar verince beklemek istemiyorum ya .senle konuştukça klomenin etkili olduğunu gördüm ama hala ne yapcagımı bilmiyorum
senin ağrın ve sıkıntın yok dimi cok dikkat et kendine
Çok şükür canım bir sıkıntim yok yorgunluk ve uykuya doyamama gibi bir problemim var oda inşallah geçici sen genede doktorunu ihmal etme tüm kan işte hormon testi zaten ister belkide doktora gitmeden bu ay hamile kalirsin hiç belli olmaz yaşıda hiç aklına takma ben 36 yaşındayim eltim ilk çocuğuna 37 yaşında sahip oldu oda geç evlenmiş sende aklında kalan tüm sorulari doktoruna sor derim önceki dr memnun olmadığınıda soyle o zaman biraz daha ilgileniyorlar aklım hep sizde inankiinşallah canımm ya cok güzel bir hamilelik yaşar ve sonunda kucağına alırsın. ben istanbulda oturuyorum cnm . ve şansıma hiç iyi ve özenli bir doktor bulamadım. çok övgü duyduğum bir doktor çıktı dün randevu almak istedim şubat 27 e kadar boş günü yok. ne yapsam bilmiyorum. Gittiğim doktorum hiç klomenden yana olmadı hoş hanımefedi bekle demekten başka bir şey demiyor. 31 yaş geç evlenince ve anne olmaya çok zor karar verince beklemek istemiyorum ya .senle konuştukça klomenin etkili olduğunu gördüm ama hala ne yapcagımı bilmiyorum
senin ağrın ve sıkıntın yok dimi cok dikkat et kendine
benımde aynı belırtıler var canımmm ıkı taraftada 4. gunum ıgneyı vurulalı sen ılk defamı kullanıyosun nezamandır ıstıyonuz cocukk benım ılk olcak o yüzden cok umut bağladım ınsallah bıran once anne dıye seslen bebıslerımız olurHerkese merhabalar..
ben ayın 25ınde catlatma ignemi vuruldum.bugun 6.gunum.catlatmadan hemen sonra kasık bölgemde seyırmeler oldu yanı pıt pıt diye vuruyordu sanki .. ara arada karnımda kasıgımda agrım oldu ama siddetlı bir agrı degil.sadece tuhaf olan adetme daha 12 gun olmasına ragmen neden bu belirtiler oldugu.ve bazı bayanlar sag yada sol kasık diye belirtmis benim her iki tarafımdada aralıklı oluyr bu seyırmeler. acaba hamile olabilirmiym cok sabırsızlanıyrm bır an once zmaanım gelsın istıyrm böyle beklemek cok zor.
Kızlar bendede aynı durumlar oldu halende ara ara var önceden böyle bişeyler olmuyordu dikkat edin kendinize folikasid kullanın muhakkak belkide hamisinizdir ay inşallah bana arkadaş olursunuz kızlar hep söylüyorum eczanenizden markasi Pirediktor diye gebelik testi var ben adetime dört gün kala yaptım ikinci çizgi silik olsada gördüm gerçekten kaliteli şu üç ,beş liralıktan daha erken sonuç veriyor aklınızda bulunsunbenımde aynı belırtıler var canımmm ıkı taraftada 4. gunum ıgneyı vurulalı sen ılk defamı kullanıyosun nezamandır ıstıyonuz cocukk benım ılk olcak o yüzden cok umut bağladım ınsallah bıran once anne dıye seslen bebıslerımız olur
Canım inşallah hamilesindir bendede öyle oldu bi anda olup geçiyor iki üç saniyelik bi olay halende devam ediyor ama çok şükür azaldı kaliteli test alırsan adetine bi kaç gün kala öğrenebilirsin ben dört gün önceden öğrendim şimdi çok şükür 6 haftalık hamileyim darısı inşallah sizlere olsunHerkese merhabalar..
ben ayın 25ınde catlatma ignemi vuruldum.bugun 6.gunum.catlatmadan hemen sonra kasık bölgemde seyırmeler oldu yanı pıt pıt diye vuruyordu sanki .. ara arada karnımda kasıgımda agrım oldu ama siddetlı bir agrı degil.sadece tuhaf olan adetme daha 12 gun olmasına ragmen neden bu belirtiler oldugu.ve bazı bayanlar sag yada sol kasık diye belirtmis benim her iki tarafımdada aralıklı oluyr bu seyırmeler. acaba hamile olabilirmiym cok sabırsızlanıyrm bır an once zmaanım gelsın istıyrm böyle beklemek cok zor.
Ben başla derim çünkü 7 ay zaten hemen kalkmamışsin vakit kaybetme derim ben ikinci klomende kaldımmerhaba arkadaşlar sitede yeniyim, herkese hayırlı gebelikler olması dilepğiyle.. yaklaşık7 aydır bebbek istiyoruz. bu ay doktora gittim 21. gün progesteronum 0.87 geldi. ç.ook düşük yani aama klomen başlanacak galiba ama hemen almak istemiyorum çünkü 3 aydır vucut ısımı takip ediyordum vucut ısım 36.8 e kadar çıkıyordu yumurtlama zamnında ama bu aay da 36.2 nin üstüne hiç çıkmadı sadece bu ay yumurtlamamış olmazmıyım hemen klomene başlamak mı lazım ?? (
İnşallah canım ya benim bu ikinci denemem.ilkini yanlış uyguladığım içindDr takibe almadı.benımde aynı belırtıler var canımmm ıkı taraftada 4. gunum ıgneyı vurulalı sen ılk defamı kullanıyosun nezamandır ıstıyonuz cocukk benım ılk olcak o yüzden cok umut bağladım ınsallah bıran once anne dıye seslen bebıslerımız olur
Birİnşallah canım ya benim bu ikinci denemem.ilkini yanlış uyguladığım içindDr takibe almadı.
İyi ama o dort gun önce de olsa sonuç doğru çıkarmıştır önemli olan 12 günügecmesiymis.iiğnenin etkisi devam edebiliyormuş cunkuKızlar bendede aynı durumlar oldu halende ara ara var önceden böyle bişeyler olmuyordu dikkat edin kendinize folikasid kullanın muhakkak belkide hamisinizdir ay inşallah bana arkadaş olursunuz kızlar hep söylüyorum eczanenizden markasi Pirediktor diye gebelik testi var ben adetime dört gün kala yaptım ikinci çizgi silik olsada gördüm gerçekten kaliteli şu üç ,beş liralıktan daha erken sonuç veriyor aklınızda bulunsun
klomen + catlatma ıgnesı kullanmısmıydın peki.. ben bu ıgneyı vuruldugum ıcın test dogru sonuc vermeyebılıyormus cunku ıgnenın etkısı devammı ne edıormus. bende anlamadım. testlerde pozıtıf gozukmesı ıgneden dıyolar . sen kullandıysan ve cıktıysa bende alıcam o yzden net bırsey yazabılırmısın rıca etsem.Canım inşallah hamilesindir bendede öyle oldu bi anda olup geçiyor iki üç saniyelik bi olay halende devam ediyor ama çok şükür azaldı kaliteli test alırsan adetine bi kaç gün kala öğrenebilirsin ben dört gün önceden öğrendim şimdi çok şükür 6 haftalık hamileyim darısı inşallah sizlere olsun
Ben doktorların aldırış etmeyiş tavrından ötürü dr gitmeden klomen kullandım ilkinde yumurta oluşumusmu diye acemi bi dr baktı iğne hiç kullanmadım o konuda bişey diyemiyecem fakat vücut tepki veriyor kızlar göğüsler çok hassaslaşıyor ve kasıklarda agri oluyor belkide kişiden kişiye değişiklik gösterebilirklomen + catlatma ıgnesı kullanmısmıydın peki.. ben bu ıgneyı vuruldugum ıcın test dogru sonuc vermeyebılıyormus cunku ıgnenın etkısı devammı ne edıormus. bende anlamadım. testlerde pozıtıf gozukmesı ıgneden dıyolar . sen kullandıysan ve cıktıysa bende alıcam o yzden net bırsey yazabılırmısın rıca etsem.
çok teşekkür ederim... adet olmayı bekliyorum olur olmaz doktora gideceğim herhalde o zman başlayacaklarBen başla derim çünkü 7 ay zaten hemen kalkmamışsin vakit kaybetme derim ben ikinci klomende kaldım
İnşallah canım tutmuştur minik melek siz değil bende merak ediyorum.adetine kaç gün varKızlar ıgne vurulalıı 7. Gınum. Sabırsızlılla brklıyorum
selam haberlerrr nasıllladetim gecikti ama soğan kürü gecikme yapabiliyormuş 10 gün bekliycem bakalım kısmet bu ay salladım dr ada gitmedim çünkü sıkıldım
canım benımm ayın on altısında olmam gerekıyo ama sole de bısey var gecen ay 16 sıydı ondan oncekı aylar 23 22 bı ondan oncekı ayda 11 falan dı benım bıraz duzensız dı sımdı en son has ta oldum gununmu dıkkate almam gerekıyo sence testı ne zaman yapayım emily 98İnşallah canım tutmuştur minik melek siz değil bende merak ediyorum.adetine kaç gün var
Kendi tahmin ettiğin günden bir gün önce Pirediktor diye bi marka var onunla dene derim eğer adetin düzenli olsaydı üç gün önce dene derdim ben bu markaninkini dört gün önce denedim silikte olsa ikinci çizgi vardı sende bir gün önce dene derim çünkü şok sabırsızlik olunan bi durum 15 lira civarında genelde eczanede olmuyor eczaneye soyle sipariş üzerine ertesi gün getiriyorlar vermişken iki tane sipariş ver derim.inşallah hayırlı haberleri alırız sendencanım benımm ayın on altısında olmam gerekıyo ama sole de bısey var gecen ay 16 sıydı ondan oncekı aylar 23 22 bı ondan oncekı ayda 11 falan dı benım bıraz duzensız dı sımdı en son has ta oldum gununmu dıkkate almam gerekıyo sence testı ne zaman yapayım emily 98