Merhabalar. Doktorum yumurtlama olmadigi icin 3 aylik klomen tedavisi verdi. Adetin 4 ile 8 gunleri arasi kullanıcam. 9 ve 12 günleri de ultrasonla yumurtalık takibi olacak. Benim gibi yumurtlamayan, klomenle yumurtlayan var mi?
Catlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor. ayin 13-14u arasi yumurtlamış olsan ayin 28i gibi adet olman gerek. Test icin cuma gununu bekle istersen su an çok erken.Yumurta gelişti benim ama çatladı mı bilmiyorum ayın 12sinde çatlatma iğnesi oldum 24 ve 25inde test yaptım negatif. Erken olduğu için negatif olabilir mi? Moralim çok kötü yarın kan tahlili yapıcam inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız bu ay Allah bize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah :)Catlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtlama gerçekleşiyor. ayin 13-14u arasi yumurtlamış olsan ayin 28i gibi adet olman gerek. Test icin cuma gununu bekle istersen su an çok erken.
Benim de bugün adet olmam lazım ki adetin 4. günü ilk klomen seansima baslayayim. Daha kırmızılar görünmedi bakalım.
Bende aynen ilk kez kullandım ve cuma adet oldum yalnız ben kan sulandırıcı kullandığım için çok oldu büyük ihtimalle şimdi normale döndü. Doktorum bu ay ara verip bi sonraki ay ilacı tekrarlayacağını söyledi. Tabi ben bu süreçte soğan kürü yapmayı düşünüyorum siz denediniz mi soğan kürüBuay klomen ve çatlama iğnesi kullanmıstım ilk kez sonuc hüsran dün adet oldum çoz üzgünüm kızlar kaç ay kullanmak gerekiyo birdahaki ay da kullanıp kullanmama konusunda kararsızım acıkcası dün ve bugün baya koyu kahve hatta siyaha dönük adet oluyorum dengemmi bozuldu acaba olmam gerekendende erken oldum
Ben soğan kürü uygulamıstım geçen sene ramazanda ondan sonra bir iki ay sonra tekrar uygulamıstım çünkü ramazandaki çok düzenli değildi ama bir işe yaramadı malesef sadece adetimi geciktirdi birkaç gün klomende adetimi bir hafta öne aldı 27 28 günde bir olan adetim 23. Gün geldi doktorunuz eden ara verelim dedi peki eşinizde veya sizde bir sorun varmı nekadarlık evlisiniz cok soru sordum kusura bakmayınBende aynen ilk kez kullandım ve cuma adet oldum yalnız ben kan sulandırıcı kullandığım için çok oldu büyük ihtimalle şimdi normale döndü. Doktorum bu ay ara verip bi sonraki ay ilacı tekrarlayacağını söyledi. Tabi ben bu süreçte soğan kürü yapmayı düşünüyorum siz denediniz mi soğan kürü
canım üzülmeni istemem ama progestron hormonun çok düşük..doktoruna hala ulaşamadıysan progesan hapı al kullan canım bir zararı olmaz bence..inşallah bebişin bu sefer tutunmuştur sana.konu olusturmaya calıstım ama beceremedım lutfen banada yardım edın
ne olur bılen yardımcı olsun benım 2 dusugum oldu daha sonra bu ay temmuz 25 adet oldum adetın 3 gunu yanı 2 gün önce beta hgc gebelık testı 4.20 cıktı adetım normalınden az gelıyordu adetım bıttı ve
bugun tekrardan gebelık testı yaptırdım 27.50 yukselmıs 2 gunde cok fazla deger arttı doktor cok ıyı dedı lakın oyle bır sıkıntı var bugun beta hgc le bırlıkte progteron testı yapıldı ve 0.68 cıktı ıntenette bussuru sey yazılo korktumm daha doktorada gosteremedm aradım ama ulasamadım acaba bu bebegmde dusucekmı sızce progestoron benım hamılelıgımı ne kadar etkıler korkmama gerek varmı gebelık testı bu kadar ıyı yukselırkennn bır dusugu daha kaldıramam dger hamılelıklermde hıc progestron testi yaptırmamıstm lutfen yardım edın
doktoruma ulaştım cnm doktorum normal bır gebelık degl gıbı gozukuyor busra dedı soyle bır durum var kafamıkucalayan adetmın 3 gunu ben hamılelıgımı ogrendm adetın 3gunu beta hgc 2.50 ıd adetın 5 gunu yan 3gun once 4.50oldu suan ıkı gun gectı 27.12 cktı adetm bıttı kanamam yok acaba o yuzdenmı dusuk pogestron doktor yaın gelme carsamba gunu gel dedı
O sebeple sordum zaten belirtilerini dış gebeligin belirtileri kanama ve kasık ağrısı sende kanama olmuşolmazolurmu beta hgc varya 27.50 hamılelk kesın sorun hamılelıgın dıs gebelık yada saglıksız olabılme ıhtımalı yanı dusuklesonuclanma olaslg cok fazla
Bugün sonuç nasıl inşallah normal birıyıdfe canım ben adet tarıhımde hemen adetoldum ve bıttı ustune godum suan kanama veya bır agrı hıc bı sey yokk beta hgc yukselıyor
Ben pko yum yeni öğrendim eşime test yapmadık sadece pıhtılaşma testi yaptık düşükten sonra pıhtılaşma eğilimi çıktı bende. 1 yıldır evliyiz biz ocak ayında bir gebeliğim oldu ama 4.hafta kimyasal gebelik olarak düştü. İlk denememizdi. Ondan önceki ay kist olduğu için dk hapı kullanmıştım. Şimdi klomenden önceki ay da dk hapı kullandım kist vardı yine. Ama doktorum klomene aşırı yüklenmemek için sanırım bu ay ara verelim dedi. Yani şu an en çok merak ettiğim şey klomen tedavisindr yumurta çatladıysa döllenmemiş olabilir mi yoksa çatlamadıysa kiste dönüşmüş müdür yoksa adet kanamasıyla çatlamasa da atılmış mıdır böyle bi ihtimal var mı kistten çok korkuyorummmBen soğan kürü uygulamıstım geçen sene ramazanda ondan sonra bir iki ay sonra tekrar uygulamıstım çünkü ramazandaki çok düzenli değildi ama bir işe yaramadı malesef sadece adetimi geciktirdi birkaç gün klomende adetimi bir hafta öne aldı 27 28 günde bir olan adetim 23. Gün geldi doktorunuz eden ara verelim dedi peki eşinizde veya sizde bir sorun varmı nekadarlık evlisiniz cok soru sordum kusura bakmayın
Hepinizi tek tek etiketleyemedim... Ben 11 aylık evliyim bir çok kez doktora gittim ve evlendiğim ilk ay kimyasal gebelik geçirdim o gün bugün bekliyorum olmuyor geçtiğimiz ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum fakat kist oluşmuş 3 cm'lik neyse dedik nasip bu ay bakcaz ve bu ay o kadar stres sıkıntı kistte var ya olmaz ama nasip her şey belli olmaz dedim eşim hep olumsuz tabi bende hep duaaaaa... Her gün evde Yasin okudum Ayetel kürsi okudum ve bu ay stresten nerdeyse ölmek istedim arabama hırsız girmiş vs vs... Ama Allah ya her şey ondan hep bunu dedim ayaklarımı 11 ay hep havaya kaldırdım yatakta hep 1 saat öyle kaldım yemin olsun bu ay ise hiçbir şey yapmadım ilaç kullanmadım şimdi hamileyim çok şükür bin şükür demem o ki ne olur dua edin ve umursamayın hep bunu yazanlara gıcık olurdum o Nasıl olcak diye vallahi oldu be hamd olsun binlerce kez hadi dua edin Allah sizlere de nasip etsinSıkma canını herşeyin bir vakti zamanı vardır
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım bende buay rahim filmi.çektirdim temiz çıktı o yüzden biraz rahatım temiz çıktı çok şükürHepinizi tek tek etiketleyemedim... Ben 11 aylık evliyim bir çok kez doktora gittim ve evlendiğim ilk ay kimyasal gebelik geçirdim o gün bugün bekliyorum olmuyor geçtiğimiz ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum fakat kist oluşmuş 3 cm'lik neyse dedik nasip bu ay bakcaz ve bu ay o kadar stres sıkıntı kistte var ya olmaz ama nasip her şey belli olmaz dedim eşim hep olumsuz tabi bende hep duaaaaa... Her gün evde Yasin okudum Ayetel kürsi okudum ve bu ay stresten nerdeyse ölmek istedim arabama hırsız girmiş vs vs... Ama Allah ya her şey ondan hep bunu dedim ayaklarımı 11 ay hep havaya kaldırdım yatakta hep 1 saat öyle kaldım yemin olsun bu ay ise hiçbir şey yapmadım ilaç kullanmadım şimdi hamileyim çok şükür bin şükür demem o ki ne olur dua edin ve umursamayın hep bunu yazanlara gıcık olurdum o Nasıl olcak diye vallahi oldu be hamd olsun binlerce kez hadi dua edin Allah sizlere de nasip etsin
Çok sağ olAllah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım bende buay rahim filmi.çektirdim temiz çıktı o yüzden biraz rahatım temiz çıktı çok şükür
Benimde bazen elimde olmadan üzüldüğüm anlar oluyo malesef hamile birini gördüğümde birbucuk sene oldu bes ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu bende geçen ay klomen ve catlatma iğesi oldum ama malesef adet oldum doktorada gitmedim birdaha kist olup olmadığı hakkında bilgim yok adetim bitincede rahim filmi çektirdimÇok sağ olAllah sanada ve her isteyene nasip etsin inşallah ... Ben bu geçtiğimiz ay çekilecektim sonra bi an vazgeçtim Çarşamba gününe randevu almıştım nasipmiş demek her şey hep bunu dedim ve oldu Birde cevrede herkes hamile biri daha dün doğurdu diğeri 3 aylık oldu bebeği inan bıkmıştım ama rabbim istedi çok şükür ve oldu