İnşallah canım ama test negatif çıktı kullananlar genelde erken adet olmuş ben olmadım olacak gibi de degilim belim ağrir adet donemim yaklastikca o ağrı hiç yok test niye negatifki erken mi acaba keşke yapmasaydim biraz daha bekleseydim kafam karıştıcanım ben klomen kullandım günümden 1 gün önce adet oldum günüm geçmedi senin sölediğin belirtilerin hiçbirinide yaşamadım ben inşallah hamilesindir
canım yumoşlar geç çatlayıp geç döllenme olabilir yarın değil de ertesi günü testi tekrarla yada adet olmassan kan ver daha net olsunİnşallah canım ama test negatif çıktı kullananlar genelde erken adet olmuş ben olmadım olacak gibi de degilim belim ağrir adet donemim yaklastikca o ağrı hiç yok test niye negatifki erken mi acaba keşke yapmasaydim biraz daha bekleseydim kafam karıştı
Haklısın canım bakalım olmazsam bikaç gün sonra tekrarlayim inşallah hamileyimdir bu ay yaşadığım belirtileri 1 senedir ugrasiyoruz hiç yaşamadım Rabbim bilir hayırlısını insallahcanım yumoşlar geç çatlayıp geç döllenme olabilir yarın değil de ertesi günü testi tekrarla yada adet olmassan kan ver daha net olsun
Haklısın canım bakalım olmazsam bikaç gün sonra tekrarlayim inşallah hamileyimdir bu ay yaşadığım belirtileri 1 senedir ugrasiyoruz hiç yaşamadım Rabbim bilir hayırlısını insallah
ınsallah canım hayırlısıHaklısın canım bakalım olmazsam bikaç gün sonra tekrarlayim inşallah hamileyimdir bu ay yaşadığım belirtileri 1 senedir ugrasiyoruz hiç yaşamadım Rabbim bilir hayırlısını insallah
olsun canım üzülme benimde moralim çok bozukBugün adet oldum klomen sağolsun butün hamilelik belirtilerini yaşattı bana kendimi çok kaptırdım bu ay da yok bebek falan klomen kullaniyosaniz kan tahlili yaptırmadan belirtiye falan aldanmayın bana ders oldu
Amin canım inşallah ınsallah Rabbim bize de nasip et nolurolsun canım üzülme benimde moralim çok bozukbebekleri görünce eşimle çok üzülüyoruz akşamdan beri moralim sıfır YÜCE RABBİM BİRGÜN DE BİZİ SEVİNDİRSİN İNŞALLAH ne diyelim
inşallah yaAmin canım inşallah ınsallah Rabbim bize de nasip et nolur
Benim çevremde aynı canıminşallah yaçevremdekiler üzerime geliyor acele ediyorsun yarın bıkarsın diyorlar ama yaşamayan bilmiyor gerçekten ben kendimi çok üzüyorum yaaaa
Sıkma canını herşeyin bir vakti zamanı vardırBugün adet oldum klomen sağolsun butün hamilelik belirtilerini yaşattı bana kendimi çok kaptırdım bu ay da yok bebek falan klomen kullaniyosaniz kan tahlili yaptırmadan belirtiye falan aldanmayın bana ders oldu
canım regl ne zamanHanımlar nasılsınız çatlatma iğnesinin etkisi nezaman geçer ben doktordan geliyorum değerim 385 çıkmış iğnenin etkisimi acaba
Bir hafta sonra çatlama iğnesini vurulalıda bir hafta olducanım regl ne zaman
inşallah iğnenin etkisi değildir ama yinede ümitlenme canım sonraa olan yine bize oluyor 1 hafta kalmış inşallah hamişsindirBir hafta sonra çatlama iğnesini vurulalıda bir hafta oldu
Inşallah evet ümitlenmiyorum ümitlenmemeye çalışıyorum daha dogrusuinşallah iğnenin etkisi değildir ama yinede ümitlenme canım sonraa olan yine bize oluyor 1 hafta kalmış inşallah hamişsindir
Bhcg mi canım 385Hanımlar nasılsınız çatlatma iğnesinin etkisi nezaman geçer ben doktordan geliyorum değerim 385 çıkmış iğnenin etkisimi acaba
Pıhtılaşma bozukluğu çıktı bende ilk düşüğüm bu yüzden olabilir mi bu durumda olan var mı
İnşallaah :)Evet pihtilasma sorunu olunca ne yazik ki tekrarlayan kayiplar olabiliyor tabi onlem alinmazsa. Kan sulandirici igneler ile sorunsuz bir sekilde dogum yapiliyor