Klomen kullananlar Klomenin yan etkileri zararları

Prolaktin için benim doktorum değişken bi hormon dedi çünkü 54 ve 122 çıktı bi dönem tamamen strese bağlı yükseldi resmen sonra tekrar eski haline döndü şükür 20 ve altında devamlı
Degisken miymis ilk kez duydum canim demekki strese bagli... panik bozuklugum var zaten ilac kullaniyorum demekki ilacin etkisiyle iyiyim ki deger 12 çıkti

Degisken miymis ilk kez duydum canim demekki strese bagli... panik bozuklugum var zaten ilac kullaniyorum demekki ilacin etkisiyle iyiyim ki deger 12 çıkti
Evet benim doktorum öyle söyledi gerçekten benim çok stresli bi donemimde 122 çıktı iki haftada kendi kendine 22 ye düştü

Merhabalar kızlar
Klomenciler tayfasina bende bugun katıldim pek bi bilgim yok cok az okudum yazilanlari
Gunde 2 kez verdi dr yalnizca 1 kutu iciliyor degil mi (1 ay boyunca )toplamda 5 gun
?
Evet canım banada verdi doktor adetin 3.gununde başladım 5 gün boyunca günde 2 kere inşallahhh bekliyoruzz

Kızlar adetin 11. Günü kontrolüm sağ 14.5 sol 15.5 pazartesi tekrar gidicem doktorum geç cevap veriyo dedi yine moralim bozuldu

Allah aşkına bozma moralini sabret ve bırak Allah'a bak Nasıl olacak rabbimin izniyle Ben öyle yaptım son ay ve çok şaşkınım ama hep dua hep dua ve her gün Yasin okudum rabbim kabuk etti

Allah aşkına bozma moralini sabret ve bırak Allah'a bak Nasıl olacak rabbimin izniyle Ben öyle yaptım son ay ve çok şaşkınım ama hep dua hep dua ve her gün Yasin okudum rabbim kabuk etti
Ne mutlu sana canım tedavisiz ayda mı hamile kaldın canım geç cevap veriyo diyince moralim bozuldu biraz ama iki tarafta da büyüyor her seferinde bu güzel benim için çok şükür

Kist olmuş düşün o ay yaaaa ve ben hep dua ettim allahım şu vakitte şu insan doğum yaptığında hamile kalayım dedim eşim mümkün değil defi her şey allahtan dedim ve bıraktım inan 3 günde bir ilişki oldu hiç saymadım

Benim iki tarafta da yumurta oluyo her seferinde ama 14. günü geç görüyor doktorum bide dirilling falan dedi korktum bu defa

Merhabalar bu ay çok ümitliydim ama dün adet olunca bugün doktora gittim daha önce adetliyken gel demişti gitmemiştim. Klomen verdi yarin 3. Gün başlayacakmisim. Eşimden de test istedi oda yaptıracak bu hafta. 31 ağustosta eşimin test sonucu ile birlikte kontrole gidecekmisim. Yaş 36 ve çocuğum yok. Hiç bir problem gözükmüyor aslında ama bugüne kadar olmadi. Bakalim bu ay neler yaşayacağım.

Adet sonrası 12.günde yani bugun catlatma ignem vuruldu kizlar benimde persembe kontrolum var bakalim bu ay neler olucak

Klomen kullanan arkadaşlar bugün 3. Günüm sabah akşam içiyorum ama mide bulantısı ve ağrı yapıyor sizde de oldu mu? Bugün tekrar gidip sordum doktora normal dedi. Önemsiz onlar içmeye devam dedi.

Kasık Ağrı'sı normal sıkıntı etme Allah sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Aminnn canim
Aylinzel

Klomen kullanan arkadaşlar bugün 3. Günüm sabah akşam içiyorum ama mide bulantısı ve ağrı yapıyor sizde de oldu mu? Bugün tekrar gidip sordum doktora normal dedi. Önemsiz onlar içmeye devam dedi.
Bulanti hic olmadi bende ama gunde 1 ictim ben

Bende sabah peş peşe 2 adet içtim sonra 13. Gün iğne vurdum o ay kalmadım sonra kist oluştu o ayda hamile kalmışım ama hiç umrumda değildi tabi yine dua ettim de kafamda yoktu olmaz olursa allahtan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…