Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben artık ilaç kullanmayı düşünmüyorum canım çünkü herşeyime baktırdım bişey çıkmadı cok şükür eşime buay bir test daha yaptıralım eger değerlerde düzelme yoksa aşılama düşünüyoruz insallah gerek kalmazAllahım ennnn yakın Zaman'da hayırlı evlatlar versin sana ve her isteyene Doktorada mutlaka git ilaç alma kist falan olmuşsa benim öyle olmuştu bayramdı ve ilaç aldım soktura gittim kist var dedi geçmiştir inşallah...
Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana canım peki iki günde bir ilişkiye dikkat ettinizmi kaç günde bir ilişki olduRabbim hayırlı evlat nasip etsin size inşallah... Allah oralara getirmeden versin yalnızca dua et ben öyle yaptım eşime kalsa tüp bebek dedim biraz daha sabır olacak bu ay inan Bebek düşüncek durumda değildim derken ve hiç öyle ayak kaldır yapmadan hamile kalmışım ve düşün ki nerdeyse 1 yıl olacak bekliyoruz her ay çok çektim neler yaptım nasip şimdiymiş Allah Dağlı'nla kucağıma almayı nasip etsin
Allah razı olsun ... Yok vallahi bu defa İnan onları düşüncen vaktim yoktu hatta hep kalktım lavaboya yıkandım lavaboyu kullandım hiç yatmadım demek nasipte şimdi varmış düşün tüplere bakmaya Gİdecektim randevu aldım bi anda gitmiyorum dedim inadım da biraz bu ay böyle olmasına rağmen Allah verdi inşallah almasın sağlıkla kucağıma alayımAllah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana canım peki iki günde bir ilişkiye dikkat ettinizmi kaç günde bir ilişki oldu
Peki kaç günde bir olmustur ilişki hafta bir falanmıdır o konuda kafam karısık kaç gün daha iyidir acabaAllah razı olsun ... Yok vallahi bu defa İnan onları düşüncen vaktim yoktu hatta hep kalktım lavaboya yıkandım lavaboyu kullandım hiç yatmadım demek nasipte şimdi varmış düşün tüplere bakmaya Gİdecektim randevu aldım bi anda gitmiyorum dedim inadım da biraz bu ay böyle olmasına rağmen Allah verdi inşallah almasın sağlıkla kucağıma alayım
ben birbucuk senelik evliyim canım hanife ismimBazen 3 gün yapmayıp sonda üst üste yaptığımız oldu yani gün aşırı diyemem zamansız öylesine yaptık bu defa onu düşünmedim hiç.. Bu arada ne kadarlık evlisin birde adınız ne ?
bende geçen ay kullandım klomen ama sonra gitmedim doktora birdaha adet oldugumda takmamaya calısıyorum ama keske elimde olsa bundan sonrada düşünmemeye calıscam duaarında benide unutma lütfenHanife rahat bırak kendini bak Nasıl olcak bunu diyenlere gıcık olurdum ama valla öyleymiş Allah en takın Zaman'da sana hayırlı evlat versin... Birde klomen kullandın sonuç ne oldu yumurta kaç adet ve kaç cm ? Kist oldu mu ? Bende 3 yumurt vardı 18.14.15 fakat catlamayıp kist oldu bu ay hiç ilaç kullanmadım gecen ayda öyle geçmişti
Her zaman edicem inan buna allahım en kısa vakitte hayırlı evlat versin sanaa. Hep iste hep dua et birde her gün evde Yasin oku ben hep okudum alışkanlık ettim bu ayda nasipte varmış oldu inşallah doktora gitcem bugün Allah isteyen herkese versin... Doktora git ama bi baktır sonrada kafaya takma bak Nasıl oluyor Allah'ın izniyle Bu arada nerde yaşıyorsun ? Yaş kaç ileri değildir diye tahmin ediyorum yaşta önemi diyorlar ama 11 ayda çok şey öğrendim benbende geçen ay kullandım klomen ama sonra gitmedim doktora birdaha adet oldugumda takmamaya calısıyorum ama keske elimde olsa bundan sonrada düşünmemeye calıscam duaarında benide unutma lütfen
Yasım 23 seninHer zaman edicem inan buna allahım en kısa vakitte hayırlı evlat versin sanaa. Hep iste hep dua et birde her gün evde Yasin oku ben hep okudum alışkanlık ettim bu ayda nasipte varmış oldu inşallah doktora gitcem bugün Allah isteyen herkese versin... Doktora git ama bi baktır sonrada kafaya takma bak Nasıl oluyor Allah'ın izniyle Bu arada nerde yaşıyorsun ? Yaş kaç ileri değildir diye tahmin ediyorum yaşta önemi diyorlar ama 11 ayda çok şey öğrendim ben
25 benimYasım 23 senin
Merhaba canım ben de tekrar klomenle bir aya başladım bugün ikinci günüm ilaçta evet beş gün kullanıp bitince iki gün sonra yumurta takibine başlıyorsun benim çarşamba ilk kontrolümMerhabalar kızlar
Klomenciler tayfasina bende bugun katıldim pek bi bilgim yok cok az okudum yazilanlari
Gunde 2 kez verdi dr yalnizca 1 kutu iciliyor degil mi (1 ay boyunca )toplamda 5 gun?
Bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ay soğan kürü yaptım adetin 15. Günü bırakıyorum. Bakalım bu ay ne olacak bana da dua edin Allah salıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzuHer zaman edicem inan buna allahım en kısa vakitte hayırlı evlat versin sanaa. Hep iste hep dua et birde her gün evde Yasin oku ben hep okudum alışkanlık ettim bu ayda nasipte varmış oldu inşallah doktora gitcem bugün Allah isteyen herkese versin... Doktora git ama bi baktır sonrada kafaya takma bak Nasıl oluyor Allah'ın izniyle Bu arada nerde yaşıyorsun ? Yaş kaç ileri değildir diye tahmin ediyorum yaşta önemi diyorlar ama 11 ayda çok şey öğrendim ben
Hayirlisi olsun canim senin icinde insallah guzel haberler aliriz,benimde kontrolum ayin 20sinde yumurtlama takibi yapilacak,buarada bugun prolaktin sonucum temiz cikti kocaman bi oh cektim...Merhaba canım ben de tekrar klomenle bir aya başladım bugün ikinci günüm ilaçta evet beş gün kullanıp bitince iki gün sonra yumurta takibine başlıyorsun benim çarşamba ilk kontrolüm
İnanın yeni gördüm kusura bakmayın kafana takma hiçbir şeyi bak gör Nasıl oluyor 11 ay çok denedik çokkk allahım sanada her isteyene nasip etsin bende sağlıkla alayım kucağıma inşallahBende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ay soğan kürü yaptım adetin 15. Günü bırakıyorum. Bakalım bu ay ne olacak bana da dua edin Allah salıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu
Prolaktin için benim doktorum değişken bi hormon dedi çünkü 54 ve 122 çıktı bi dönem tamamen strese bağlı yükseldi resmen sonra tekrar eski haline döndü şükür 20 ve altında devamlıHayirlisi olsun canim senin icinde insallah guzel haberler aliriz,benimde kontrolum ayin 20sinde yumurtlama takibi yapilacak,buarada bugun prolaktin sonucum temiz cikti kocaman bi oh cektim...